שאיבות בלבד - שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבות בלבד - שאלה דחופה
    סיגל
    05/01/2008

ג'ניס שלום,
    בני בן 3 חודשים ושבוע, לא מוכן לינוק ולכן מלידתו אני שואבת לו (ניסיתי שלל יועצות הנקה, הוא יודע לינוק ואף עשה זאת פעמיים או שלוש אבל הוא לא אוהב ולא מעוניין - רוצה רק בקבוק), אז כאמור אני שואבת לו את כל ארוחותיו, הוא אוכל היום כ- 120CC בין 6-8 פעמים ביממה. בשבועיים האחרונים החלב הולך ומתמעט לי והשאיבות הפכו להיות מלחמה, אני סוחטת וסוחטת ונלחמת כדי להצליח לספק לו את המנה הבאה - מטרנה וסימילק - את החלבי הוא מקיא, את הסויה הוא לא סובל. אני אובדת עצות - האם יש לך פתרון קסם להגברת החלב? האם זה נכון ששאיבות בלבד לא מגבירות את ייצור החלב כמו הנקה? הייתי רוצה להמשיך להזין אותו בחלב שלי עד גיל חצי שנה, או לפחות לשלב עם תמל אבל, כאמור, הוא לא מוכן - מה עושים?
    זקוקה לתשובה בדחיפות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבות בלבד - שאלה דחופה

הוספת תגובה

• תשובה לסיגל

ג'ניס זאוסמר
    05/01/2008

סיגל ,
    את יכולה להיות מאוד גאה בעצמך שהצלחת עד כה - לא פשוט ומאוד יפה.
    שכיח שקיימת ירידה בתפוקת החלב עם שאיבות סביב הגיל הזה.
    תבקשי מהרופא שלך לרשום לך מרשם למוטיליום במינון של 20 מיליגרם 4 פעמים ביום. תוך שבוע שבועיים תראי הבדל. התרופה בעצם נגד בחילות אך במינון כזה מגביר חלב כתופעת הלואי שלה. היא בטוחה גם לך וגם לתינוק.
    תקחי לכמה שבועות ותצרי קשר איתי שוב בפורום.
    אם הרופא ירצה פרטים לגבי הטיפול אני ארשום פה כתובת באינטרנט.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתובת

ג'ניס זאוסמר
    05/01/2008

http://www.breastfeedingonline.com/newman.shtml
    http://www.breastfeedingonline.com/Dom19abcombinedpdf.pdf

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו