שילוב תמ"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב תמ"ל
    סילביה
    17/06/2011

שלום רב
    התינוק שלי בן חצי שנה וכמעט ואין לי חלב ולכן התחלתי לתת לו בקבוק אחד של מטרנה או סימילאק. הבעיה היא שהוא מסרב בתוקף לקחת מטרנה ו או סימילאק. השאלה שלי היא האם אני יכולה לתת לו דייסה במקום. ומבחינה תזונתית מה עדיף דייסה או תמ"ל? ואם דייסה עדיפה אז איזו מהן? מרוב מבחר קשה לבחור ולדעת מה יותר מתאים. תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב תמ"ל

הוספת תגובה

• שילוב תמ"ל - תגובה

סיגל גולן
    18/06/2011

שלום סילביה
    לא כל כך ברור לי: אם כמעט אין לך חלב, מה הוא כן אוכל? בגיל הזה עדיין הוא צריך חלב--עדיף חלב אם אבל אם לא אז פורמולה, לא רק אוכל מוצק אם יש מצב שכבר אוכל כמה ארוחות. אולי שווה לעשות מאמץ להגביר את החלב שלך? לגבי איזה דייסה כדאי להתיעץ עם תזונאית: יש הרבה גישות לנושא הכנסת אוכל. זה לא המומחיות של יועצת הנקה. בהצלחה, סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב תמ"ל

סילביה
    19/06/2011

תודה סיגל על התגובה
    הוא יונק בבוקר בסביבות 8 וחצי אחכ מנה של פירות אחכ מנה של ירקות ואז אני מניקה אותו ולפני שינה עוד מנה של הנקה ולמנה הזו כבר אין לי ככ הרבה חלב מה שגורם לו להתעורר בלילה כל שעתיים ולינוק. אני מרגישה גם שיוצא לי פחות ושהוא אוכל פחות.
    אז בהמשך לתשובתך אני אתייעץ אם תזונאית
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו