הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    חגית
    02/05/2011

שלום, בתי בת חודשיים ינקה עד לפני שבוע כל 3, 4 שעות מהשבוע היא החלה להתלונן ולבכות אחרי שעתיים, אחרי כל מיני נסיונות אחרים להרגיע אותה אני פשוט מניקה אותה וחוששת שאני לא מפרשת אותה נכון ושאין מדובר ברעב (לפעמים היא נרדמת על הידיים ואני מניחה אותה לעוד איזה רבע שעה -חצי שעה מה שגורם לי לחשוב שהיא לא באמת רעבה...). האם סביר שעם הזמן היא יונקת במרווחים קצרים יותר? ממש מייאש אותי שכן זה מותיר אותי כמעט כל הזמן סביב ההנקה והיא בת חודשיים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• הנקה - תגובה

לילי עוזיאל
    02/05/2011

חגה שלום,

אי אפשר לנתח את המצב באופן מדוייק כי הפרטים מאוד חסרים.
    ייתכן שהיא התחזקה ולכן דורשת יותר.
    ייתכן שהתחממות מזג האויר גורמת לה לינוק יותר (צמאון). המצב שאת מתארת עכשיו מאוד רגיל ונורמלי ולמעשה יותר מוצלח מאשר הנקה פעם ב4 שעות שזו תדירות נמוכה יחסית.
    כמובן שהכל תלוי בקצב העליה במשקל של התינוקת ובאיכות חייה של התינוקת - האם היא רגועה ונינוחה בין ההנקות, האם היא יונקת באופן יעיל או שיש צורך לשפר זאת ועוד.
    עצם העליה בתכיפות ההנקה כשלעצמה היא תקינה, אם כי כדאי עד כמה שאפשר להבין מדוע הגיע השינוי הזה וזאת על-מנת לוודא שההנקה תקינה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו