מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקע בדיסק עם קומפרסיה חמורהאלה15/05/2017
שלום,
מזה כחודש אני סובלת מכאבים עזים שמשתקים לי את התנועה ואת התפקוד הכללי המינימלי שמגיבים חלקית מאוד למשככי כאבים ונוגדי דלקת. בבדיקת MRI נמצא שב-4L-5L יש בקע דיסק גדול EXTRUDED. הבקע נמשך בין איזור הרצס הלטרלי השמאלי לבין הכניסה לנקב הימני. במיוחד בולט המרכיב ה-DEDURTXE שנמשך לפתח הנקב הימני.
יש היצרות בינונית של הכניסה לנקב הימני.
יש קומפרסיה חמורה של שורש יורד 5L ברצס הלטרלי הימני.
יש היצרות בינונית של הרצס השמאלי.
ברמה התחושתית, אינני מסוגלת לעמוד או לדרוך על רגל ימין ויש תחושת נימול ו'הירדמות' שלה.
אשמח לחוות דעת על חומרת המצב של הבקע הזה, ועל פרוגנוזה אפשרית להמשך טיפול.
רוב תודות מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום15/05/2017עם כל הרצינות, את באמת חושבת שתקבלי חוות דעת על מקרה פרטני ללא בדיקה, דרך פורום אינטרנט ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע דיסק עם קומפרסיה חמורה
אלה15/05/2017שלום ד"ר מרום, תודה על ההתייחסות. אני כמובן לא מצפה לחוות דעת מקיפה אלא יותר להסבר של מה שאני קוראת בבדיקה ועד כמה זה חמור. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר ליאור מרום15/05/2017ממליץ לך בחום להפגש עם מנתח עמוד שדרה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בגב תחתון שמקרין נקודתית לברך לכמה שניותאור14/05/2017
התחלתי היום לסבול מכאב בגב התחתון) באמצע(שמופיע למספר שניות עם כאב בברך ימין. כאילו עובר חוט עצב מהגב לברך. זה 'רה לי מס' פעמים היום בכל פעם בערך ל5-10 שניות. אני מאד לחוצה מה זה יכול להיות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום15/05/2017הייתי ממתין מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים וקושי בהליכה - משמעות סיטילימור13/05/2017
מה המשמעות של הסיטי ומה אומר הציסטות ודרכי טיפול מומלצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום13/05/2017כתוב שמומלץ יעוץ אורטופדי , והכוונה לא באינטרנט....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושות אחרי תאונה קלילהדן12/05/2017
שלום רב
בן 70 . עשרות שנים חי (ולפעמים סובל )עם בלט דיסק בין "עצם הזנב " לחוליה לידו.
לפני חודש נכנס בנו קלות רכב מאחורה . הפגוש בקושי ניזוק ,הנהג לידי
לא "הזיז" לו .החגורה אפילו לא נמתחה . אבל:
אני הרגשתי לשנייה או שתיים כאילו חדרו מים באזור עצם הזנב . לא כאב ,והתחושה נעלמה מיד ועברה לכאב מאחורי שתי הברכיים בקו הקיפול בין שוק לירך .(קרה מקרה דומה לפני עשרים שנה .)קמתי , עמדתי על קצות אצבעות ועל העקבים .ובבית בדקתי שיש תחושות והכל מתפקד . .יושן טוב ללא כאבים.
אחרי יום יומיים התחילו כאבים פעם בגב בשתי הזיזים הבולטים ופעם ברגליים,
התכווצויות בכף הרגלים בבוקר. "וקפיצות" ריצודים כנראה של שרירים
בשוקיים . ממש רואים רטט . בעיקר בשעות שקם משכיבה לישיבה.
היום מרגיש הטבה כלשהי . אבל עדיין מדי פעם מציק .
1)מה התחושה הזאת של "המים" או נוזל בעת המכה ????
2)האם שמעת מחולים על תופעה כזו?
3)האם נוזל הדיסק מורגש ככה ???
4) כמה זמן משוער מניסיונך של "טיפול" מנוחה שמרני כמו שהרופא אומר לחכות עד
שרוב הסימפטומים יעברו .לפי סיפור המקרה???
5) ולא ,מתי ללחוץ להמשך בירור?
תודה לכל התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום12/05/2017מצטער אך שאלותייך מאוד מאוד ארוכות ולא מתאימות למענה במסגרת כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתון במאמץאלירן10/05/2017
שלום ד"ר,
אני בן 24 מזה כמה חודשים אני סובל מכאבי גב תחתון עם הקרנה לרגל ימין במאמץ הלכתי לאורטופד עשיתי סי טי אך לא קיבלתי את התשובות עדיין .רציתי לשאול אם לפי הצילום הנל יש לי פריצת דיסק אם רוצים משהו לפי הממצא הנל?
ד``ר ליאור מרום10/05/2017זו לא בדיקה שניתן לראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח MRI לאחר תאונת דרכיםאסף09/05/2017
בפבואר האחרון עברתי תאונת דרכים ומאד יש לי כאבים בכל הגב עשיתי מיפןי עצמות נמצא קליטה מוגברת בכל הגב האורטופד שלח אותי לmri והינה התמונות... יש לציון שלפני שנתיים עברתי גם תאונת דרכים ונשברה לי חוליה בגובה c7 ועד היום יש לי כאבים בצאוור עכשיו יש לי כאבים מטורפים שאני קם בבוקר או שאני בעמידה מעל 30 שניות והליכה ממש עושה לי כאבים ואני מתעייף מהר ויש לי תחושת נימול בידיים וברגליים רציתי לדעת מה אומר הממצאים של הבדיקה? האם יש לי שבר קטן כמו פעם שעברה??? ומה גורם לכאבים החזקים שיש לי? לפני שנתיים בתאונה הראשונה הרופאים טענו שאין לי כלום וזה סתם כאבים התעקשתי לmri ובסוף גילו שבר בc7.
יש לי כאבים חזקים כמו סכין באמצע הגב וגב תחתון +הרדמויות...
אודה לתשובתך לפני התמונות של הMRI
ד``ר ליאור מרום09/05/2017הפורום לא נותן יעוץ וירטואלי לבעיות ספציפיות ואינו מחליף יועץ רפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה דחוף
אסף09/05/2017סה"כ רציתי לדעת האם אתה רואה משהו חריג בתמונה האם קיים שבר בגוף חולה או בקשה החוליה...???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצות דיסק מרובות וקושי בהליכהשמעון09/05/2017
שלום רב, הנני לאחר ניתוח לתיקון פריצת דיסק אחורית עם לחץ אחורי על חוט השדרה גובה c2-3 למשך מספר חודשיים מצבי השתפר כולל יציבה והליכה. כ 4 חודשיים לאחר הניתוח מצבי החל להדרדר כך שכיום אני הולך למרחקים קצרים עם מקל הליכה. ב mri מעודכן שעשיתי כעת 2 שנים לאחר הניתוח נצפה בלט דיסק אחורי ב c3-4 c5-6 עם לחץ על השק הדורלי ועוד 2 פריצות דיסק ב t7-8 בלט דיסק פראמידאני עם לחץ על השק הדוראלי והחוט וב t 8-9 בלט דיסק אחורי פראמידאני מימין עם לחץ על השק הדוראלי והחוט. כיום כאב מהצוואר עד כף רגל ימין וחולשה רגל ימין יותר משמאל. לציין ברקע טרשת נפוצה. מה אוכל לעשות על מנת לשפר את מצבי? מדוע כל כך הרבה דיסקים פרוצים?
ד``ר ליאור מרום09/05/2017פורום אינטרנט לא המקום ליעוץ במקרה כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב כבר מספר שנים, עם כאב מוגבר בחוליות מסוימותדותן08/05/2017
שלום לכולם,
שמי דותן, בן 25.
בשנים האחרונות התחלתי לסבול מכאבי גב חזקים. אני סובל מכאבי גב כאלה ואחרים כבר מתקופת התיכון, אך בשנתיים-שלוש האחרונות חלה ההחמרה המתוארת: ברוב הימים, הכאבים מופיעים בדרגה קלה-בינונית. ישנם ימים, לא מעטים, בהם הכאב מתגבר לרמה חמורה, ומאלץ אותי לעיתים להפסיק כל פעילות (לאו דווקא פעילות גופנית). כל התופעות אשר יפורטו, מתקיימות בשני סוגי "הימים", בכל מנח וללא קשר לאופי הפעילות, כאשר ההבדל היחידי הוא בעוצמה.
בגב העליון ישנו כאב אשר בדרך מתחיל בשתיים-שלוש חוליות ספציפיות, אשר רגישות למגע גם כשלא כואב, או כשפחות כואב, והן מגיעות לכאבים חזקים מאוד. התחושה היא כי רוב הכאבים באיזור הגב העליון מתפשטים מהן הצידה ולמטה. הכאבים כוללים: גירודים, זרמים, תחושת חום, דקירות, אבל בגדול – כאב.
בגב התחתון, גם כן ישנם כאבים, אם כי הכאבים האלה יותר מזכירים כאבים של "כאב גב סטנדרטי של סוף יום עבודה", ופחות משהו ספציפי. לעיתים אני מרגיש שהכאבים כמעט ומשלימים סיבוב ומגיעים לצידי הבטן. בנוסף, בעת הטיית הגוף אחורה, מופיעים כאבים ודקירות באמצע הגב.
מספר נושאים נוספים:
1. לעיתים, בעת התיישרות או התכופפות, מופיעה פתאום דקירה חדה באמצע הגב
2. הכאבים מתגברים בעמידה ממושכת, אך לא תמיד משתפרים בשינוי מצב. בכלל, בעמידה ממושכת, אני לעיתים מרגיש גם כאבים גם בברכים וברגליים, לתחושתי בעצמות, אך אינני יודע לקבוע...
3. לעיתים אני מרגיש גם מין תחושה של "נוזל/זרמים שעולים ויורדים" באמצע הגב, מלמעלה למטה ולהפך. התופעה מתגברת בימים בהם הגב כואב יותר.
4. מעבר מישיבה לשכיבה, מעמידה לישיבה, וכל שינוי אחר, בדרך כלל לא משנה יותר מדי.
הייתי אצל מספר אורתופדים, עשיתי CT ושלל צילומים, אך בגדול נאמר לי שהכל תקין: גם הבדיקות וגם ההדמיות. עקב קרוהן קל (ללא תרופות כבר כמה שנים), גם יצא לבקר אצל ראומטולוג, שקבע שאין לי דלקת פרקים. עם זאת, הכאבים האלה רק הולכים ומתגברים, ויש לי יותר ימים בהם כואב לי, מאשר ימים בהם לא קיים כאב, או שקיים כאב קל.
אני מודה שטרם ניסיתי פתרונות כגון שחייה ופילאטיס (לא פוסל בכלל, אך טרם ביצעתי). בכל מקרה, אשמח לשמוע את דעתכם, עצתכם, וכל דבר בסגנון.
תודה רבה,
דותן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום09/05/2017הפניה שלך חורגת ממטרת הפורום, זה לא יעוץ אישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקד ליטי בחוליה d1דניאל08/05/2017
בבדיקת ct מצאו שיש לי מוקד ליטי בגב בחוליה d1 רציתי לדעת האם כל מוקד ליטי הינו אונקולוגי או לא והאם המוקד יכול לגרום לכאבים חזקים בגב
ד``ר ליאור מרום08/05/2017צריך לבדוק את ההדמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסק עם לחץ על חוט השדרהפריצה צווארית06/05/2017
שלום. יש לי פריצות דיסק c3-6 עם לחץ בינוני על חוט השידרה. כאבים בצוואר שכמות וידיים והירדמות הידיים. עם הזמן החלו כאבים מהישבן והרגליים בחלקן העליון הרגשה של כאב שרירים עמוק ושריפה, מציק בהליכה. מה הקשר בין פריצת דיסק בצוואר לתופעה והכאב שיש לי ברגליים?
ד``ר ליאור מרום06/05/2017ככל הנראה תזדקק לניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריצת דיסק עם לחץ על חוט השדרה
פריצת דיסק06/05/2017תודה על תשובתך המהירה. תוכל להסביר בבקשה איך קשורה פריצת דיסק בצוואר כמו שיש לי לגב התחתון והרגליים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר ליאור מרום07/05/2017הדיסק לוחץ על צבר עצבים ששולט גם על הרגלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב שמקרינים לרגלעדן04/05/2017
היי שלום רב, בעלי סובל מכאבי גב מזה שבועיים מספר רופאים שבדקו אותו טוענים שמדובר בדלקת בעצב התרופות שקיבל לצערי לא עוזרות גם בכאב הוא עשה צילום סיטי לפני מספר ימים האם יש מישהו מומחה שיכול לתת חוות דעת על הדיסק ? כי התשובות מגיעות רק לאחר שבועיים והכאבים בגב גוברים מדי יום אודה לתשובתכם.
ד``ר ליאור מרום04/05/2017יש לפנות למנתח עמוד שדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 59 עקמת ומוקד קורטיקלישגית03/05/2017
בת 59. בצילום רנטגן: עקמת מותנית קשה + מוקד סקלירוטי מונח על עצם הכסל.גם היצרות בין החוליות L4-5
במיפוי עצמות מאוקטובר 2016 לא היו ממצאים אלו. (רק עקמת קלה).
סובלת מכאב גב רציני. (בהליכה ועמידה).
מה משמעות המוקד הסקלירוטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום03/05/2017בדרך כלל ללא כל משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות לטיפול בהתאם לבדיקת MRI ,עמוד שידרה צוואריאורנה ורד02/05/2017
שלום,
אודה להמלצות על גישה טיפולית בהתאם לניתוח בדיקת ה-MRI
להלן התוצאות
אין עדות לתמט או תזוזה.
חוט השדרה עם אותות תקינים.
:C3-C4
בלט דיסק אחורי קל, משיק לחוט השדרה.
עם זיזים ברצסים ספינאלים והיצרות פורמינות נוירליות.
:C5-C6
הנמכת המרווח הדיסקלי. שינויים דיסקופטיים בחוליות.
זיזים בולטים ברצסים ספינאלים, עם לחץ על בלבד על חוט השדרה . עם היצרות פורמינות נוירליות.
:C6-C7
הנמכת המרווח הדיסקלי עם שינויים דיסקופטיים בחוליות.
בלט דיסק אחורי קל, משיק לחוט השדרה.
עם זיזים בולטים ברצסים ספינאלים והיצרות פורמינות נוירליות, יותר משמאל.
לסיכום:
שינויים ניוונים ודיסקופטיים עם לחץ קל על חוט השדרה, ללא מיאלופתיה.
עם היצרות פורמינות נוירליות.
הוקלד ע"י:
בתודה על ההפניה
ובברכה,
דר' סורנה שפיר
מומחה לרדיולוגיה אבחנתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום03/05/2017האם קבלת המלצות דרך המייל לטיפול כשיש בעיה בבית מאינסטלטור או חשמלאי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטן בעקבות וולטרן ורוקסטעליזה02/05/2017
מבקשת לברר עבור קרובת משפחה: סובלת מס. ימים מכאבי גב ורגל. נטלה כדורי וולטרן וכדורי רוקסט לשיכוך כאבים ומאז סובלת כבר יומיים מכאבי בטן קשים . האם זו תופעת לוואי של הכדורים? כמובן שכבר לא נוטלת את הכדורים. לוקחת עכשיו ארקוקסיה ואומפרדקס.מה ניתן לעשות?
ד``ר ליאור מרום03/05/2017לשאול את השאלה בפורום פרמקולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כן פענוח mri לאחר תאונת דרכיםאסף02/05/2017
בפבואר האחרון עברתי תאונת דרכים ומאד יש לי כאבים בכל הגב עשיתי מיפןי עצמות נמצא קליטה מוגברת בכל הגב האורטופד שלח אותי לmri והינה התמונות... יש לציון שלפני שנתיים עברתי גם תאונת דרכים ונשברה לי חוליה בגובה c7 ועד היום יש לי כאבים בצאוור עכשיו יש לי כאבים מטורפים שאני קם בבוקר או שאני בעמידה מעל 30 שניות והליכה ממש עושה לי כאבים ואני מתעייף מהר ויש לי תחושת נימול בידיים וברגליים רציתי לדעת מה אומר הממצאים של הבדיקה? האם יש לי שבר קטן כמו פעם שעברה??? ומה גורם לכאבים החזקים שיש לי? לפני שנתיים בתאונה הראשונה הרופאים טענו שאין לי כלום וזה סתם כאבים התעקשתי לmri ובסוף גילו שבר בc7.
ד``ר ליאור מרום02/05/2017הפורום אינו יכול לעסוק בפתרון בעיות אישיות היות ואין תחליף לייעוץ פורמלי רפואי במקרים כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום MRI לאחר תאונת דרכים
אסף02/05/2017לא הבנתי אתה לא רואה כלום על פי הצילום רציתי לדעת אם יש משהו בצילום MRI הכאבים שלי לא נותנים לי שקט ממש כואב לי ויש לי תופעות מוזרות בגוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)