מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוףתהל10/04/2011
שלום רב
יש לי בת מקסימה בגיל כמעט חודשיים.
בהתחלה הנקתי במהלך היום ובלילות השלמתי עם תוספת מזון.
בגלל העייפות התחלתי להניק כל פעם פחות וכבר למעלה משבועיים אני לא מניקה כלל.
חשוב לציין שהפסקתי כי אני לא אוכלת או שותה מסודר/בריא ומאוד נלחצתי מזה + חוסר בשעות שינה.
היום אני ממש מצטערת ומרגישה שזה חסר לי.
הייתי רוצה לחזור להניק לפחות באופן חלקי על מנת לתת לבת שלי את הטוב ביותר.
אני מנסה כבר יומיים לפני הבקבוק והיא צורחת ופשוט לא מוכנה לינוק.
האם זה חסר טעם? יש סיכוי לחזור להניק? התזונה הלקויה שלי מאוד משמעותית?
אשמל לקבל מענה ועצות אני ממש לא רוצה לוותר על החוויה.
תודה מראש
תהל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף - תגובה
לילי עוזיאל19/04/2011שלום תהל,
הרכבו של חלב אם יציב יחסית. תזונה לא מאוזנת תשפיע על החלב ועל כמותו אולם לא באופן קיצוני. זו הסיבה שגם בתקופות קיצוניות כמו מלחמת העולם (להבדיל אלף אלפי הבדלות) - נשים הניקו וכך תינוקות שרדו. מה שנפגע זה המאגרים של האמא.
אפשר לאכול אכילה פשוטה ובסיסית בלי להתאמץ יותר מדי, לשתות סביר ולהניק בכיף. הנקה גם מסייעת בהרזיה כי היא שורפת קלוריות.
ככל שעובר פחות זמן מאז שהפסקת להניק סיכוייך לחזור לייצור חלב טוב גבוהים יותר. זה תהליך הדרגתי וליועצות הנקה שלל כלים לסייע לך להחזיר את ילדתך להנקה מבלי שהיא תהיה מתוסכלת. כדאי להיעזר ולהיתמך כדי לשפר את סיכויי ההצלחה וכדי לוודא שהילדה מקבלת מספיק מזון.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)