התמעטות חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמעטות חלב
    יעלי
    04/06/2011

שלום לכולן
    טוב כבר קראתי במספר פורומים וגם פה שסרזט בהחלט מפחיתה בחלב אצל חלק מהנשים ומסתבר שאני חלק מהן, לקחתי במשך שלושה שבועות, הבת שלי עוד שבוע בת 3 חודשים, היה לי המון המון חלד, לפני כשבוע התחלתי להרגיש שיש איזשהו שינוי אבל חשבתי שאני סתם פרנואידית ועבר עוד שבוע ואתמול בערב היא ממש בכתה בהנקה ומשכה בפיטמה והיתה עצבנית - נוראי!!! ואז לאחר חיפושים גיליתי המון המון הודעות של נשים שזה מה שקרה להן.
    השאלה שלי אם כן היא כזאת: כמובן שאני לא ממשיכה עם הגלולות!!! לא מוכנה בשום אופן לוותר על ההנקה, איך אני מחזירה את הכמויות. האם זה יקרה לבד תוך כדי הנקה? היא יונקת בערות כל שלוש שעות ויונקת מעולה! ובלילה פותחת מרווח גדול מאוד של כעשר שעות! העליה שלה במשקל כל הזמן היתה מעולה ומעל הממוצע, כעת אני לא יודעת כי מגיל חודשיים לא נשקלה.
    האם לקחת מור מילק? שמעתי שהם מעולים? ואיפה ניתן לקנות אותם?
    אני ממש אשמח לתגובות מהירות אני מתה מפחד שאצטרך להוסיף לה תמ"ל או בכלל לוותר על ההנקה! חייבת שוב חלב!!!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמעטות חלב

הוספת תגובה

• התמעטות חלב - תגובה

סיגל גולן
    04/06/2011

שלום יעלי
    איזה יופי שאת כל כך רוצה להמשיך ומוכנה למאמץ. את צודקת שהנקה זה הדבר הכי יעיל להגברת החלב. אם את יכולה לפחות כמה פעמים ביום להיניק במגע של עור לעור זה גם יעזור. לשאוב עוד אחרי הנקה יתן עוד "פוש". אפשר בהחלט לדחוף את התהליך קדימה עם כמוסות (קונים באינטרנט באתר של ניקה) או מגביר טבעי אחר. העיקר לאפשר לה לאכול לעתים קרובות יותר אם היא מבקשת. אשמח לקבל עדכון בעוד כמה ימים. בהצלחה, סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

יעלי
    04/06/2011

תודה רבה על התגובה, חשוב לי לדעת על פי רוב הייצור חלב חוזר למה שהיה קודם??? זה נוראי כי היה לי כל כך הרבה חלב וגודש והייתי שואבת סתם בשביל להפחית גודש...
    אני ממש מקווה שתפסתי את זה בזמן, האם ברגע שההורמונים של הגלולות כבר לא יהיו בגוף אז הוא יחזור לייצור מוגבר בהנחה שהילדה רק יונקת?
    ועוד שאלה האם יש איזשהם חסרונות לכדורים מגבירי החלב וכדי לחכות ולנסות בלעדיהם? או שהם בסדר בכל מקרה ולא מזיקים לכלום? ואם מתחילים ליטול אותם האם אפשר אחר כך להפסיק ועדיין יהיה הרבה חלב?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו