מיעוט חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיעוט חלב
    שרית
    29/05/2011

שלום בתי בת שלוש וחצי חודשים...
    מניקה אותה מיום היוולדה...בשבוע האחרון יש כמות קטנה יותר של חלב במיוחד בשד הימני ובשד השמאלי גם פחות או יותר..
    אני יודעת ששאיבה זה לא מדד לכמות החלב שתינוק יונק אבל אני מצליחה לשאוב רק 50 CC אפילו פחות...
    היא מתעצבנת ואני יודעת שאם מביאים תחליף אז זה מעודד מיעטו חלב אבל איך אפשר לתת לתינוקת לעודד ייצור חלב כאשר היא מרגישה שאין זרם חלב לפיה ואני נאלצת לתת לה תוספת..??? אאיך מייצים חלב ??
    היא כל כך נהנתה מההנקה ויש לי רגשות אשם בגלל שאני מביאה לה צחליף מטרנה שהוא משהו לא טיבעי כמו חלב אם ...אני כל כך רוצה שיחזור לי החלב שהיא תהנה ...
    בנוסף אציין שהשתמשתי בגלולות סרזט חודש שלם והפסקתי מהרגע שהבחנתי בירידה בכמות החלב...אולי זוו הסיבה אבל תני לי טיפים עצות וכל מה שיכול לעזור
    אשמח לתשובה בהקדם
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיעוט חלב

הוספת תגובה

• מיעוט חלב - תגובה

שרית פאר
    31/05/2011

שלום שרית,
    הדרך להגביר ייצור חלב הינו להגביר את הדרישה, כלומר:
    כל ארוחה התחילי בהנקה משני הצדדים, ברגע שאת רואה שהיא מסיימת ומרוקנת את שני הצדדים את יכולה לחזור לסיבוב נוסף ובמידה וישנה התמעטות רצינית והיא מתעצבנת את יכולה להוסיף לה ולשאוב במקום - 15 דקות מכל צד כאשר כל 5 דקות את מחליפה צד, חשוב לזכור שאת השאיבה יש לעשות גם אם לא יוצא כלום - וברור שלא יצא כי התינוקת לקחה את הכל ואולי השאירה שאריות קטנות כמו 10-20 שיכול להוות התוסף לארוחה הבאה במידה ויהיה צורך.
    מומלץ לא לדלג על ארוחות ולאחר כל ארוחה לעשות שאיבה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו