גלולת סרזט והשפעתה על ההנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולת סרזט והשפעתה על ההנקה
    פנית
    28/05/2011

שלום

בתי כמעט בת שלושה חודשים ולפני שבועיים התחלתי לקחת גלולות סרזט. עד אז במשך יותר מחודש היא הייתה ישנה בין 7-9 שעות רצוף כל לילה ומאז היא נעירה אותי כל שעתיים שלוש לאכול ושאלתי היא הייתכן שהגלולה משפיעה על כמות החלב ואם כן האם במידה ואמשיך לקחת את הגלולות כמות החלב תעלה שוב לפי צריכת החלב של הילדה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מניסיון..

שרית
    29/05/2011

אני השתמשתי כחודש ויותר בגלולות אלה והן פוגעות בכמות החלב אני הפסקתי השבוע...בתקווה שיחזור לי ...יש הרבה שמועות שהגלולות מייבשות למרות שהן מיועדות לאם מניקה !!! לתשומת ליבך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

פנית
    30/05/2011

היי קודם כל תודה

אני אתמול כבר הפסקתי את הגלולות הלילה היה עדיין קשה אבל הבקר כבר נראה יותר טוב למזלי שמתי לב די מהר אם זאת את שלקחה חודש גלולות והפסיקה לדעתי את צריכה להניק ולשאוב ואת התוספת לתת ממה שאת שואבת (אני לא מדברת מניסיון אלא מההגיון) וכמות החלב תעלה כיוון שאת מנסה לצרוך יותר הרי לא הפסיק החלב לגמרי
    אם את בקופ"ח כללית תנסי להתייעץ עם יועצת הנקה און ליין אולי היא תדע לתת תשובה יותר מהירה

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו