מעבר מהנקה מלאה לחצי הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מהנקה מלאה לחצי הנקה
    דאדא
    02/05/2011

היי תינוקי בן 3 חודשים ניזון עד היום מהנקה מלאה אך לצערי צריכה לחזור לעבודה בעוד כ 3 שבועות. אני מעוננינת לצערי הרב לתת לו תמ"ל בזמן שאני לא בבית עקב חלב מועט שיוצא לי בשאיבות.. וכשאני בבית כמובן אמשיך להניק את הקטן...
    עכשיו איך אני עושה את השילוב של שניהם ביחד? איך להרגיל אותו לתמ"ל וגם לשמור על ייצור החלב שלי שלא ימעט לי החלב?
    אשמח לתשובה =)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר מהנקה מלאה לחצי הנקה

הוספת תגובה

• מעבר מהנקה מלאה לחצי הנקה - תגובה

לילי עוזיאל
    02/05/2011

שלום דאדא,

האם קוראים לך דאדא? סתם מסקרנות...
    ולענייננו: השאלה היא מה היקף העבודה.
    תמיד עדיף שתינוקות יקבלו חלב אם. לפעמים יועצת הנקה יכולה לסייע לשפר
    את תוצאות השאיבה.
    אם אינך מעוניינת לנסות, במידה ותעדרי מהבית לשעות רבות (יותר מהנקה אחת) כדאי שתעשי בעבודה ניקוז של חלב כדי:
    1. לא לפגוע ביצור במידה שתפריע להנקה החלקית - כיוון שבחלב אם יש חומר חזק שמונע ייצור חלב. אם חלב עומד בשד זמן רב הדוף מקבל מסר לא לייצר חלב.
    2. חלב שעומד בשד עשוי לגרום גודש/סתימה בצינוריות/דלקת בשד ושאר צרות שעדיף לא להביא על עצמך.
    לפעמים ניתן להסתפק בריכוך מסוים של השד ע"י סחיטה ידנית כשאת בעבודה.
    יועצת הנקה תוכל ללמד אותך כיצד עושים סחיטה נכונה ויעילה.
    הרבה אמהות מצליחות לסחוט ידנית כמויות גדולות של חלב, גם אם אינן מצליחות לעשות זאת עם משאבה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו