מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלותרינת27/03/2011
שלום, רציתי לשאול האם להעיר תינוק בן שבועיים לינוק? משקלו 3 ק"ג ואם אני לא מעירה אותו יש פעמים שהוא יכול לישון מעל 4 שעות, האם זה לא הרבה?
שאלה נוספת, האם משאבה מגרה יצירת חלב כמו יניקה? היות ויש צד אחד שתמיד הולך לי קשה איתו כיוון שהתינוק בולע הרבה אוויר וכמעט נחנק אני רוצה לשאוב מצד זה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
רינת27/03/2011כי בכל פעם שאני מעירה אותו הוא רעב ויונק בסביבות 10 דק (שזה הזמן שלוקח בכל הנקה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר שאלות - תגובה
לילי עוזיאל28/03/2011הי רינת,
מזל טוב לך,
תמיד צריך לבחון את מכלול העובדות: באיזה שבוע נולד ובאיזה משקל. האם התינוק עולה עליה תקינה במשקל? כמה הנקות יש ביממה כולה וכמה פעמים ביממה נותן שתן וצואה וכיו"ב.
כששוקלים את כל הנתונים אפשר לדעת אם כדאי להעיר להנקה או לא.
כתבי לי יותר נתונים ואני מקווה שאוכל לעזור.
שלך,
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכתוב עוד פרטים
רינת28/03/2011נולד בשבוע 40+3 במשקל 2845 ובשקילה היום לאחר שבועיים 3150 יש צואה כמעט בכל הנקה, ויש שתן ביממה יש בערך 7-8 הנקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכתוב עוד פרטים - תגובה
לילי עוזיאל06/04/2011הי רינת,
הכל נשמע יופי ובמצב כזה אין צורך להעיר.
כמובן להמשיך מעקב גדילה בטיפת חלב כדי לדעת שהכל ממשיך להיות נהדר.
בברכת המשך הנקה מוצלחת,
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)