שינוי בתזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בתזונה
    ג
    15/06/2011

שלום רב,
    עד לא מזמן הבן שלי היה אוכל 90% מטרנה ו- 10% חלב אם שאוב.
    עתה אוכל רק 10% מטרנה והשאר חלב אם שאוב (מטרנה אוכל לקראת השינה).

במקביל, סך כמויות המזון שאוכל ביממה ירדה בכ- 100 מ"ל. האם יכול להיות בגלל שינוי בהרכב?

בנוסף, כמה אמור לאכול בן חודשיים במשקל 4.5 ק"ג? האם הגיוני שעתה דורש רק כ- 450 מ"ל ליום?
    אציין כי הוא ישן ברוב שעות היממה, וכאשר הוא ער הוא חייכני ולא מראה סימני עצבנות.
    עד כה גם עלה במשקל ע"פ השקילות בטיפת חלב, אבל אולי זה בגלל שאין מדידה לאחר השינוי כך שאין אינדיקציה טם יש או אין ירידה בפועל.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בתזונה

הוספת תגובה

• שינוי בתזונה - תגובה

סיגל גולן
    16/06/2011

שלום ג
    יפה לשמוע שעברת מהרוב פורמולה להרוב חלב אם. אני מתארת לעצמי שפשוט הצלחת לשאוב יותר ויותר. זה נכון שתינוק צריך פחות חלב אם מאשר פורמולה כדי לקבל את אותם רכיבים תזונתיים. אבל אני מצפה שתינוק בן חודשיים יקבל בסביבות 750 מ"ל ליממה. האם את שואבת יותר והוא פשוט לא רוצה? אני גם מצפה שתינוק בן חודשיים יהיה קצת ערני במשך היום ולא רק ישן ויאוכל. הייתי מציעה לעשות שקילה עכשיו בטיפת חלב כדי לבדוק מה קורה אחרי השינוי. בהצלחה! סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי בתזונה

ג
    16/06/2011

בשאיבה יוצא לי יותר והוא לא מעוניין. מוציא לי את הבקבוק מהפה ועושה לי פרצוף ודוחף לשון. אם אני מתעקשת- פשוט לא עושה ואקום אלא מחייך.

נקווה שזה רק כמה ימים כאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו