מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבת דיסק - משך החלמהגל כהן14/02/2008
שלום ד"ר.
אני סובלת מדיסק מנוון L5-S1 . נקבע לי תור לצריבת דיסק. אני מבקשת לדעת כמה ימים נמשכת החלמה מהפעולה הזאת ? האם אפשר לחזור לעבודה פעילה לאחר יום או יומיים ? והאם יש סיכונים בפעולה זאת ?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבת דיסק - משך החלמה
ד``ר ליאור מרום14/02/2008מאוד מומלץ לשאול את השאלות הללו ועוד אחרות את המנתח !!
באופן כללי- כיצד הסכמת לביצוע ניתוח מבלי לדעת את הסיכונים ??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבת דיסק-משך החלמה
גל כהן17/02/2008ד"ר שלום,
אני חושבת שאתה צודק ויש שאלות שצריכים לשאול את המנתח, ואכן שאלתי אותו והבנתי שזו פעולה לא מסובכת ושאין בה סיכונים מיוחדים והיא נעשית באשפוז יום, תחת אולטראסאונד. פשוט שכחתי לשאול לגבי משך החלמה? ואת האמת אחרי שענית לי התחלתי באמת לפחד שאולי יש בזה סיכונים ולא הכל נאמר לי כמו שצריך. יש לי דיסק מנוון ובלט דיסק L5 S1 והסבירו לי שהצריבה אמורה לשנות את מבנה הדיסק ולגרום לפחות לחץ.
אני אודה מאד מאד אם תוכל להגיד לי אם אכן יש סיכונים בפעולה זו ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבת דיסק-משך החלמה
ד``ר ליאור מרום18/02/2008לכל האמור לעיל, ממליץ לך לשוחח שוב עם המנתח ולהבהיר עמו את כל הסוגיות כולל משך החלמה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטרוליסטזיסעופר14/02/2008
שלום לך דר' יקר
שאלתי:לפי ממצאי CT נכתב בין היתר רטרוליסטזיס של L4 ביחס לL5 דרגה 3-2,אוסטאופיטים קידמיים בגופי החוליות,היפרטרופיה ואוסטאופיטים במפרקים הפצטאלים ,הנקבים הבין חוליתיים חופשיים,בלט כללי של הדיקית,התעלה הגרמית צרה.
עד כמה חמור מצבי לאור כאבים חזקים ביותר בגבי התחתון שמקרינים גם לאגן ולרגלי עלי לציין שאני מפעיל ציוד מכאני כבד טרקטורים וכו' היש קשר בין ממצאים הללו לעבודתי?מצב זה מונע ממני כל יכולת לתפקד בעבודתי (לא עובד)
תודה לך דר' על תשובתך
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: עופר
ד``ר ליאור מרום14/02/2008על מנת למצוא קשר בין ממצאי CT למה שאתה מרגיש תזדקק לבדיקה.
לשאלתך האם יש קשר בין עבודתך לבין הממצאים- זה ענין לחוות דעת רפואית משפטית שנותנים לפי בדיקה וממצאים בבדיקות ההדמיה ומבוצעת על ידי רופאים מומחים ( ספציפית לשאלתך- אורטופדים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב עליון וידיים תקופה ארוכהכפיר13/02/2008
שלום,
אני בן 22 והייתי בכושר כל חיי , אני סובל מזה 5 חודשים מכאבים עזים מאוד בחלק גוף עליון : נקודה מרכזית מאוד כואבת בתנועת הראש אחורה בחוליות הצוואר וכאבים מוקרנים באמות בשכמות ובכתפיים.
הדרך היחידה להגדיר את הכאבים היא הרגשה של שרירים תפוסים תמידית.
זה התחיל לפני 5 חודשים ולאחר צילום רנטגן קיבלתי תשובה מחופפת מאורטופד שהכל בסדר ואין בעיה. ומהציפייה מתור לתור של אורתופדים מצאתי את עצמי מתוסכל 5 חודשים ובסוף שמעתי אותה תשובה : שהכל בסדר!!
לפני חודש התחלתי טיפול אצל כירופרקט ולאחר 7 טיפולים והמון כסף... עדיין אני חש הקלה קטנה בלבד.
השאלה שלי היא האם זה סביר מצב שבו הכאבים לא השתחררו לבד אחרי תקופה כזאת?
האם כדאי לבצע בדיקות יותר מורכבות ?
והאם יש טעם להמשיך טיפול כירופרקטי ולבזבז המון כסף ללא תוצאות או שאני אראה תוצאות בהמשך?
אשמח לשמוע חוות מקצועית לגבי המקרה ולשמוע אם יש תקדימים מנסיונך!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב עליון וידיים תקופה ארוכה
ד``ר ליאור מרום13/02/2008קשה לחוות דעה ללא בדיקה.
המידה וישנה הטבה על ידי טיפול שמרני- כנראה שאינך תזדקק לניתוח ולכן אמרו אותם
רופאים " הכל בסדר " .
ישנם מצבים שאין ביכולתו של הרופא לעזור מלבד לשלוח אותך לכוון שממנו, אולי, תבוא הקלה למכאובים משום שלא ניתן , לעיתים, להבין מה מקורם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב אצל ספורטאישרה12/02/2008
שלום,
בני בן שבע עשרה וחצי , הוא משחק כדורסל- והרבה!
לאחרונה הוא מתלונן על כאבי גב תחתון.
האם זה קשור למאמץ שלו ומה עושים?
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב אצל ספורטאי
ד``ר ליאור מרום13/02/2008נשמע הגיונ י שזה קשור למעמס יתר, אך רצוי להבדק על ידי אורטופד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספונדילוליסטאסיסציפוש12/02/2008
למעלה מחודש עבר כאשר החלו כאבי הגב התחתון עם הקרנה לרגל ימין קדימה אחור, נמצאתי מרותקת למיטה ללא יכולת לנוע עם כאבים קשים, לאחר 5 ימים של תרופת אתופן נחלשו הכאבים, ניגשתי לצילום רנטגן והרופא אורטופד פיענח שזה מה שיש בחוליה ל501,ל4,ל3 כשבעצם הצילום גם מראה ש ל3 זזה ממקומה .הרופא ביקש שאתרתק למנוחה למהלך 10 ימים ואחליף לתרופת ארקקוקסיה. אם מבינה הנני תרופות אלו ניתנות לדלקת אולם המיממצא מצביע על החלקת,הנמכת החוליות כשל3 זזה גם.תמוה בעיני מדוע תרופה מונעת דלקת ,האם זו דלקת כשזזה חוליה , הכאבים נחלשו קמעה,ברם מה עושים ?יש לציין שלא נשלחתי לסיטי ,לא כשאי לראות קמעה יותר ,האם תרופות אלו יכולות לחבר חוליה שוב הרי לא . מה המלצתכם?.
תודה
ציפוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: ציפוש
ד``ר ליאור מרום13/02/2008התרופות שהומלצו לך נועדו לשכך תגובה דלקתית ( לא מדובר בזיהום) שכנראה נוצרה על סמך בדיקתו של הרופא
אין תפקידה להחזיר חוליה למקומה, וכנראה זהו ממצא אקרעי.
במידה וישנם עדיין כאבים מציע להבדק על ידי מומחה לעמוד שדרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באזור החוליות הצוואריות ...הודיה12/02/2008
זה מעל ל15 שנים אני סובלת מכאבים באזור הצוואר המקרינות לכוון הראש, כאבים על אנושיים בבדיקות השונות הרופאים אמרו לאיןנ משהו בעמוד השידרה הבא להראות על הכאב שלי . בC T האחרון ניתן היה לראות ככתוב" בגובה C5-C6הודגם זיז אחורי קטן פרה מדיאלי משמאל משיק לקידמת השק ביתר מרווחים תעלת השדרה ברוחב תקין. זוהו מספר מוקדים קטנטנים לוצנטיים בגופי החוליות , ללא חסר קליפתי, כמו כן נראו בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר משני הצדדים(ידוע על מחלה לאופרוליפורטיבית). אנא עזוא לי מדוע הכאב הבלתי פוסק?עברתי כל טיפול אפשרי כולל מסאגים מכל סוג , זריקות בראש ובצוואר טיפול אלטרנטיבי ועוד הרבה אין לי כוח לסבול יותר אפילו משככי כאבים חזקים מאוד אינם עוזרים. יחד עם זאת כאשר אני לוחצת את הראש על הקיר הכאב פוחת...אנא עזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: הודיה
ד``ר ליאור מרום12/02/2008אין אפשרות לעזור לך ללא בדיקה. יחד עם זאת ,מה שאת מתארת אינו עולה בקנה אחד עם ממצאים ששיכים לתחלואת עמוד השדרה הצווארי ולכן תצטרכי למצוא מזור לא אצל מנתחים אלא ברפואה אלטרנטיבית
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופציה לניתוחרונן12/02/2008
ד"ר שלום רב.
בסדרות tset 2 /tset 1 /ffet 2
ב-3-2C ו-4-3C אין פריצת דיסק היוצרות השק הדוראלי או הנוירופוראמינות.
ב5-4C פריצ דיסק קלה מרכזית
וב6-5C פריצת דיסק מרכזית גורמת ללחץ קל עד בינוני על מרכז חוט השידרה אך ללא אות פתולוגי בתוכו.
וב 7-6C -וT1-C7 אין פריצת דיסק היוצרות השק הדוראלי או הנוירופוראמינות
אני מעוניין לדעת אם יש מצב לבצע קיבוע בעמ"ש צווארי ?
אני סובל כבר 3 שנים מטופל בפרקוסט ואין שום הטבה בכאבים זה מקרין לי כאבים מסביב לצוואר ולאורך יד שמאל כולל כף היד
( מבקש לדעת אם יש אופציה לניתוח) ותודה רונן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר EMG
רונן12/02/2008EMG study suggest mild chronic-sudacute radiculopathy c5-c6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: רונן אופציה לניתוח
ד``ר ליאור מרום12/02/2008לצערי אין באפשרותי לענות על שאלות ברמה פרטנית כזו בפורום. לא ניתן לחוות דיעה על סמך ציטוט ממצאי בדיקה.
במידה ותרצה ,ניתן להבדק במסגרות המקובלות ולקבל הצעה לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסק בחוליות L4-L5ד``ר ליאור מרום12/02/2008
שלום
אני סובל מפריצת דיסק בחוליות L4-L5 סובל מכאבים ומהקרנות ברגל ימין.
ידוע לי שקיים בפלורידה מכון המתמחה בטיפול בליזר בבעיות מסוג זה ללא ניתוח פולשני.
שאלתי
האם קיים מכון דומה בארץ?
האם הטיפול יעיל?
כיצד מבוצע הטיפול?
האם הוא יקר?
אודה מאוד להתיחסותכם
רחמני משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רחמני משה
ד``ר ליאור מרום12/02/2008בארץ אין מכונים, כל טיפול מבוצע במסגרת קופות חולים בבתי חולים ציבוריים או על ידי רופאים שמנתחים בבתי חולים פרטיים.
אנני יודע מה כוונתך "ליזר " אך קיימת טכניקה מקובלת שנקראת קובלציה או נוקלאופלסטי והיא מבוצעת במספר מקומות בארץ כולל על ידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחי ליזר
רחמני משה12/02/2008ד"ר ליאור שלום
אם יש לך אפשרות להכנס לאתר
www.laserspineinstitute.com
ולחוות דעתך אם זה יעיל ומומלץ?
האם קיימת שיטה כזו בארץ?
רחמני משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: רחמני משה
ד``ר ליאור מרום13/02/2008טיפול מסוג כזה קיים במספר בתי חולים בארץ: מאיר כפ"ס, רמב"ם חיפה, אסותא תל אביב ואולי בעוד כמה.
הטיפול אינו מתאים לכל אחד , תזדקק לבדיקת MRI בכדי לדעת האם בכלל מתאים.
אחוזי הצלחה נעים סביב 60-70 אחוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גב תחתון + רגל שמאל נרדמתאבי10/02/2008
שלום רב,
יש לי עודף משקל רב ובזמן האחרון יש לי כאבי גב תחתון בלתי נסבלים, בעיקר בצד שמאל, ורגל שמאל נרדמת עם שינוי תנוחה ושינוי מצב עמידה לישיבה ולהיפך.
התחלתי לקחת וולטרן, מה עוד אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב תחתון + רגל שמאל נרדמת
ד``ר ליאור מרום10/02/2008אין פתרונות קסמים לעודף משקל שנושא באחריות גדולה לממצאים כפי שאתה מתאר.
מציע להתיעץ עם מנתח עמוד שדרה לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אחרי ניתוח השתלת דיסק מלאכותידודו אבגי10/02/2008
אני אחרי ניתוח ע"י דוקטור אשכנזי וראנד באסותא ניתוח להשתלת דיסק טיטניום בצאוור
אני פשוט לא מצליח למצוא תנוחה נוחה בלילה לשניה לא יודע אם זה מהמזרון או מהכרית
האם יש משהו מיוחד שאפשר לקנות שיכול לעזור לי אולי כרית מסויימת שאתה יודע עליה
אני ממש לא ישן לילות אשמח מאוד לקבל תשובה כי בלי שינה לפני הניתוח וכעת אחרי
אני ממש מבקש מידע אם יש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אחרי ניתוח השתלת דיסק מלאכותי
ד``ר ליאור מרום10/02/2008לא ידוע לי על התקן כלשהוא שאתה מבקש למצוא, מציע לך להבדק בשנית על ידי המנתחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה עצבים כואב לי הגב התחתוןסמי09/02/2008
איזה עצבים כואב לי הגב התחתון!!! נגיד אני יושב ואז רוצה לקום אז קשה לי להתיישר.. כאילו ישלי גיבנת אבל אז אחרי חצי דקה אני מתיישר.. כואב לי בצד שמאל של הגב התחתון ליד המותן... מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה עצבים כואב לי הגב התחתון
ד``ר ליאור מרום10/02/2008מה שעושים : הולכים להבדק אצל רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות הקרינה בסיטי עמוד שדרה צוארי,נעמה08/02/2008
שלום.
במסגרת בירורים לגבי כאבים בגב עליון עם משיכות עזות ליד שמאל , אישפוז, וריתוק למיטה, הומלץ לי על סיטי עמוד שדרה צוארי, רקמות רכות, וכתפיים. במהלך הבירורים הרפואיים בצעתי כחמישה צילומי רנטגן על אזורים אלה. שאלתי היא : האם אין חשש במקרה זה לעודף קרינה מריבוי הצילומים, ועד כמה יכולה להזיק קרינה מסוג זה ? ברצוני לציין שבעבר ( מעל עשר שנים) כבר ביצעתי צילומי סיטי על גב עליון וראש. האם עלי לחשוש לעשות את הבדיקה ? האם כדאי לי לוותר עליה ? האם קרינה ברמה כזו יכולה חלילה לגרום נזק בלתי הפיך ?
בתודה מראש על תגובתכם המהירה. חשוב לי לקבל תשובה מהירה, שכן בעוד יומיים אני מיועדת לסיטי.
בתודה
ושבת שלום
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות הקרינה בסיטי עמוד שדרה צוארי,
ד``ר ליאור מרום08/02/2008במידה וישנה התוויה רפואית לביצוע בדיקה CT צו ואר שתוביל לאבחנה, צריך לעשות אותה.
לא מדובר בקרינה של כור גרעיני !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח איחוי חוליות צוואראורלי08/02/2008
שלום
אני 3 שנים אחרי ניתוח איחוי חוליות C3-C4-C5 רציתי לשאול האם מותר לי להתאמן בחדר כושר ואיזה דברים אסור לי לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח איחוי חוליות צוואר
ד``ר ליאור מרום08/02/20083 שנים לאחר ניתוח מסוג זה לא צפויות להיות בעיות ,אך רצוי מאוד להבדק טרם לקבלת החלטה על ידי המנתח שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בצד שמאליערה07/02/2008
אני סובלת מכאב שהחל מיד לאחר הלידה (השנייה) לפני יותר משנה וחצי, הכאב מאוד ממוקד, בגב תחתון מצד שמאל, בדיוק איפה שנמצאות ה"גומות" במורד הגב. אני חשה את הכאב בתנועות כיפוף ומתיחה ולמעשה אני "נתקעת" וצריכה לתמרן תנוחות בהן אין כאב. תקופה מסוימת הכאב השתפר ואף נעלם ולאחרונה חזר הכאב כולל כאב עמום ברגל שמאל. צילום ואולטרה סאונד שעשיתי בעבר לא הראו דבר, תקופה מסויימת עשיתי פיזיותרפיה ואני עושה פילאטיס. ייתכן שזה לא קשור לעמוד השידרה אלא לאגן, בכל מקרה אני מרגישה די נכה לאחרונה,
מה יכול להיות מקור הבעיה ואיך אפשר לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
יערה07/02/2008אני לא יודעת אם יש איזה שהוא קשר אבל בעבר היו כמה מקרים בהם נתפסה לי הברך כשהיא מכופפת למשך דקות ארוכות (פעם אפילו למשך יותר משעה) בהן לא יכולתי לזוז כי כל תזוזה הכי קטנה גרמה לכאבים בלתי נסבלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב
ד``ר ליאור מרום07/02/2008הדברים אינם קשורים אחד לשני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בצד שמאל
ד``ר ליאור מרום07/02/2008מקור יכול להיות עקב שינויים ניוונים בעמ"ש מתני או האגן, מציע להבדק על ידי אורטופד כללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Cבעייה בעמוד השידרה - סקוליוזיס קלנעמי ארז06/02/2008
שלום רב,
הבעייה כאב גב תחתון הקרנה לגפה תחתונה איבחון- CT זיזי אחורי חודר לתעלה 2-L1
היצרות תעלה L3-S1 נקסים ממוצרים 4-5 L5-S1 . בגובה 3L-4 בלט דיסק דו-צדדי משיק
לשורש שמאל בגובה L4-5 L5-S1 בלטי דיסק גדולים לוחצים שק דורלי ושורש עצב שמואל.
הכאבים בפעולה מאומצת.
מומלץ זריקה אפידורלית עם סטרואידים.
בעוניינת ביעוץ שאולי קודם הזריקה (שזה במיקרה שאין ברירה) לפנות למכון טבעי כירופרקטיקה
דיקור סיני וכו' הידרוטרפיה שחייה בבריכה רכיבה על אופנים.
אודה לתשובתך בהקדם
תודה מראש
נעמי ארז - אימייל [email protected]
פלפון - 0523926579* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה להודעת נעמי ארז
ד``ר ליאור מרום06/02/2008אין באף אחת מהאופציות שהזכרת סיכון כלשהוא, לכן לשיקול דעתך האם לבצע אותם או ללכת ישירות לנסיון לזריקה אפידורלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)