מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בהנקהיואנה18/06/2011
שלום, אני ילדתי לפני שבועיים וחצי ומההתחלה אני מאוד מתקשה עם נושא ההנקה. בהתחלה פצעתי את הפתמה אז ממש כאב לי להניק ועד עכשיו השד הזה בעייתי כואב ומוציא פחות חלב, ועברתי לשאיבות אך בשאיבות לוקח לי כשעה לשאוב 100 מל משני השדיים וגם זה הפך לסיוט. בלילות אני משלבת מטרנה 100 מל והוא אוכל את הכל. אני מרגישה שאני לא מספקת לו מספיק חלב ואני שוקלת לעבור לגמרי למטרנה כי אחרי הנקה הוא מראה סימנים של רעב אחרי שעה בלבד והשאיבות לוקחות המון זמן וגורמות לסבל...אני לא יודעת מה לעשות איך להוציא יותר חלב בשאיבה בפחות זמן? או שפשוט לוותר ולתת תוסף?
אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בהנקה - תגובה
סיגל גולן18/06/2011הי יואנה
אני מצטערת לשמוע שכל כך קשה לך מהתחלה. לגבי הכאבים והפצע--הכי טוב היה לקבל עזרה מקצועית מיועצת הנקה באזור מגוריך. עזרה בתפיסה יכולה להביא להנקה ללא כאבים לפעמים באופן מיידי. שאיבות לא צריכות לקחת כל כך הרבה זמן אם את משתמשת במשאבה טובה. אולי כדאי לך לשדרג. תינוקות יונקים אוכלים לעתים יותר קרובות מאשר תינוקות המקבלים פורמולה כי חלב אם מתעכל יותר מהר וקל. זה דבר טוב לתינוק--שמערכת העיכול עובדת ביעילות. בכל מקרה, רצוי להמשיך להיניק ככל שיש לך אפילו טיפה. החלב שלך מלא נוגדנים וחומרים אחרים שפשוט לא נמצאים בפורמולה וחשובים לתינוקך. אם לא מלא, אז חלקי מה שיש. תמשיכי! בהצלחה! סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)