מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב תמ"לסילביה17/06/2011
שלום רב
התינוק שלי בן חצי שנה וכמעט ואין לי חלב ולכן התחלתי לתת לו בקבוק אחד של מטרנה או סימילאק. הבעיה היא שהוא מסרב בתוקף לקחת מטרנה ו או סימילאק. השאלה שלי היא האם אני יכולה לתת לו דייסה במקום. ומבחינה תזונתית מה עדיף דייסה או תמ"ל? ואם דייסה עדיפה אז איזו מהן? מרוב מבחר קשה לבחור ולדעת מה יותר מתאים. תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב תמ"ל - תגובה
סיגל גולן18/06/2011שלום סילביה
לא כל כך ברור לי: אם כמעט אין לך חלב, מה הוא כן אוכל? בגיל הזה עדיין הוא צריך חלב--עדיף חלב אם אבל אם לא אז פורמולה, לא רק אוכל מוצק אם יש מצב שכבר אוכל כמה ארוחות. אולי שווה לעשות מאמץ להגביר את החלב שלך? לגבי איזה דייסה כדאי להתיעץ עם תזונאית: יש הרבה גישות לנושא הכנסת אוכל. זה לא המומחיות של יועצת הנקה. בהצלחה, סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב תמ"ל
סילביה19/06/2011תודה סיגל על התגובה
הוא יונק בבוקר בסביבות 8 וחצי אחכ מנה של פירות אחכ מנה של ירקות ואז אני מניקה אותו ולפני שינה עוד מנה של הנקה ולמנה הזו כבר אין לי ככ הרבה חלב מה שגורם לו להתעורר בלילה כל שעתיים ולינוק. אני מרגישה גם שיוצא לי פחות ושהוא אוכל פחות.
אז בהמשך לתשובתך אני אתייעץ אם תזונאית
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)