הנקה טובה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה טובה?
    טלי
    30/05/2011

שלום, בני בן חמישה וחצי שבועות.
    אני מניקה אותו בדרך כלל מצד אחד עד שעוזב מרצונו. בדרך כלל זה אחרי עשרים דקות פלוס מינוס. אחרי גרעפס והחלפת חיתול אני מציעה לו את השד השני לקינוח.
    שמתי לב כי שד הקינוח גורם לו הרבה פעמים לשיעול כי שוב יוצא זרם גדול ואז הוא פולט, בוכה הרבה ומתפתל.
    ניסיתי להניקו כל הנקה משז אחר והילד רגוע יותר.
    האם זה בסדר בגיל הזה להניקו כל פעם רק משד אחד? האם כשיגדל בשלב מאוחר יותר וירצה לינוק משני הצדדים בארוחה אחת ייתכן מצב שבו לא יהיה חלב בשני הצדדים באותב ארוחה גי הגוף שלי יתרגל להניק דק מצד אחד כל פעם?
    תודה רבה, האם הטרייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה טובה?

הוספת תגובה

• הנקה טובה? - תגובה

סיגל גולן
    31/05/2011

הי טלי
    אני שמחה שאת מניקה מלא ושאת מוצאת את הדרך שלך. אין חוקים נוקשים לגבי צד אחד או שניים באותה ארוחה. בדרך כלל, כדי לדאוג לייצור מקסימלי של חלב ולמנוע סתימות ודלקות, מומלץ להיניק משני הצדדים בכל ארוחה. אבל אם את מניקה מצד אחד ובנך מרוצה מהחיים ועולה יפה במשקל, זה בסדר. שימי לב שהצד השני לא יהיה מלא מדי וקשה לקראת ההנקה הבאה, ואם כן לשאוב קצת באמצע בין הארוחות. לא יהיה מצב שבהמשך לא יהיה חלב שם בשבילו אם ירצה עוד. אני עומדת לרשותך לכל שאלה נוספת. סיגל גולן IBCLC

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו