מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי הנקהיאנה05/06/2011
שלום, יש לי תינוקת בת 6 שבועות, נולדה במשקל 2.544, ועלתה יפה בחודש הראשון. לפני שבועיים כבר שקלה 3440 ועכשיו אני מאמינה שיותר. בהתחלה הינקתי ובלילה נתתי תמ"ל ומזה 4 שבועות אני רק מיניקה, בשבוע האחרון גם התחלתי לשאוב ולהקפיא להמשך, לא מקבלת כרגע בקבוק.
בשבועיים האחרונים היא יונקת כמעט כל שעה, אני יודעת שיש לי חלב וכן כי מדובר כנראה בתקופה של גדילה מואצת. אני רוצה לוודא שזה אכן הגיוני שהיא תהיה רעבה כל שעה?
אגב בלילה, היא ישנה טוב, כ-6 שעות רצופות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הנקה - תגובה
סיגל גולן05/06/2011שלום יאנה. ממש כל הכבוד שהגעת להנקה מלאה ושיש עליה יפה במשקל. חלק מההנקות התכופות במשך היום בא להשלים הנקות שלא היו בלילה בגלל שהיא ישנה הרבה. זה טוב בשבילך כי את יכולה לנוח טוב וגם היא נהנית מהשינה. זה לגמרי תקין שהיא יונקת לעתים קרובות במשך היום, למעשה כולנו היינו יותר בריאים אם היינו אוכלים מעט לעתים קרובות. אם היא ממשיכה לעלות במשקל, לייצר יציאות ושתן, להתפתח ולהיות מרוצה מהחיים, הכל בסדר. אולי קצת קשה בעולם מודרני שרוצה לראות סדר יום וארוחות ברורות אבל בשבילה כרגע זה מצוין. מקוה שאת תוכלי לזרום עם זה ולישון טוב בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)