מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולה בnf1 ומעקמת קשהד``ר ליאור מרום03/06/2017
שלום ד"ר אני סובל מי nf1 הים מספר בעיות של המחלה כולל מניגיומה. בגת המחלתי שדה גם לאחר תיפול של רדיוכרגיה פוגעת בי עצב v1 מתופל בתגרטול סובל גם מי עקמת קשה מעוד לפני שבוע אופנתי את של mri גבי מותני וצברי. בצברי ראית איגול לבן. ד"ר מה זה האיגול. הלבן. הפינוח מגיע רק בעוד שבועיים אני שולח תמונה בבקשה ד"ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום03/06/2017לא ניתן להבין ברזולוציה הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולה בnf1הים מניגיומה. שגדלה גת המחילתי
שמואל כהן06/06/2017ד"ר אני מבקש סליחה יש לי. עוד תמונה הים בזה תוכל לאזור לי התמונה החדשה שאני שולח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת וולטרן - מי מורשה להזריק ?חגית03/06/2017
שלום רב,
במצב של גב תפוס. במידה ויש צורך בזריקה לגב...
האם רק אורטופד מורשה להזריק אותה ?
או גם רופא משפחה למשל ?
תודה מראש.
חגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום03/06/2017כל אחות בקופ"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות סי טי אחרי פריצת דיסקחנה31/05/2017
שלום
אודה לך אם תאיר את עיני בפיענוח סי טי.מזה כחודש אני סובל מכאבים חזקים ,מטופל באיבופן ורוקסט נגד כאבים.ואלו התוצאות-סריקת 5l-4l-בלט אנלוס דיפוזי שטוח משיק לקידמת השק התקאלי.
סריקת 1s-5l -בקע דיסק מרכזי ימני עם לחץ על השק התקאלי ,היצרות רצסלית על השורש הימני של s1
לסיכום -שינויים דיסקלים כמתואר ,בולטים יותר בגובה 1s-5l
מה אפשר לעשות ?אודה מאוד מאוד לתשובה ועזרה וישר כוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום31/05/2017רצוי מאוד להתיעץ פורמלית עם מנתח עמ"ש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות סי טי אחרי פריצת דיסק
חנה01/06/2017תודה על תשובתך.אך האם זו פריצת דיסק או שבר ?לא הבנתי מדוע צריך להתיעץ עם מנתח עמוד שידרה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר ליאור מרום01/06/2017פריצת דיסק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירינגומיאליה שלאחר חבלה/ טראומהמאיר26/05/2017
שלום רב.
לאחר 4 שנים קשות של כאבים מגבילים מופשטים מראש עד כף רגל(כל שני וחמישי מגבלה במיקום אחר) הבנתי שהסירנקס שלי בעצם אומר שאני מאובחן כחולה סיגינגומיאליה שלאחר טראומה, נכון להיום הסירינקס מ D4-D9 כל חצי שנה הוא גדל לו בחוליה
לאחרונה נוסף לי ידיים שורפות מפרקים נרדמים וכואבים ממש לא יכול לישר את היד,, ממגזין רפואה ועוד שאני קורא על מחקרים אני נוטה להבין שאצל כל החולים הללו " התסמונת מתאפיינת ע"י דירדור נבירולוגי מתמיד..
1. מה זה דירדור נבירולוגי מתמיד?
2. האם זה באמת נכון):?
3. כמה חולים כמוני יש בערך בארץ? והאם יש בית חולים בארץ שיותר מומלץ להגיע אליו עם הבעיה שלי ?
בתודה רבה מאוד מראש
מאיר כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום26/05/2017יש צורך ביעוץ פורמלי של מנתח עמוד שדרה כדי לדון בפתרונות אפשריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסירינגומיאליה שלאחר חבלה/טראומה
מאיר כהן26/05/2017ד"ר ליאור מרום שלום ותודה על ההתיחסות,
לא ממש הבנתי כוונתך יעוץ פורמאלי , (יעוץ רישמי ?) ?
בכתובים כתוב דירדור מתמיד אצל כל החולים...
האם זה נכון או שישנם חולים כמוני שלאחר טראומה הם החלימו עובדים וכשירים או שאין דבר כזה במחלה הזו..?
ואם אפשר גם מה זה המילה הזו "נבירולוגי" ?
~תודה~* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בחוליה l3 מנפילה על הצד שמאליוכי25/05/2017
לפני שבועיים נפלתי בבדיקת סיטי גילו שבר בחוליה l3 לאחר שבוע ירדתי לא טוב במדרגה והרגשתי זעזוע החלו כאבים חזקים קבלתי זריקת וולטראן הכאבים לא פסקו האם צריך לחזור על צילום. רופאת המשפחה לא רצתה עוד הקרנה ואמרה להמתין
האם זה מצריך ניתוח או מנוחה ויתרפא מעצמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום25/05/2017לבצע צילום בקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באם אר אי לחץ על השורש והצרות תעלות קשה ובינוני החוליות c4-7ר24/05/2017
שלום רב בבקשה נסה לכוון אותי
יצאתי מאשפוז עם מסר ברור לניתוח ואפילו אמירה שאם לא אתדרדר ונשארתי עם חרדה
תסמינים
כאב בשכמה כאב חזק במרפק זרמים וחשמל בזרוע עד האצבעות עם עקצוץ ותחושת "שריפה"
לא יודעת אם זה מקרי אך לא יכולה להתאפק לשתן דקה לא אבדתי שליטה אבל לא יכולה להתאפק
אנא התיחסותך לא הרגשתי חולה ברמה של נתוח מפחיד כזה אבל הדגישו לי את האפשרות להתדרדרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום24/05/2017שלום, הפורום נועד להתייחסות עניינית ניתוחית ולא מרגיע חרדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר אני מאוד מעריכה את נושא הפורומים ומברכת את הרופאים על כך
ר24/05/2017אבקש בכל זאת התיחסותך לאם אר איי
עם החרדות אני מתמודדת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב חוזרים אחרי תאונהמיכל24/05/2017
בעקבות כאבי גב חוזרים זמן רב לאחר תאונה נשךחתי לצילטם סיטי גב תחתון התוצאות היו תקינות חוץ מהחוליה האחרונה L5-S1 כתוב, בקע דיסק שטוח ללא היצרות ספינאלית או פורמינאליות אשמח להסבר ומה ההשלכות של זה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום24/05/2017שאלתך אינה יכולה להענות בפורום אינטרנטי, יש צורך ביעוץ רפואי פורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב וצריבה בקצה הפיןיואב23/05/2017
שלום
רציתי לדעת האם הקרנה מהחוליות יכולה לגרום לכאב וצריכה בקצה הפין.
יש לציין שיש לי פריצת דיסק ב l5-s1 ובלט ב l5-l4
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום23/05/2017לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בגב בתחתון ברגל ימיןMarina22/05/2017
שלום,
בארבע ימים האחרונים כואב לי כשאני הולכת בגב בתחתון בצד ימין, רק כשאני דורכת על רגל ימין. הרגל לא כואבת לי בכלל, רק בגב.
אם אני עומדת עם גב מתוח לא כואב לי.
יש לציין שהתחלתי לרוץ בחודש האחרון.
יש סיבה לדאגה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום22/05/2017ללא בדיקה והדמייה לא תדעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר ליאור מרום22/05/2017ללא בדיקה והדמייה לא תדעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים בגב התחתון ובישבןיניב21/05/2017
הי,
אני בן 33 ואני סובל כבר 15 שנה מכאבי גב שבאים בצורת התקף ונעלמים לאחר שבועיים.
בשנים הראשונות ההתקף הגיע פעם בשנתיים, בשנים האחרונות כל חצי שנה.
לפני חצי שנה הגיע התקף כאבים חזקים מאוד שפשוט לא עובר.
הכאב מופיע בישיבה,שכיבה ובעמידה ומפריע לי מאוד מאוד בשיגרת חיי.
הכאב החזק מופיע בערך בתפר שבין הישבן למותניים ובנוסף כאבים חזקים בישבנים (באמצע ובצד) וכמובן שהכל מקרין לצידי הרגליים וכמעט כל הזמן.
יכול להיות שהכאבים בישבן ובגב נגרמים מגורמים שונים אך איני יודע.
ביצעתי בדיקת MRI שתוצאותיה:
"ממצאים:
נראה יישור הלורדוזיס.
אין עדות לתמט או תזוזה.
חוט השדרה בסיומת תקינה.
אותות תקינים ממח עצם חולייתי.
D12-L1:
נסרק דיגיטלית בלבד. נראה בקע דיסק אחורי שמאלי קטן
L5-S1:
הנמכת המרווח הדיסקלי, עם בקע אחורי שמאלי קטן, משיק לשורש S1 בתעלת השדרה.
בדיקה תקינה של SIJ."
"
יש לציין שניסיתי כבר פיזוטרפיה, כירופרקטיקה, דיקור סיני וכמובן ניסיתי לחזק את שרירי הליבה (לא מצליח לחזק מכיוון שהכאבים אחרי כל נסיון כל כך חזקים שאיני מצליח ללכת כמה ימים אחרי זה).
אני כבר חצי שנה על משככי כאבים ודי מוגבל בשיגרת חיי.
כרגע ניסיתי הכל פרט למרפאת כאב שאליה אני מופנה ומגיע בימים הקרובים.
1. האם בקע דיסק הינו פריצה דיסק ?
2. האם הכאבים בגב ובישבן הם ממקורות שונים לדעתך?
3.האם מרפאת כאב יכולה לעזור בפתירת הבעיה או שזה רק משכך כאבים טוב יותר?
4. נראה שבקע דיסק הינו מצב שבקלות יכול להפוך לפריצה שתלחץ על העצבים, אם זה כך למה לא לבצע ניתוח עכשיו, הרי גם ככה אגיע לשם עוד כמה שנים... ?
אשמח לחוות דעתך,
תודה.
ד``ר ליאור מרום22/05/2017בקע אינו פריצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב חזקים עם הקרנה לכיוון הקיבהסמדר בת 4621/05/2017
מה זה כאבי גב חזקים עם הקרנה לכיוון הקיבה אגב יש לי בלט פריצות דיסק גם בצוואר פריצת דיסק וגם הרגל כואבת שאני בישיבה כואב לי מאוד אני לא יכולה לעשות ניתוח הרופא אמר שאני צעירה מאוד אני בת 46 ללא מחלות ברוך ה׳ האם אם עובדים עם כללית ואיזה טיפול אקח?בידים יש לי צורך בניתוח כי יש לי נימול ואני בינתים לא עושה כי אני מסתדרת עם זה
ד``ר ליאור מרום21/05/2017עם כללית מושלם בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המנוגיומה בd10 מה עושים?איריס18/05/2017
ד״ר ליאור מרום שלום רב לך
אני בת 46 עברתי לפני שנתיים תאונת דרכ האוטו התהפךכנראה בעלי נרדם לשניה ומצאתי את עצמי הפוכה באוטו איבדתי הכרה אני לא יודעת בדיוק איפה חטפתי מכה אבל מאז יש לי כאבים בגב מתחת לצלע ימין שמקרין לי לבטן ימנית באזור הקיבה
עשיתי ct יש לי שינויים של dishבעמוד השדרה הגבי עם חיבור גלי באספקט הקדמי והצדדי ימני של מרבית גופי החוליות הגביות
המנגיומה בגוף חוליה d10
ניוון הדיסק d11-12 עם אפקט ואקום
מה הטיפול שאתה ממליץ והאם המנגיומה יכולה לגרום לכאבים כאלה?מה עושים אתה? איך יודעים אם זה שפיר?האם היא יכולה לגדול וללחוץ על חוט השדרה?מה אתה ממליץ לי לעשות? בברכה ותודה מראש איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום18/05/2017הולכים ליעוץ פורמלי עם מנתח עמוד שדרה, בליווי. ההדמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי רק להבין ממה הכאב מהמנוגיומה או מהתאונה?
איריס18/05/2017רופאת משפחה שלחה אותי לאורטופד ונוירוכירורג אני מודאגת שאולי זה לא שפיר.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי רק להבין ממה הכאב מהמנוגיומה או מהתאונה?
איריס18/05/2017רופאת משפחה שלחה אותי לאורטופד ונוירוכירורג אני מודאגת שאולי זה לא שפיר.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי נוחות בגב האמצעיסיל17/05/2017
שלום רב.
בת 34. כארבעה חודשים אחרי לידה 4.
חודש לאחר לידה התחלתי לחוש אי נוחות באמצע הגב. תחושה כגון: לחץ/נימול/זרמים/שריפה. את תחושת הלחץ ניתן לדמות ללחץ כמו זה שמרגישים בזמן הזרקת אפידורל.
חשוב לי לציין שזה לא כואב אלא מציק. כאילו משו יושב ומפריע לי שם וזה לא תמידי... לסירוגין בעיקר בזמן מאמץ.
אשמח לקבל קצת כיוון ממה זה יכול להיות ואילו בדיקות רצוי שאעשה לבירור.
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום18/05/2017CT או MRI מתני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי נוחות בגב האמצעי.
סיל18/05/2017תודה על המענה. התחושות שאני מתארת אינם בעמ"ש מותני אלי באמצע הגב.
אשמח אם תוכל להוסיף ולומר ממה יכול לנבוע..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גב תחתון ותחושת דגדוגקרן17/05/2017
שלום בת 34 ללא מחלות/הריונות/תרופות.
שנה שעברה ועכשיו (עבר ועכשיו חזר לאחר כשנה) יש לי כאב בגב התחתון בנקודה שבדיוק מתחילה ההתפלגות לעכוז (חריץ אינסטלטור), כאב קל שמורגש בעיקר בעת מעבר מישיבה לעמידה או תזוזת האגן במעגל, כואב כשמפעילים לחץ קל עם האצבעות, ויחד עם זה יש לי תחושת דגדוג מעצבנת וחזקה בכפות הידיים וברגליים לסירוגין - התחושה מפריעה יותר מהכאב בגב..זה משגע...מדגישה שזו תחושת דגדוג ולא חולשת שרירים ולפעמים מרגיש כמו צמרמורות אבל אין שום חום.
שנה שעברה לקח יותר מחודש עד שהתופעה הנוראית עברה ועכשיו בינתיים שבוע וחצי ולא עובר.
יש רעיונות ללמה זה קורה לי ומה זה ולמה תמיד זה בעונת מעבר ואיך לטפל? אולי המזגן? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום17/05/2017לצערי לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי ניתוח להסרת דיסקחנה15/05/2017
שלום, אני נמצאת 7 חודשים לאחר ניתוח להסרת דיסק l4-5 שלא צלח.( נותרתי עם כאב עצבי ברגל שמאל).
כיום אני בת 42 ולהפתעתי נכנסתי להריון.מהם הסיכונים אליהם אני נכנסת מבחינת פריצות נוספות ובעיות נוירולוגיות( שוקלת הפסקת הריון) הרי לא אוכל לבצע לידה פעילה..
אודה מאוד על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום15/05/2017תתכן החמרת כאב ו/או החמרה במידת הפריצה הקיימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)