הנקה בלילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה בלילות
    תמי
    03/01/2008

שלום ג'ניס היקרה!
    בני בן 4 וחצי חודשים. תינוק חייכן ומקסים אשר ניזון מהנקה בלבד ונמצא באחוזון ה-75 ומעלה מבחינת משקל וגובה. (7.600 ק"ג לפני שלושה שבועות בטיפת חלב.) במשך היום הוא אוכל כל 4 שעות כמו שעון שוויצרי: 8 בבוקר, 12 בצהריים, 4 אחרי הצהריים ו- 7 בערב אחרי האמבט. אך בלילה הוא קם לאכון מתוך שינה כל 3 שעות בממוצע. רציתי לשאול אותך האם הדבר הגיוני? האם הוא לא צריך כבר לפתוח מרווחים יותר גדולים בלילה? יש לציין שבלילה הוא אוכל כל פעם משני השדיים. האם בגלל שהוא תינוק גדול הוא צריך יותר אוכל? או שיתכן והוא קם מסיבות אחרות? האם יש משהו שאני ובעלי יכולים לעשות בכדי לעזור לו לישון לילה שלם? תודה רבה לך...... תמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה בלילות

הוספת תגובה

• תשובה לתמי

ג'ניס זאוסמר
    03/01/2008

היי תמי,
    קודם כול - המצב נורמאלי. המצב לא נוח אבל תקין לחלוטין.
    למה תינוקות מסוימים פותחים מרווחים יותר מוקדם? מי יודע?
    אני חושבת שמצבך טוב לאומת הרבה אחרות אשר קמות כל שעתיים בלילה.
    אני ממליצה למסור מסר מאוד ברור שבלילה אין פוצי מוצי, ההנקה היא "עסקים בלבד". לא מדליקים אור ולא מדרבנים ולא משחקים כמו ביום. האלטרנטיבה היא לא להניק בלילה ולתת מוצץ ולת לבכות עד שהתינוק מבין שזה המצב ומפסיק לבקש.אם את מסוגלת ורוצה - בבקשה.
    לגמרא נורמאלי לתינוק בן 4.5 חודשים לנהוג כמוהו.
    תהני ממנו.
    ובכלל כמה פעמים בחיינו אנו מביאים תינוקות לעולם - למה לא לעשות את זה בכייף, בלזרום יחד עם התינוק ולא נגדו - זה היופי.
    בהאבה ובהבנה
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך!!!

תמי
    05/01/2008

אנו בהחלט נזרום עם הקטנטן, ולעולם לא אתן לו לבכות אם הוא מבקש לאכול!!! נהנים ממנו מאוד מאוד... מודה לך על תשובתך...תמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו