מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקת תאומיםאמא לתאומים09/06/2011
שלום, אני אמא לתאומות בנות 4 חודשים וחצי ואני מחלקת בינהם את ההנקה כך שבכל ארוחה מישהי אחת מקבלת הנקה והשניה תמ"ל, התחלתי לשים לב כי מי שמקבלת הנקה זה לא משביע אותה והיא עדיין מחפשת אוכל ולכן אני מכינה עוד תמ"ל של 120.
ניסיתי לשאוב וראיתי שאין יותר מ 70, האם במצב כזה כנראה נגמר לי החלב ואני צריכה להפסיק את ההנקה? (גם עדיין לא קיבלתי מחזור האם זה בסדר?)
שמעתי שיש את הכמוסות חילבה האם זה יכול לעזור לי?
יש לציין כי אני דוגת לאכול טוב אבל אין לי את הזמן לנוח, האם זה משפיע?
בלילה אני מניקה את שניהם (הם לא מתעוררות ביחד בדר"כ) והם לא מתלוננות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקת תאומים - תגובה
סיגל גולן09/06/2011שלום! אין ספק שזו משימה לגדל תאומות, בלי קשר לצורת ההאכלה שלהן. כאמא לתאומים אני מאוד מזדהה. אין צורך להפסיק הנקה! כל טיפה שאת נותנת שווה המון, עד לטיפה האחרונה! לגבי הגברה--החלב שלך משביע לזמן קצר יותר מכיוון שהוא נעכל יותר בקלות (ומהר). אולי התרגלו לכמויות יותר גדולות מהבקבוק ואפשר להתחיל לתת מהבקבוק בצורה מבוקרת ואיתית יותר. אם יש לך משאבה ואת יכולה להקדיש 5 דקות לשאיבה מתי שאת עוברת ליד המשאבה, זה יכול לעזור להגברה. הכי יעזור אם תניקי אותן מתי שרוצות, אפילו כהרגעה ולא ממש לאוכל. המציצות בשד והקצת שיוציאו יתן מסר לגוף שצריך עוד. כמוסות חילבה בהחלט יכולות לתרום לנושא. אם יש לך אפשרות להקדיש יום או יומיים פשוט לנוח איתן ולהיניק אותן עור לעור, עם הרבה שתיה, מאוד יכול להיות שתראי הבדל! בהצלחה! סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אמא לתאומים09/06/2011תודה על התגובה המהירה.
אני התחלתי לקחת את הטיפות של מאמי מילק האם זה בסדר או עדיף את הכמוסות חילבה?
פשוט נורא חשוב לי ההנקה ואני לא שואפת להניק את שניהם הנקה מלאה כי יש לי עוד ילדה בבית שזקוקה לאמא ואני לא יכולה להיות כל היום מחוברת לציצי, אבל לפחות כל אחת בארוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
סיגל גולן09/06/2011אפשר לקחת את שניהם (מאמי מילק וחילבה) ביחד. זה אמור לתת "פוש" טוב. לא התכוונתי שתעלי להנקה בלבד לשתיהן אלא שמבצע של יום-יומיים עם רבה נישנושים יכול לעזור בתהליך ההגברה, ולתת לך הרגשה שאת נותנת ארוחה מלאה כל פעם לאחת. תמשיכי לעדכן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)