תזונה לתינור עם ריפלוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לתינור עם ריפלוקס
    ג
    25/06/2011

שלום רב,
    אבחנו לתינוק שלי ריפלוקס והחלתי להסמי את החלב השאוב ואת התמ"ל שאני נותנת לו.
    מאז הוא אומנם נינוח יותר, רגוע יותר אולם הוא אוכל פחות.
    אני מניחה שזה בגלל שהקלוריות הנוספות של הקונפלור מספיקות לו, אולם האם זה בסדר שתינוק במשקל של כ 5 ק"ג אוכל כ- 500 מ"ל ליממה בלבד?

בנוסף, הוא עדין מקשית את הגב באמצע הארוחה, האם קשור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לתינור עם ריפלוקס

הוספת תגובה

• הי סיגל, קפצת על השאלה שלי...

ג
    26/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה לתינור עם ריפלוקס - תגובה

סיגל גולן
    27/06/2011

הי ג'
    לגבי כמויות חלב עם קורנפלור אין לי מושג. כדאי שתשאלי את הרופא שביקש שתוסיפי. האם נשללה האשפרות לקחת תרופה ולהמשיך להיניק בלי להוסיף מסמיך? או להיניק לעתים קרובות, כמות קטנה? אם מקשית את הגב זה יכול להיות קשור, יכול להיות שיש לו גרעפס שמפריע לו, יכול להיות שפשוט מבקש קצת מנוחה. רפלוקס לרוב עובר אחרי כמה חודשים ואפשר לחזור לחיים רגילים.
    בהצלחה
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה

ג
    27/06/2011

שלום סיגל,
    אני מוסיפה כפית שטוחה של קונפלור על כל 60 מ"ל חלב, והיום שקלתי אותו וב- 5 ימים הוא עלה טוב מאוד, כך שזה כנראה בסדר. (לפני זה היה אוכל 640-650 מ"ל...)

לגבי הנקה - בין כה וכה לא הנקתי אף פעם אלא שאבתי והקטנצ'יק אכל רוב הזמן שאוב (רק את ארוחת הלילה , ב 24:00 אוכל מטרנה, בבוקר ובשאר היום אוכל שאוב).
    כך שעכשיו הוא אוכל שאוב עם קונפלור...

תודה רבה על כל העצות והתמיכה!!!
    הזמינות שלך באתר והמסירות שבתשובות מעוררת הערכה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו