כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    ג
    19/06/2011

שלום יש לי כמה שאלות:
    1. אני שואבת לבייבי שלי חלב. לאחרונה שמתי לב שיש לו קקי ירוק. אני מבינה שיכול להיות משום שאוכל חלב קידמי ולא מקבל חלב אחורי שהוא כל הדברים הטובים בעצם. האם נכון, ואם כן- עד כמה פוגע בו שי מס' ארוחות כאלה אחת אחרי השניה? האם לא כדאי המקרה כזה להשלים ארוחה בתמ"ל?
    2. אני שואבת עם לקטינה, 8 פעמים ביום כמו שעון שווצירי, אולם על מנת להגיע לכמויות שהבייבי צריך אני נדרשת לשאוב הרבה יותר מ 15 הדקות המומלצות וכך אני מוצאת את עצמי שואבת כל היום. האם יש דרך לייעל את השאיבה? על איזו עוצמת ואקום כדאי לשאוב ואיך מוצאים את העוצמה הטובה לי?
    3. הבייבי נולד קטנטנצ'יק במשקל 2.4 ק"ג. עתה בן חודשיים ושוקל (טפו טפו טפו) 4.5 ק"ג. הוא אוכל כ- 640 מ"ל ליממה. האם מספיק? גם על ה- 640 מ"ל אלא אני די נלחמת איתו...???

תודה רבה
    נ.ב.
    הפורום מאוד עוזר ותודה רבה עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• כמה שאלות - תגובה

סיגל גולן
    20/06/2011

שלום ג'
    שאלת הרבה שאלות, אני אנסה לענות על כולן.
    יציאות ירוקות יכולות להעיד על וירוס כמו הצטננות, או על חלב מימי. אחוזי החלב עולים ככל שהשד מתרוקן--לא יוצא חלב קדמי ואחר כך חלב אחורי--ואת שואבת הרבה זמן כך שאני מאמינה שיש שם הכל. גם החלק המימי חשוב לתינוק. את יכולה לנסות להגביר את כמות החלב או את יעילות השאיבות על ידי מסג' טוב בשד לפני השאיבה, שאיבה דו צדדית לחלק מהשאיבה, ועזרה בהמשך בלחיצות עם היד החופשיה. אפשר לקחת תוספי מזון להגברת החלב: כמוסות חילבה וטיפות טבעיות. אפשר לשאוב פחות זמן אבל לעתים יותר קרובות וסביר שהכמות היומית תעלה.
    העצמה במומלצת היא כמה שאפשר מבלי שיכאב. אם כואב זה חזק מדי בשבילך. יכול להיות שמספיק לו כמות זו שאת שואבת כי הוא עולה יפה במשקל--יכול להיות שקצת יגביר את הביקוש שלו לבערך 750 ליום וזה יכול להמשך בכמות זו עד לחמישה חודשים בערך. העיקר הוא להקשיב לו. מקוה שעניתי. בהצלחה. סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה

ג
    20/06/2011

הוא אוכל 640 רק אם אני נלחמת איתו. אחרת יכול להסתפק בהרבה פחות (יום אחד ניסיתי לראות מה קורה אם אני לא לוחצת עליו וסיימנו את היממה עם 570. זה הבהיל אותי ולא חזרתי על זה).
    האם להמשיך להלחם איתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה - תגובה

סיגל גולן
    21/06/2011

אולי תשקלי אותו, ואז יומיים-שלושה תנסי לתת לו רק מה שהוא מבקש, ותשקלי אותו שוב. אם הוא עלה במשקל בימים אלו לפי הצפיה 25-30 ג' ביום, אז לא צריך להמשיך "להלחם" איתו! תעדכני אותי בבקשה
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו