מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא שותה ולא אוכלת ואיך עדיין יש חלבסלי28/03/2011
שלום לך
אומרים שאם לא אוכלים ולא שותים ולא נחים בהנקה ,אז אין חלב
רציתי לדעת אני לא אוכלת ושותה מים בקושי ולא נחה כי יש בבית שני ילדים שיהיו לי בריאים,
אז השאלה שלי :אז איך יש עדיין חלב ,ואפילו כואב ואני מרגישה אפילו בשדיים את יצור החלב והשדיים כואבים אפילו
הסבר תודה מעניין אותי מאוד סלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שותה ולא אוכלת ואיך עדיין יש חלב - תגובה
לילי עוזיאל28/03/2011סלי שלום,
בהחלט ייתכן שהשינוי בכמות החלב יהיה קטן, וגם הרכב חלב האם הוא יציב יחסית.
לעומת זאת בריאותך עלולה להפגע כי המאגרים שבגופך יתדלדלו.
ילדים זקוקים לאמא בריאה ועם כוחות וכדאי לשמור על בריאותך ועל תפקודך למענך ולמענם.
גם אמא עסוקה יכולה לאכול ״מזון של יד אחת״ כמו כריך מזין, פירות יבשים, אגוזים ושקדים שונים, ושאר ״חטיפים״ שאינם רק קלוריות אלא גם עשירים ברכיבים תזונתיים.
זמן ההנקה מאפשר ישיבה ומנוחה ואכילה ביד אחת תוך כדי... זה בפירוש אחד מיתרונות ההנקה. אפשר גם להניק בשכיבה ולהנות ממנוחה תוך כדי הנקה.
מאחלת לך שתרווי הרבה נחת מילדיך,
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)