מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודה-הנקקארין24/03/2011
שלום, בני בן 4 חודשים+3 שבועות ניזון מהנקה מלאה. עלי לצאת עוד שבוע לעבודה.
עד כה שאבתי מעט מדי פעם כשנעדרתי מהבית למספר שעות. בד"כ שאבתי במקביל להנקה כלומר משד אחד שאבתי ומהשני הנקתי, הכמויות היו משתנות בין60-85מ"ל.
היו פעמים ששאבתי 100מ"ל בזמן ההנקה.
כעט אני מנסה לשאוב ללא הנקה וכל מה שיוצא זה 10-15מ"ל.
כמוכן לאחרונה גם הכמויות שאני שואבת בזמן הנקה מעטות יותר כ-50מ"ל.
מה יכולה להיות הסיבה? האם בגלל שעשיתי הפסקה של שבועיים בהם לא שאבתי כלל?
איך אוכל לשאוב בעבודה בלי להניק במקביל?
בבקשה תעזרו לי אני מאוד מוטרדת מהעניין ולצערי לא צברתי מאגרים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לעבודה-הנק - תגובה
לילי עוזיאל28/03/2011הי קארין,
נפלא שאת רוצה להמשיך ולהניק גם לאחר חזרתך לעבודה ועוד יותר נפלא שילדך יוכל לקבל את החלב שלך בהעדרך.
כדאי לך להפגש עם יועצת הנקה שתעזור לך לעשות סדר לקראת חזרתך לעבודה.
בדרך-כלל אפשר לשפר את הכמויות ששואבים ולבנות תכנית פעולה שתאפשר להמשיך להניק כשאת בבית ולתת בקבוקי חלב שאוב כאשר את עובדת.
כדאי גם ללמוד איך לתת את הבקבוק בצורה שתקטין את הסיכון שהתינוק יעדיף את הבקבוק על-פני השד.
יש יועצות בטיפת חלב, יש מפגשי ליגת לה לצ'ה שהם בחינם ויש יועצות פרטיות שישמחו לתת לך את השירות הזה בביתך.
בהצלחה רבה,
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)