מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה וחזרה לעבודה.מירבי11/06/2011
בתי בת3 חודשים עד עכשיו הנקתי אותה הנקה מלאה, מידי פעם גם שאבתי לה כך שאין לה בעיה גם לאכול מבקבוק. אני אמורה לחזור לעבודה בקרוב וזוהי משרה מלאה ככה שאני אפספס לפחות 3הנקות ביום. אין לי אפשרות לשאוב חלב במקום העבודה. התינוקת תיהיה במעון ושם יתנו לה תמ"ל, אין ברירה אחרת. הבעיה היא מה אני עושה כדי שלא יהיה גוודש וכאבים בשד? והאם ישאר לי מספיק חלב להניק אותה בבוקר ליפני המעון ובלילה ליפני השינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה וחזרה לעבודה. - תגובה
סיגל גולן12/06/2011שלום מירב
ככל שתורידי את ההנקות בהדרגה יש יותר סיכוי להמשיך להיניק לפני ואחרי העבודה. גם אם לא תוכלי לשאוב בעבודה בשביל הארוחות שלה, האם תוכלי לשאוב קצת בימים הראשונים כדי להמנע מגודש בעבודה? זה יקח מספר ימים אבל הגוף יתרגל לייצר פחות במשך היום. אם אין אפשרות לעשות את זה כשאת חוזרת לעבודה, תתחילי להוריד ארוחת הנקה כשבוע וחצי לפני החזרה לעבודה, וכל 3 או 4 ימים תורידי עוד ארוחה, אחרי שהגוף התרגל לארוחה פחות. הגוף אמור להמשיך לייצר לפני הדרישה. מאחלת לך חזרה קלה. סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)