מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    רינת
    27/03/2011

שלום, רציתי לשאול האם להעיר תינוק בן שבועיים לינוק? משקלו 3 ק"ג ואם אני לא מעירה אותו יש פעמים שהוא יכול לישון מעל 4 שעות, האם זה לא הרבה?
    שאלה נוספת, האם משאבה מגרה יצירת חלב כמו יניקה? היות ויש צד אחד שתמיד הולך לי קשה איתו כיוון שהתינוק בולע הרבה אוויר וכמעט נחנק אני רוצה לשאוב מצד זה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

רינת
    27/03/2011

כי בכל פעם שאני מעירה אותו הוא רעב ויונק בסביבות 10 דק (שזה הזמן שלוקח בכל הנקה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר שאלות - תגובה

לילי עוזיאל
    28/03/2011

הי רינת,

מזל טוב לך,
    תמיד צריך לבחון את מכלול העובדות: באיזה שבוע נולד ובאיזה משקל. האם התינוק עולה עליה תקינה במשקל? כמה הנקות יש ביממה כולה וכמה פעמים ביממה נותן שתן וצואה וכיו"ב.
    כששוקלים את כל הנתונים אפשר לדעת אם כדאי להעיר להנקה או לא.
    כתבי לי יותר נתונים ואני מקווה שאוכל לעזור.
    שלך,
    לילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכתוב עוד פרטים

רינת
    28/03/2011

נולד בשבוע 40+3 במשקל 2845 ובשקילה היום לאחר שבועיים 3150 יש צואה כמעט בכל הנקה, ויש שתן ביממה יש בערך 7-8 הנקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכתוב עוד פרטים - תגובה

לילי עוזיאל
    06/04/2011

הי רינת,

הכל נשמע יופי ובמצב כזה אין צורך להעיר.
    כמובן להמשיך מעקב גדילה בטיפת חלב כדי לדעת שהכל ממשיך להיות נהדר.

בברכת המשך הנקה מוצלחת,
    לילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו