רגרסיה בהנקה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגרסיה בהנקה...
    חגית
    07/04/2011

שלום,
    ביתי בת 5 שבועות. ישר לאחר הלידה נעזרתי ביועצת הנקה משום שיש לי חזה גדול וקצת הסתבכנו עם העניין. המצב השתפר ועד תחילת השבוע הכל היה בסדר. בימים האחרונים אני מרגישה שהיא שכחה איך לינוק. היא מתחילה לינוק כמו שצריר ואז היא משחררת טיפה את ההילה ומתחילה למצוץ רק את הפיטמה. בנוסף הוא נשענת אחורה ומושכת לי את הפיטמה במעיין וואקום. כואבת לי הפיטמה ויצא לי פצעון קטנטן שנראה כמו נקודה לבנה פיצפונת.אני לא יודעת מה לעשות איתה, כמה שאני מנסה לגרום לה שוב ושוב לתפוס כמו שצריך זה לא עובד...... חברה שלי המליצה לי על פיטמה מסילקון שמתלבשת על הפיטמה שלי. האם זהו פיתרון נכון?

שאלה נוספת- האם זה נכון לדעתך לנתק אותה מהפיטמה כשאני רואה שהיא נרדמת. ניסיתי את זה פעם אחת והיא ישר התעוררה, הצעתי לה שוב והיא שוב ינקה עד שראיתי שהיא נרדמת ושוב נתקתי אותה, ככה כמה פעמים עד שהיא לא רצתה יותר להמשיך לאכול. אני פשוט מרגישה שהיא מתרגלת לכך שהציצי הוא זה שגורם לה להירדם. מה עלי לעשות?

תשובתך חשובה לי מאד,
    תודה, חגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגרסיה בהנקה...

הוספת תגובה

• אני מזדהה לגמרי עם החלק השני שכתבת

מיכל
    10/04/2011

גם אני אשמח לדעת את התשובה לכך... כבר יומיים שאני חווה את אותו הדבר...
    איך שהציצי יוצא מהפה הקטן שוב מתעורר וכל סאגת ההנקה מתחילה מראשיתה..
    רק שהשדיים כבר פחות מלאים, אני יותר עייפה והרבה פחות סבלנית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגרסיה בהנקה... - תגובה

לילי עוזיאל
    13/04/2011

חגה שלום,
    בלי לראות את ההנקה קשה מאוד לדעת.
    אם הנך בעלת שפע רב של חלב יתכן שבעת ירידת החלב קשה לילדתך להתמודד עם הזרם. אם זה המצב אולי כדאי לסחוט מעט חלב ידנית ממש לקראת ההנקה.
    האם היא מקבלת בקבוק או מוצץ?
    לגבי הנקודה הלבנה - שוב, קשה לדעת בלי לראות.
    לעיתים עור מכסה את פתח אחת הצינוריות וחלב נקרש מאחורי העור. במצב כזה בדכ״ל הנקודה הלבנה כואבת.
    אם זה המצב אפשר לרכך באמבט חם את העור ואז לשפשף בעדינות רבה עם מגבת.
    אם העור העודף יורד אפשר לסחוט את החלב שנקרש באופן ידני.
    אם העור העודף לא יורד רופא יוכל בקלות רבה ובלי כאב לפתוח את הפתח.  

בהצלחה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה רופא יכול לעשות זאת?

חגית
    13/04/2011

תודה וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגרסיה בהנקה... - תגובה - תגובה

לילי עוזיאל
    19/04/2011

הכי טוב רופא עור, אבל גם רופא משפחה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו