שאלה נוספת לגבי התמעטות חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת לגבי התמעטות חלב
    יעלי
    05/06/2011

תודה רבה על התגובה, חשוב לי לדעת על פי רוב הייצור חלב חוזר למה שהיה קודם??? זה נוראי כי היה לי כל כך הרבה חלב וגודש והייתי שואבת סתם בשביל להפחית גודש...
    אני ממש מקווה שתפסתי את זה בזמן, האם ברגע שההורמונים של הגלולות כבר לא יהיו בגוף אז הוא יחזור לייצור מוגבר בהנחה שהילדה רק יונקת?
    ועוד שאלה האם יש איזשהם חסרונות לכדורים מגבירי החלב וכדי לחכות ולנסות בלעדיהם? או שהם בסדר בכל מקרה ולא מזיקים לכלום? ואם מתחילים ליטול אותם האם אפשר אחר כך להפסיק ועדיין יהיה הרבה חלב?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לגבי התמעטות חלב - תגובה

סיגל גולן
    05/06/2011

הי יעלי. אני כל כך שמחה מהמוטיבציה שלך! כן, בדרך כלל כמויות החלב חוזרות למה שהיו--ויחסית מהר. אין חסרונות בלקחת את הכדורים, רק אולי כלכלי. אפשר לנסות אם זה יעזור לך להרגע ולהאמין שהכל יהיה בסדר כי הבעיה הרבה פעמים בראש: אם את מודאגת את פחות מזרימה חלב ואז הגוף לאט לאט מייצר פחות. אפשר להפסיק את הכדורים אחרי שהגעת לכמויות רצויות, אבל שוב לאט ולא בבת אחת. אני פה לכל שאלה נוספת שתהיה לך. סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו