מעבר לתמ"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר לתמ"ל
    מיכל
    06/05/2011

שלום רב,
    ביתי בת חצי שנה, ועד גיל 4 חודשים ינקה בלבד בהצלחה והנאה של שתינו. בגיל זה התחלתי לתת לה בקבוק כדי שגם בעלי יוכל לתת לה לאכול (הייתי היחידה שיכלה להאכיל אותה) וגם הבייביסיטר בשעת הצורך. מאז כמובן גם התפתחה ונעשתה סקרנית מאד, וכיום בשעות היום מעדיפה בקבוק- כי אז יכולה להמשיך לבדוק את העולם בו זמנית לאכילה. בערבים ולפני שינה עדיין צריכה הנקה כדי להירגע, אך אני חוששת שאם זה כל מה שתקבל לפני השינה, היא עלולה להשאר רעבה כיוון שהשד כבר לא מייצר את אותה כמות חלב כבעבר.
    שאלתי היא: האם הגוף "יודע" שבערב עליו לייצר חלב לארוחה מלאה, וכך לא אצטרך להוסיף בקבוק, לעומת הבקרים, או שהדילול הכללי בהנקה מוריד גם את כמות החלב בערבים מתי שכן יש צריכה שלו??
    תודה רבה, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר לתמ"ל

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

מיכל
    06/05/2011

שכחתי לציין שאני שונאת לשאוב חלב.. כיום יש לי סטוק של חלב אם בפריזר וגם התחלתי לתת תמ"ל בבקרים. הקטנה מאד אוהבת גם לאכול מוצקים ומקבלת ארוחה אחת כזו ביום, שלאחריה אני מוסיפה גם תמ"ל או הנקה בהתאם לסבלנות שלה..
    האם אוכל לשמור על רמת חלב טובה בערבים מבלי לשאוב במהלך היום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו