הנקה חלקית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה חלקית
    דפנה
    03/06/2011

ביתי בת שלושה חודשים שוקלת כ-4.700. לפני כחודש בעקבות אירוע מסוים הייתי מעט לחוצה נפשית ועסוקה פיזית כנראה כתוצאה מכך החלו קשיי הנקה, מהר התערער לי הביטחון ולצערי ההשלכות היו ממשיות וכתוצאה מהימצאותה באחוזון נמוך במשקל וכן כיוון שהיא נראתה רעבה התחלתי להביא בלית ברירה תוספת. כיום אני מנסה לשאוב כמה שיותר באמצעות לקטינה כדי לצמצם את הפער בין החלב שאני מפיקה לבין הצורך של הילדה. בבוקר אני מצליחה לשאוב בין 60-90 ובמהלך היום 30 (אחרי הנקה) לקראת אחה'צ-ערב היא מקבלת בקבוק לרוב(מהחלב השאוב) ולעתים אם זה יותר מבקבוק אחד, מטרנה. שאלתי היא, הכמות בבקבוק היא רבה, היא מעוניינת לאכול כ-180- האם היא מפצה על מהלך היום? האם להאכיל לפי רצון התינוקת? האם זו אכן הכמות וכנראה עדיין אין לי מספיק? אני מאוד מעוניינת לחזור להנקה מלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה חלקית

הוספת תגובה

• הנקה חלקית - תגובה

סיגל גולן
    03/06/2011

שלום דפנה
    נשמע שאת ממש עושה מאמצים להגרת כמויות החלב, וכל הכבוד על כך. הסוד האמיתי של ייצור כמויות יותר גדולות הוא בריקון השד לעיתים קרובות. אם היית יכולה לשאוב באמצע בין ההנקות, אני מאמינה שהכמות היומית שהיית שואבת הייתה יותר מאשר כשאת שואבת אחרי ההנקה. הכמות הממוצעת שתינוק אוכל מגיל חודש עד 5 חודשים היא בערך בין 750 ל 900 ליממה. את יכולה לתת "פוש" נוסף למאמצים שלך בשאיבה בלקיחת תוסף טבעי שקונים בבית מרקחת ו/או כמוסות חילבה. הכי היכ עוזר זה יותר הנקה ושאיבה--ריקון השד. גם להחזיק אותה עליך במגע של עור לעור, גם בהנקה וגם בין לבין עוזר בהפרשת הורמונים שעוזרים לייצור החלב. מבחינת הכמות שהיא שותה מהבקבוק, תנסי לתת לה את החלב לאט כדי שזה יקח לפחות 20 דקות. זה הזמן שאנחנו צריכים כדי להרגיש שובע. אם היא אוכלת מהר, היא יכולה לשדר שהיא רוצה עוד כי עוד לא הרגישה את המלאות יש לך סיכוי טוב מאוד לחזור להנקה מלאה. אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור. סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו