מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ברגלפיני15/03/2008
שלום
שמי פיני ואני בן 46, בחודש האחרון אני סובל מכאב ברגל שמאל ובברך שמאל וחוסר תחושה בעור בחלק החיצוני של השוק, בצילום ע"ש תחתון לא ראו כלום אבל הפיזוטרפיסטית שלי בטחוה שיש לי בעיה ב- common fibular nerve ונתנה לי תרגילים "מקנזי" .
רציתי לדעת האם העובדה שלא אובחן כלום בצילום מהווה אינדיקציה לכך שאין בעיה חוט שידרה והאם יש צורך לבצע בדיקה נוספת לבירור זה , אני חבר קופ"ח מכבי, ודבר נוסף האם יש טיפולים נוספים חוץ ממקנזי שכדי לנסות,
בתודה מראש
פיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: פיני
ד``ר ליאור מרום16/03/2008חוסר ממצאים בצילום עדיין לא שולל בעיה בעמוד שדרה.
בכדי להתקדם באבחנה, תזדקק לבדיקת אורטופד כללי והוא יחליט על המשך ברור במידת הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלט דיסק L4-L5 הקרנה לרגל שמאלרונן אלוני15/03/2008
שלום רב ד"ר מרום,
אני בן 36 סובל זה 4 שנים מכאבי גב עם הקרנה לרגליים ב-C.T שביצעתי הכי מעודכן 2007 נמצא בגובה L4-L5 בלט גרמי דיסקלי אחורי אמצעי מחודד עם לחץ די ניכר על השק התקאלי.היפרטרופיה של ליגמנטה פלאבה.הצהרות התעלה.
ובנוסף בלט דיסק קטן בגוה L3-L4 (שלא היה בפעם הקודמת).
בגובה L5-S1 ליסטזיס דגרה1.ליזיס דו צדדיץהצרות יחסית משנית של התעלה.
טופלתי במשך השנים ע"י ד"ר ראובן גיפשטיין וגם עברתי אצלו בשנת 9/2006 ניתוח לשאיבת דיסק,לאחר הניתוח היה לי פחות או יותר הטבה משמעותית ותקופה של שנה ללא כאבים כמעט בכלל.
לאחרונה 4 חודשים התחילו כאבים חזקים ועכשיו ההקרנה היא לרגל שמאל ולא לימין כפי שהיה לפני כן,אני מתלבט מאוד בהמשך צעדיי והייתי מאוד רוצה להיפתר מהבעיה ובעיקר מהכאבים אחת ולתמיד במינימום סיכונים ולא בטיפולים/ניתוחים שיטיבו את מצבי באפן זמני כגון שאיבת דיסק חוזרת/צריבת דיסק.
אשמח לקבל ממך המלצות פרטים לניתוח או טיפול חדשני לטיפול בבעיתי.
בתודה,
רונן אלוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רונן אלוני
ד``ר ליאור מרום16/03/2008אשמח לסייע ,אך לצורך כך רצוי שתבצע בדיקת MRI משום שהיא מראה בדיוק הגבוה ביותר את הממצאים.
לאחר הבדיקה, צריך להבדק קלינית על מנת למצוא את הקשר בין תלונותיך לממצאי ההדמיה.
על סמך הממצאים - ניתן להציע דרך טיפול המשכית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה להסבר ממצאי מפוי עצם+SPECTדוב10/03/2008
לבדיקה זו הופנתי ע"י רופא המשפחה לאחר כאבים מתמשכים ומתגברים באיזור העכוז בישיבה ו/או שכיבה ממושכת על הגב ומיחושים ומיגבלות בתנועת במפשעה הימנית ובנוסף ירידה שמשקל של יותר מ-10 ק"ג ב-3 החודשים האחרונים.
את הבדיקה בצעתי בתאריך 2/3/2008 בבי"ח כרמל
המיפוי כלל את כל השלד
SPECT של אזור : אגן
ע"ש מותני וגבי תחתון
במפוי: קיימת קליטה קלה ביותר בקצה הדיסטלי של עצם הזנב.קליטה מוגברת באיזור הטרוכנטרים במפור הימני.קליטה מוגברת בפטלות.אי-סדירות קלה בע"ש מותני ב-T11-12
קליטה קלה ב-RT.STERNOCLAVICULAR JOINT/
לסיכום
הממצאים הקלים במפוי יכולים להתאים לשינויים ארטריטים? וניוונים בע"ש?
הקליטה בטרוכנטרים בפמור הימני- בורסיטיס?
הקליטה בעצם הזנב-הינה קלה-האם על רקע חבלה ישנה?
לתשובתך,אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דוב
ד``ר ליאור מרום10/03/2008כל הממצאים המצוינים מתאימים לשינויים ניוונים.
לא ניתן לדעת את התשובה לשאלתך לגבי עצם הזנב.
מציע לך לברר את סיבת הירידה במשקל - במידה וזו אינה רצונית !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 4 פריצות דיסקאילנה טופמן10/03/2008
יש לי כרגע 4 פריצות דיסט עם כאבים איומים גם ברגל ימין - האם מיפוי עצמות שיש לי עוד שבועיים יראה את המצב הנכון להיום??האם הזריקה של ד'ר בן שושן באיכילוב אכן עוזרת? איך מגיעים אליו? האם זה פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אילנה טופמן
ד``ר ליאור מרום10/03/2008מיפוי עצמות לא מהווה את בדיקת הבחירה לאיתור פריצות דיסק !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד'ר שלום אז מדוע האורטופד שלח אותי
אילנה טופמן11/03/2008למיפוי עצמות? מה צריך לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד'ר שלום אז מדוע האורטופד שלח אותי
ד``ר ליאור מרום12/03/2008תצטרכי לשאול בעצמך את האורטופד שלך מדוע נשלחת למיפוי עצמות.
בדיקת הבחירה הינה CT או MRI במידה והכוון ניתוחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד השדרהשאול08/03/2008
שלום,
יש לי סוג של עקמת, עמוד השדרה ישר,
אבל עדיין אני שם לב לעמידה לא ישרה שלי ושכמה אחת בולטת יותר מהשינה וגם הצלעות בצד עוד,
מה שזה לא יהיה כדאי ללכת בדחיפות לבדוק את זה? יש מצב שעם הזמן זה יפתח לעקמת גרועה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבה:
שאול08/03/2008שחכתי להזכיר שאני בן 18 ושהלכתי לרופא משפחה הוא לא יפנה אותי לשום מקום ואמר לי לא להתייחס לזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: חן
ד``ר ליאור מרום09/03/2008לא ניתן לענות לשאלתך מבלי לבדוק אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעמלותשרית07/03/2008
רציתי לישאול העם התעמלות.. מתיחות וכו' יכולות להגביה את הגובה של הבנאדם אם מתעמלים התקופת ההתבגרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: חמוד(צ)ה
ד``ר ליאור מרום09/03/2008התשובה היא לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי טיפול בכאב תחת שיקוף וגלי רדיוmaya07/03/2008
בגב תחתון ב c.t. נראו 6 פריצות דיסק 4 נמצאים לוחצים על עצבים.
אחרי תקופת כאבים חזקים עברתי את הטיפולים הנ"ל . עתה כמעט ואין כאבים
יש תפיסות של ברך שמאל בעיקר ותחושת נימולות. עושה פיזיותרפיה
מה הצעתך להמשך טיפול ? האם אוכל להטיב את מצבי
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי טיפול בכאב תחת שיקוף וגלי רדיו
ד``ר ליאור מרום09/03/2008אין לי כל יכולת להציע טיפול ללא ראיה כוללת של הבעיה, שתכלול בדיקה ומעבר על ההדמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזים בגב תחתון ורגל שמאלעדנה05/03/2008
שלום,
אני בת 58 ומזה 3 חודשים אני סובלת מכאבי גב תחתון לעיתים בלילות ללא יכולות להתהפך מצד לצד וכאבים עזים ברגל שמאל,
תוצאות צילום: סדק ספונדילוליס בקשת אחורית של חוליה 5L, שינוי דגנרטיבי (דיסקוגני) עם הנמכה של המרווח בין חוליות 1L - 5L ,
בדיקת EMG :
NCS - בטווח הנורמה
NEE - שינויים נוירוגניים כרוניים ב-TA משמאל יכולים להתאים לנזק שורשי L5-L4 משמאל
מה אומרות התוצאות הנ"ל , התור לאורטופד רד בעוד שבועיים.....לצערי
מודה מראש
עדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: עדנה
ד``ר ליאור מרום06/03/2008התוצאות מצביעות על האטת הולכה כרונית בעצב ברגל שמאל
צריך קורלציה קלינית לממצאים - אחרת הם חסרי משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיזה אחד04/03/2008
שלום לך אחי יש לי בעיה אני בן 17 ובתקופה אחרונה נהיה לי בעיהה הצוואר שליי שאני מזיז אותוו אני מרגיש שהוא ממש קשה כזה כבד כזה זה נשמע כזה טיפשיי אבל אני נשבע לך שזה ככה הצוואר ששלי קשה אני מרגיש שיש לי שם בעיהה ואני בטוח ושאני מתכופף נגיד אני מרגיש שהצאוור שלי רועד כזה שאני מזיז אותו ותבין הפעם זה לא היה לייייייי רק משהו כמו חצי שנה אני לא יודע אולי יש לי בעיה וגם איזה בדיקה אני צריך לעבור אני לא יודע מזה זה מציק אבלל אני כולי בסרטים פוחד שיש לי איזה משהו מסוכן שם מה אתה אומרר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: עידן
ד``ר ליאור מרום04/03/2008מציע לפנות לבדיקה אצל אורטופד כללי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לכתףשאול04/03/2008
שלום, בן 19 אני לא יודע אם זה קשור לפורום זה או לא,
כמעט רוב הזמן שאני מזיז את הזרוע השמאלית שלי מרים אותה וכו' אני מרגיש קנאקים בכתף קליקים אבל לא כואבים, בכתף ימין כמעט ואין לי, האם יש צורך לבדוק את העניין אצל רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: חן
ד``ר ליאור מרום04/03/2008מציע לפנות לפורום אורטופדיה כללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת MRIאבי02/03/2008
שלום
אני סובל מזה מספר חודשים בכאבים באזור חוליות הצוואר , שכמות כתפיים וידיים.
לאחר מיפוי עצמות תקין ו EMG תקין הופנתי לMRI
הרופא הפנה אותי לMRI צוואר ורקמות רכות
השאלה שלי היא האם הבדיקה בודקת את אזור העורף בלבד?
או שהיא כוללת את השכמות העליונות , מכיוון ששם הכאבים שלי
ויהיה מיותר לחכות הרבה זמן לבדיקה לא רלוונטית
שאלה נוספת : האם בבדיקה זו ניתן לזהות פריצת דיסק וגידולים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אבי
ד``ר ליאור מרום02/03/2008לפי מה שאתה מתאר זו הבדיקה שהפנו אותך- צוואר ורקמות רכות וזה מה שיבדק.
ניתן לזהות את רב התהליכים הפתולוגיים בבדיקת MRI.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב לאחר השתלהניצן01/03/2008
שלום
אבא שלי בן 59, עבר לפני כשנה וחצי השתלת לב בבי"ח בארץ.
הניתוח עבר בהצלחה ואבי שוחרר לביתו לאחר חודשיים.
לאחר כארבעה חודשים התחילו לאבי כאבי גב. (מפברואר 2007).
אבי עבר סדרה ארוכה של בדיקות, בין היתר: מיפוי עצמות, MRI, CT, צילומי חזה וגב ועוד.
לאחר 4 חודשים של בדיקות ואישפוזים חוזרים ונשנים בבתי החולים (חלקם לתקופות ארוכות של מספר שבועות בגלל הכאבים), גילו לאבי שיש לו טמת ב-2 חוליות בעמוד השדרה (שברים).
בחוליה אחת אמרו שהשבר הוא שבר ישן. ובחוליה שסובלת מטמת חדש עשו לו טיפול בצמנט.
אבי הוגדר כחולה אוסטופורוזיס.
בנוסף עבר טיפול נוסף ROOTBLOCK. יש לציין שגם לאחר הטיפולים, הכאבים עדיין היו ונשארו.
לאחר הטיפול האחרון שוחרר אבי מבית החולים ולאחר 4 ימים אושפז שוב בגלל הכאבים שחזרו.
ב-15.1.08 קיבל זריקת נוספת בגב (אפידורלי) וב-18.3.08 אמור לקבל זריקה נוספת.
גם זריקה זו לא עזרה להפיג את הכאב כלל.
כאבי גב אלו בדרגה 10 (מ-1 עד 10) כאשר אבי לא יכול לרדת מהמיטה או ללכת.
מבחינת לב וריאה – הכל בסדר.
בגלל השתלת הלב אבי מוגבל בטיפולים.
כל כדור נגד כאבים עד כה לא הועיל בכלל. אבי מקבל מורפיום מעל חצי שנה. כיום מחליף כל יומיים 50 מ"ג (מדבקות בגב). מדבקות המורפיום גורמות לאבי לתופעות לווי קשות כגון גירודים בכל הגוף, לחוסר סבלנות ,התפרצויות ועוד.
אבי ניסה דיקור (אומנם רק פעמיים), אך גם זה לא הועיל.
האם יש לך רעיון לטיפול כלשהו?
על התייחסותך אודה,
ניצן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב לאחר השתלה
ד``ר ליאור מרום01/03/2008לפני הצעה לטיפול, צריך לנסות ולהבין מה מקור הכאב ומיקומו
לא ניתן ליעץ מרחוק ללא בדיקה. המפתח , או לכל הפחות הנסיון לפתור את הבעיה הוא בשורה הראשונה.
האם מיקום הכאב מתאים למיקום לפי מיפוי העצמות? , האם הבלוק בוצע באותו מקום?
ישנם מספר שאלות לברור על מנת להבין את מקור הכאב.
לאחר שיזוהה מקום/ מקור הכאב יש מקום להציע פתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת משקל כבדיוני01/03/2008
שלום שמי הוא איתי ואני נער כבן 16. בזמן האימון הייי בן 15
בקיץ שעבר התאמנתי במכון כושר במשך חודשיים וקצת הייתי הולך על הליכון כ60 דקות וו10 דקות לאחר מכן ההיתי עושה אימון של משקולות . הבעיה היא שאני עשיתי כל מכשיר כמאה פעם ולא במשקלים שהייתי צריך להרים (הרמתי קצת יותר בערך ממה שהייתי צריך) לאחר מכן כחוודשיים -3 חודשים החלו לי כאבים בגב שנמשכים עד היום לעיתים רחוקות הכאב מופיע בצוואר הלכתי לארבעה רופאים שרשמו לי את הדבר הבא:
החולה מתלונן על:
מוגבל תפקודית
כאב פחת(זה לאחר שהרופא נתן לי תרגילים לבית אבל זה לא פיזיותרפיה)בבדיקה אין פרט לכאב לא ממוקם
מתלונן על כאבי גב עליון ללא הקרנה לרגליים מזה זמן רב ללא חלבה מקדימה כאב מחמור בפעילות פיזית כגון ריצה
28906-עדיין מתלונן על כאבים ללא שיפור לאחר טיפול כנגד כאב ודלקת יש לציין לא עשיתי פיזיותרפיה ולא קיבלתי משככי כאבים
ממצאים בבדיקה : רגישות בגב עליון תנועות מוגבלת עקב כאבים 90 מעלות SLR דו צדדית כח גס תחושה והחזרים תקינים
אבחנה משוערת:
BACKACHE
יש לצין שהמליצו לי לחזק את שרירי הגב ולא עשיתי את זה ואת שאר הדברים הנ"ל
בנוסף עשו לי צילום רנטגן ובו לא מצאו לי כלום כלומר הבדיקות חיוביות וערוצים לעשות לי מיפוי עצמות למרות שאני מטיל ספק עם ימצאו שם משהו
השאלה המרכזית היא האם הגובה שלי יעצר עקב כך?
היום אני בן 17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת משקל כבד
ד``ר ליאור מרום01/03/2008לדעתי השאלה המרכזית הינה מדוע לא עקבת אחרי המלצות הרופאים??
שאלתך היפוטטית לחלוטין ולא ניתנת לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מדובר ב"פריצת דיסק" עורפית?יעל29/02/2008
אישה בת 61, בצילום נמצא קיפוזיס של ע"ש צווארי, סקוליוזס קל של ע"ש גבי. שינוי דגזרטבי (דסקוגני) עם הנמכה במרווח בין חוליות C6-C7.
האם מדובר בפריצת דיסק צווארית?
למרות השימוש בתרופות ברקסין וטרמאדקס, הכאב לא חולף, הוא ממוקד בעיקר ליד שמאל. (שבועיים וחצי של כאב).
אשמח לתגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יעל
ד``ר ליאור מרום29/02/2008לא ניתן לדעת האם מדובר ב" פריצת דיסק" ללא הדמיית CT או MRI, וכל זאת בהתבסס על הממצאים בבדיקה.
צילום אינו יכול לאבחן זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לניתוח [קפיץ סופריין]אבי29/02/2008
דוק שלום אני סובל במה חושים מכאבים בהליכה כאשר אני יושב יש הקלה
אני בן 65 הרופא שבקרתי המליץ לי ניתוח מינימלי
הוא תיאר זאת בקפיץ מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לניתוח <קפיץ סופריין>
ד``ר ליאור מרום29/02/2008עצתי לפני מענה: ממליץ בחום לשאול את כל השאלות הללו את אותו רופא שהציע את ההצעה.
מדובר במשתל שפותח את המרווח בין הזיזים.
לפני קבלת החלטה אודות סוג הניתוח ממליץ לך לוודא מה בדיוק יש לנתח, האם מוצו כל דרכי הטיפול השמרני? ומה דרכי הטיפול באופן כללי.
ובנוסף, מדוע יש יתרון במקרה הספציפי שלך בשיטה זו או אחרת ?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפיץ סופריין,עיי פרופסור מירובסקי
אבי01/03/2008
יש לי מה שנקרא אצלכם ספיינל סטנוזיס ל4.5ול3.4 ,מי שהמליץ לי אך הקפיץ הוא פרופבור מירובסקי
אני בן 65 סובל מאד בהליכה אחרי 50 מטר חייב לשבת או להשען אל קיר או כיסא
טופלתי עיי זריקה בגב לפני 2 חודש וזה עזר לעשרה ימים
האם זה יכול לעזור לי ניתוח זה?
האם יש לך ניסיון בזה,או שאתה ממליץ לי משהו אחר ניתוח או טיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפיץ סופריין,עיי פרופסור מירובסקי
ד``ר ליאור מרום02/03/2008אכן יש לי נסיון בשימוש בהתקן הנ"ל שנקרא סופריון
לפי מה שאתה מתאר - עושה רושם שיכול להתאים, כל זאת בסייג שלא נבדקת על ידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)