צריבה בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בהנקה
    ה. נ
    27/06/2011

אני חשה צריבה בהנקה בשד ימין והפיטמה מעט לבנה בקודוקוד שלה. ביתי בת ה3 שבועות בכתה כל הלילה מספר שניות לאחר תחילת ההנקה והיה לנו ממש קשה להרגיע אותה . היא ינקה יפה במשך היום ככה שהלילה (כמו שאר הלילות) היה קשה.

שאלותי הן: 1. האם מדובר בפיטריה בפיטמה (יש לי מרשם לניסטטין מהרופאה כי היא טענה שאולי מתחיל לה פיטריה)?

2. מה עושים כדיי להרדים תינוק בלילה? זה לילה שני שהיא מאוד ערנית בלילה, קשה להרדימה והיא מרבה לבכות. אנחנו אובדי עצות!!!

בבקשה תענו לנו...

ה.נ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה בהנקה

הוספת תגובה

• צריבה בהנקה - תגובה

סיגל גולן
    27/06/2011

שלום ה.נ
    המילה "צריבה" שולחת אותנו לכיוון פטריה למרות שכדאי לראות על מה מדובר. נקודה לבנה יכולה להיות סתימה קטנה בקצה של צינורית חלב ויש לזה טיפול אחר. זה יכול להסביר למה היא בוכה בצד הזה--כי לא זורם כפי שהיא רגילה. אני ממליצה לך להתקשר ליועצת הנקה מוסמכת באזור מגוריך כדי שמישהי מקצועית חראה.
    לגבי הלילות: תינוקות נולדים עם "ג'טלג" ולוקח הרבה זמן עד שהשעון הביולוגי שלהם מסתדר. הגישה שלי היא לזרום איתם בהסתגלות שלהם לחיים מחוץ לרחם ולא ללחוץ עליהם להשתנות מהר. בשביל זה כדאי כמה שאת יכולה לנוח במשך היום. כל פעם שהיא ישנה, את נחה. בלי לחץ להרדם כי קשה להרדם כשיש תחושה ש"אני חייבת להרדם". מנוחה טובה גם שווה. ולקבל עזרה בכל מטלות הבית. הלילה נראית אחרת כשאת נחה טוב ביום. בנוסף, לשים אותה במנשא בלילה לעזור לה לחזור לשינה (מזכיר לה את הערסול של העוברות), להשאיר אותה בסביבה חשוכה, שקטה, כדי לעודד מנוחה. לא לצפות לשנת לילה יותר מחמש שעות רצוף בשנה הראשונה. הרבה יולדות נעזרות הספר "לישון בלי לבכות".
    בהצלחה! סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה בהנקה

ה. נ
    27/06/2011

היי סיגל
    תודה על התשובה, היתי היום אצל רופא עור שקבע כי לא מדובר בפטרייה ואותו דבר אמרו לי בטיפת חלב. מה שנותר זה גזים..
    אני אנסה היום את עיניין המנשא מיד לאחר האכלה של אחרי האמבטיה (ביתי אוהבת לינוק לפני וגם אחרי האמבטיה).

תודה על התשובה

ה.נ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו