תינוקת בת 4 חודשים מסרבת לקחת בקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 4 חודשים מסרבת לקחת בקבוק
    אביטל
    04/04/2011

שלום לכל מי שיכולה לסייע וליעץ.
    בתי בת 4 חודשים, יונקת בלבד. מידי פעם הייתי נותנת לה חלב שאוב בבקבוק לפני השינה או בעלי/ אימי היו נותנים לה בהיעדרי. כמו כן ניסיתי מספר פעמים תחליף. עד לפני שבועיים הכל היה תקין ופתאום- היא לא מוכנה בשום אופן לקחת בקבוק ולא משנה איזה בקבוק ניסיתי או מה יש בתוכו. אני מוטרדת מכיוון שלאחר פסח אני חוזרת לעבוד והילדה נכנסת לתינוקיה. ניסיתי גם במהלך הלילה כשהיא קמה לאכול והיא דחתה את הבקבוק ורצתה רק לינוק. ניסיתי כשהיא מאוד רעבה וכשהיא לא רעבה... ניסיתי בישיבה, בשכיבה ובתנוחת הנקה- בקיצור פשוט לא מוכנה.
    מה עושים? תצילו אותי כי אני פשוט ביאוש ולחץ שלא היה לי כמותו מעולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוקת בת 4 חודשים מסרבת לקחת בקבוק - תגובה

לילי עוזיאל
    06/04/2011

שלום אביטל,

מצוקתך כל כך מובנת לי. אנסה להציע מספר הצעות:
    חשוב שלא את היא שתציע את הבקבוק. ממך היא יודעת בדיוק מה היא מעדיפה לקבל...
    יש ילדים שמעדיפים פטמה עשויה מגומי ולא מסיליקון.
    לפעמים כשמנסים בהליכה מחוץ לבית, כאשר יש יותר גירויים ופחות פוקוס על הבקבוק זה מסייע.
    לא הייתי מנסה בשלב זה כאשר היא מאוד רעבה אלא קצת לפני זמן הארוחה הצפויה.
    בגילה אפשר לנסות להאכיל בכלל מכוס אימון ולא מבקבוק.
    כמו-כן אפשר להסמיך חלב אם בדייסה ולנסות להאכיל בכפית.
    בקרוב היא תתחיל לאכול מוצקים וארוחות אלה יוכלו להיות פתרון נפלא לכל הסיטואציה.

בהצלחה,
    בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבור לילי- עדכון

אביטל
    10/04/2011

שלום לילי ותודה רבה על תגובתך.
    לאחר שניסיתי אין ספור סוגי בקבוקים וכן ניסו אנשים רבים ושונים להאכיל אותה ניסיתי גם להתעקש איתה ובמשך יום שלם (12 שעות) הילדה לא אכלה.לאחר מכן נתתי לה לינוק וניסיתי זוב ביום שלמחרת במשך 6 שעות. הסירוב ממשיך להיות תקיף ואין שום התקדמות.
    ניסיתי גם לתת מכוס וניסיתי בכפית ע"י הסמכה של החלב ע"י דייסה- כלום. לא מוכנה!
    אני לא מצליחה להבין מה הבעיה. מה עשוי להיות שורש הבעיה לדעתך?
    אני פשוט מיואשת.
    הדבר היחידי שלא ניסיתי עוד הוא פטמה מגומי כי אני פשוט לא מוצאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו