חזרה לעבודה ושאיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה ושאיבה
    צילה
    28/06/2011

שלום,
    אני תיכף חוזרת לעבודה ויש לי כמה שאלות.
    1.חלב שאני שואבת במשך יום העבודה ( כמובן בשעות שונות)
    ניתן לערבב?
    2.למשך כמה זמן ניתן לשמור חלב אם במקרר?
    3.לפעמים הבת שלי מתאגרפת בעצבים עם הציצי (בת תיכף 4 חודשים) לי ניראה כאילו בגלל שנגמר החלב, יכול להיות?
    4.הבת שלי פלטנית מאוד (כך גם היו גם השניים הגדולות) האם זה אומר שהיא אוכלת יותר מידי? ופולטת את העודפים?

תודה ויום נפלא!
    צילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לעבודה ושאיבה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה ושאיבה - תגובה

סיגל גולן
    29/06/2011

שוב שלום צילה
    אפשר לערבב חלב משאיבות שונות באותו יום אחרי שכולן התקררו. זאת אומרת, לא להוסיף חלב חם מהגוף לחלב קר במקרר. קודם לקרר אותו ואחר כך להוסיף. חלב שאוב יכול להיות 7-8 ימים במקרר, לא בדלת אלא בפנים, איפה שהכי קר.
    פליטות בהנקה לא מסמנות עודף של חלב, אלא שקצת מיצי קיבה יצאו עם הגרעפס. זה בדרך כלל עובר תוך כמה חודשים.
    חלב לא נגמר באופן פתאומי. איך העליה במשקל שלה? האם היא רגועה בין הנקות? ההנקה בגיל 4 חודשים לרוב הרבה יותר קצרה מהנקות בתחילת הדרך, ואולי את מנסה שהיא תאוכל יותר זמן והיא מסמנת לך המספיק לה? את משתמשת בפטמות סיליקון? או אולי התחלת לקחת גלולות למניעת הריון לאחרונה? לגבי שאלה זו אין לי תשובה פשוטה אלא הרבה יותר שאלות לשאול אותך כדי לדעת האם יש שינוי בכמות החלב.
    בהצלחה
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם נגמר החלב?

צילה
    29/06/2011

תודה על תגובתך...
    לא אני לא נוטלת גלולות...ולא שום דבר אחר!
    האמת לא כל כך נחה ולא אוכלת כמו שצריך...(אבל כך היה גם בהתחלה...)
    לדעתי עלתה יפה במשקל, והיא ילדה די רגועה (מוצצת אצבע -כניראה עוד מהבטן)
    אבל לפעמים יש לה קטע שהיא צורחת ולא רוצה לישון ולא מוכנה להתקרב לציצי
    רק בידיים היא רגועה.
    אבל בקבוק מוכנה לקחת (נתתי לה בקבוק עם מיים)
    הקטע השני זה בזמן הנקה היא לפעמים מתעצבנת ומתאגרפת עם הציצי כאילו לא יוצא חלב, אז אני מעבירה אותה לשני.
    ביומיים האחרונים גם ניסיתי לשאוב ולא יצא כלום. (אולי כפית בקושי)
    האמת שבעוד יומיים אני חוזרת לעבודה, אז אולי בגלל זה אני יותר לחוצה וזה ממעיט את החלב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם נגמר החלב? - תגובה

סיגל גולן
    29/06/2011

הלחץ שלך יכול בהחלט לשפיע על זרימת החלב. ואם יש זרימה איתית יותר, גם הייצור נפגש בסופו של דבר. תנסי להרפות, לנשום עמוק, להגיד לעצמך שאת עושה את הדבר הכי טוב שאת יודעת לעשות, תשאבי קצת אחרי כל הנקה למשך יום-יומיים ואולי תראי עליה בכמות. תניקי אותה עור לעור. תשתי ותנוחי קצת. מאחלת הצלחה! סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו