מה השתנה אצלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה השתנה אצלי
    ילי
    01/06/2011

שלום תינוק שוקל 4 קילו כך נולד עוד לא נשקל אך נותן המון טיולים אם קקי ושתן
    שאלתי אני אם ילדי הראשון הנקתי מלא עד גיל שנה בהריון הפסקתי היום קה לי אם הנקה מתייאשת בשל פטמות כואבות לאט לאט הכאב פוחת אך אין לי סבלנות פתאום בילתי המון שעות לבד אם ההנקת הראשון וכנראה משהו בתוכי מפחד רגועה יותר שנותנת בקבוק כמות קטנה למה אני מרגישה כך הייתי אחת שסולדת מתמל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה השתנה אצלי

הוספת תגובה

• מה השתנה אצלי - תגובה

לילי עוזיאל
    02/06/2011

ילי שלום,

את נשמעת לי כאמא אוהבת ומסורה. ההנקה חשובה לך ואת מניקה למרות הכאבים מהם את סובלת.
    כל תינוק שלנו הוא יחיד ומיוחד, ויכול בהחלט להיות שעם הילד הראשון ההתחלה היתה יותר זורמת, או שהיית יותר פנויה לכך מכיוון שלא היה לך עוד ילד...
    אני חושבת שאת עושה נכון כשאת פועלת לפי האינטואיציה האמהית שלך - ההנקה כואבת לך וכנראה שאת מבינה בעצמך שזה תמרור שבא ליידע אותך שמשהו לא לגמרי בסדר (כמו שלא כואבות לנו הרגליים כשאנחנו הולכים עליהם ואם כן - סימן שמשהו לא בסדר ונלך לברר מה קורה, נכון?) ומכיוון שזה יוצר אצלך ספק את מאכילה גם מבקבוק.
    ילי יקרה, כשההנקה כואבת, כמעט תמיד סימן שיש מקום לשיפור בטכניקה. כשההנקה כואבת בדרך כלל היא גם פחות יעילה וזה אומר שגם התינוק מקבל פחות חלב ממה שהוא יכול, לכן ייתכן שטוב שאת מוסיפה גם מעט בבקבוק.
    יועצת הנקה תוכל לעזור לשפר את הטכניקה ולהגיע להנקה יעילה ללא כאב.
    יש מדריכות הנקה בליגת לה לצ'ה (שזה חינם), יש אחיות טיפת חלב שהוכשרו כיועצות הנקה על-ידי משרד הבריאות, יש לחלק מקופות החולים הסדר עם יועצות הנקה פרטיות שמגיעות הביתה ואפשר כמובן גם לא דרך קופ"ח.
    בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו