כאבים בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בהנקה
    יואנה
    18/06/2011

שלום, אני ילדתי לפני שבועיים וחצי ומההתחלה אני מאוד מתקשה עם נושא ההנקה. בהתחלה פצעתי את הפתמה אז ממש כאב לי להניק ועד עכשיו השד הזה בעייתי כואב ומוציא פחות חלב, ועברתי לשאיבות אך בשאיבות לוקח לי כשעה לשאוב 100 מל משני השדיים וגם זה הפך לסיוט. בלילות אני משלבת מטרנה 100 מל והוא אוכל את הכל. אני מרגישה שאני לא מספקת לו מספיק חלב ואני שוקלת לעבור לגמרי למטרנה כי אחרי הנקה הוא מראה סימנים של רעב אחרי שעה בלבד והשאיבות לוקחות המון זמן וגורמות לסבל...אני לא יודעת מה לעשות איך להוציא יותר חלב בשאיבה בפחות זמן? או שפשוט לוותר ולתת תוסף?
    אשמח לתשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בהנקה

הוספת תגובה

• כאבים בהנקה - תגובה

סיגל גולן
    18/06/2011

הי יואנה
    אני מצטערת לשמוע שכל כך קשה לך מהתחלה. לגבי הכאבים והפצע--הכי טוב היה לקבל עזרה מקצועית מיועצת הנקה באזור מגוריך. עזרה בתפיסה יכולה להביא להנקה ללא כאבים לפעמים באופן מיידי. שאיבות לא צריכות לקחת כל כך הרבה זמן אם את משתמשת במשאבה טובה. אולי כדאי לך לשדרג. תינוקות יונקים אוכלים לעתים יותר קרובות מאשר תינוקות המקבלים פורמולה כי חלב אם מתעכל יותר מהר וקל. זה דבר טוב לתינוק--שמערכת העיכול עובדת ביעילות. בכל מקרה, רצוי להמשיך להיניק ככל שיש לך אפילו טיפה. החלב שלך מלא נוגדנים וחומרים אחרים שפשוט לא נמצאים בפורמולה וחשובים לתינוקך. אם לא מלא, אז חלקי מה שיש. תמשיכי! בהצלחה! סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו