מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעם מטרנה וכשחסר לי אני מביאה סימילסלי31/03/2011
ברצוני לדעת (האם השאלה הזאת שייכת לפורום הזה )
הבן שלי בן החודש וחצי אוכל שילוב הנקה ומטרנה 120
האם נתקעתי בטעות בלי מטרנה ויש לי סימלאק בבית האם אפשרי לתת לו מהסימלאק העיקר שלו יהיה רעב
מותר לערבב פעם סימליאק ופעם מטרנה האם ישנה בעיה עם זה?
סלי הנואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר
רעות03/04/2011ברור שאפשר. תינוקות שניזונים רק מפורמולות עדיף לשלב להם (מטרנה סימילק) שלא יהיה סיפור רמדיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי את ננה
סלי03/04/2011שלום לך מי את ננה
פשוט ראיתי שאת לא ממנהלות הפורום הריון והנקה ורציתי לדעת אם הבנת את השאלה שלי (שאלתי אם נתקעתי בלי מטרנה ובמקרה יש לי קופסא חדשה של סימילאק האם אפשר כי אמרו לי שאסור לערבב ושהקופסא תקפה עד לחודש ימים בלבד,ובכלל ראיתי שבתחתית הקופסא זה להרבה יותר זמן מחודש ממש לא ברור כל העניין.
סלי תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם מטרנה וכשחסר לי אני מביאה סימיל - תגובה
הדס חבקין04/04/2011הי סלי,
כדי לא לגרום לבלבול, כדאי לתת פורמולה מסוג אחד ולא לערבב פעם ככה ופעם ככה.
אבל- אם יש לך קופסא של סימילאק תתני את כל הקופסא ואז תחליטי באיזו פורמולה את מעוניינת להמשיך.
בהצלחה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)