האם ניתן לחזור להניק לאחר 3 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ניתן לחזור להניק לאחר 3 חודשים
    חגית
    23/06/2011

יש לי בת בת 5 חודשים הנקתי אותה כחודשים וכל הזמן היו בעיות של חוסר חלב ושילוב של מטרנה עוד מבית החולים כי שם נאמר לי בהערכה גסה שיש לה לשון קשורה וכנראה שלא מגיעה אליה הרבה חלב ומתאמצת מידי כמעט לחינם ומהלחץ נתתי תוספות ,וכמובן היא יותר ויותר דחתה את הציצי והעדיפה את הבקבוק שמזרים ומשביע הרבה יותר מהר.
    לפני כחודש וחצי נאמר לי מרופא א.א.ג שהלשון קשורה רק טיפונת ושזה לא נחשב ולא מפריע להנקה .
    עכשיו אני כל כך מצטערת ובוכה על כך שהתייאשתי ונכנסתי להיסטריה .
    מה עושים האם יש דרך חזרה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם ניתן לחזור להניק לאחר 3 חודשים - תגובה

סיגל גולן
    23/06/2011

הי חגית
    אני מצטערת שקבלת הדרכה לא מקצועית בדרך. אתן לך כיוון אבל עדיף שתפני ליועצת הנקה באזור מגוריך.
    אפשר להגביר את כמויות החלב עם תכנית שאיבות ומשאבה טובה. אפשר גם לקחת תוספים טבעיים לעזרה בתהליך. רוב התינוקות יסכימו מתוך אינסטינקטים לינוק מהשד כשיש שם חלב זמין. בינתיים בתהליך השאיבות את לפחות חלק מהתזונה נותנת חלב אם, הדבר המתאים ביותר. לגבי תפקוד הלשון, הייתי מבקשת מיועצת הנקה לבחון את איכות ההנקה ולהחליט בהתאם. לפעמים יש לשון "קצת קשורה" שעדיף לנתק, ולפעמים יש לשון "מאוד" קשורה שלא מפריעה. אי אפשר לקבוע על פי התבוננות בלשון בלבד, אלא על מה קורה בהנקה. בהצלחה! סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו