נגמר החלב? עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגמר החלב? עזרה...
    עינת
    24/06/2011

יש לי תינוקת מתוקה בת 4 חודשים בדיוק היום...הנקה מלאה...כבר יומיים שיש לי תחושת ריקנות בשד..הקטנטונת מאוד עצבנית על השד ואני נאלצת להניק אותה משני הצדדים וכבר לאחר שעה היא רוצה שוב לינוק (כמובן שהיא מקבלת). אתמול ניסיתי לשאוב בכדי להגביר את החלב אבל אחרי חצי שעה בקושי יצא 10 מ"ל...בדר"כ יש לי שפע של חלב ובזמן הנקה מצד אחד ניגר חלב מהשד השני..
    אני חייבת לציין כי התחלתי פעילות גופנית...אני אוכלת יותר בריא ומצומצם ואכן גם ירדתי במשקל...(אולי הגזמתי...)
    מה עושים עכשיו איך מחזירים את כמות החלב..אני ממש לא רוצה להפסיק להניק...!!!!
    אשמח לעצתכן, תודה עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגמר החלב? עזרה...

הוספת תגובה

• נגמר החלב? עזרה... - תגובה

סיגל גולן
    26/06/2011

שלום עינת
    כל הכבוד על ההנקה עד עכשיו. תחושת הריקנות קוראת להרבה נשים סביב גיל שלושה עד ארבעה חודשים. זה נורמלי. אם זה מדאיג אותך, יכול להיות שאת פחות מזרימה חלב. אולי בתך עוברת קפיצת גדילה? האם התחלת לקחת גלולות? פעילות פיזית לא אמורה להפחית את הכמות. חשוב לשתות מספיק.
    אחרי הנקה מרובה לא מפתיע שלא שאבת הרבה חלב. אבל אם תמשיכי לשאוב אחרי הנקה או בין הנקות, הסבירות שיצא יותר ויותר. אפשר להוסיף תוספים טבעיים. להרפות ולחשוב אהבה במקום דאגה. אם זה לא משתפר תוך כמה ימים אני מאוד ממליצה לך להתקשר ליועצת הנקה באיזור מגוריך. בהצלחה! סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו