מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מימצאים בבדיקת CTליאת02/02/2015
שלום רב
אבי בן 65 נשלחת לעשות סי טי בטן ואגן בגלל מיחושים בבטן ונמצא שם ממצא כדלקמן:
נמצאו 2 נגעים אליפטים פרוורטברלים בגבהים של T8 .T9 מימין עד קוטר של כ-2.5 סמ ללא מישור הפרדה מהחוליות אך ללא סימני הרס גרמי.
למה הכוונה ומה עליו לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מימצאים בבדיקת CT - תגובה
ד``ר ליאור מרום04/02/2015עליו להבדק על ידי מנתח עמוד שדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בגב התחתון עם הקרנה לרגל ימיןמתן31/01/2015
שלום,
אני בת 25, ללא היסטוריה של בעיות גב, ובימים האחרונים התחלתי לחוש כאב בגב התחתון עם הקרנה לרגל ימין האחורית מתחת לברך.
רציתי לשאול-
1. האם זהו בלט דיסק?
2. האם בלט דיסק הוא נזק בלתי הפיך לגב? אני מטיילת הרבה ולכן חשוב לי לדעת אם לא אוכל לסחוב תיק (בטווח הארוך, בטווח הקצר ברור לי שלא).
תודה רבה,
מתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בגב התחתון עם הקרנה לרגל ימין - תגובה
ד``ר ליאור מרום03/02/2015שלום.
לא ניתן להשיב על דאלות מסוג זה ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלון25/01/2015
בשל כאבים ברגל חוסר יכולת לשבת בוצע סיטי ולהלן התוצאות
קיימת קומפרסיה חולייתית בגובה l5 עם הקטנת גובה חוליה בשיעור של 30%
בגובה l3- l4 נצפתה פריצת הדיסק פרה מדיאנית שמאלית עם לחץ על השק הטקלי ועל הרצסוס משמאל
בגובה l4 - l5 הודגם בלט דיסק נרחב לחץ על השק הטקלי ועל הרצסוס מימין.קיימת spinal stenosis בינונית-קשה.
בגובה l5-s1 בלט דיסק פרה מדיאני ימני נרחב עם לחץ על הרצסוס מימין ולחץ על השק הטקלי.השורשים הסקרליים הודגמו שמורים.
לסיכום -שינויים דיסקוגניים רב גבהיים
מרכיב שמאלי בולט בגובה l3-l4
נא התייחסותך לתוצאות
אשמח לכל עזרה והכוונה למי עליי ללכת על מנת להתחיל טיפול או מציאת פתרון
אורטופד
כירופקט
מומחה בעמוד שדרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/01/2015שלום,
ממליץ להפגש עם מנתח עמוד שדרה בהקדם לקבלת הצעות טיפול לנוכח הממצאים הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אומרים הממצאים הללו
אלון26/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהאלונה25/01/2015
בשל כאבים ברגל חוסר יכולת לשבת בוצע סיטי ולהלן התוצאות
בן 35.
קיימת קומפרסיה חולייתית בגובה l5 עם הקטנת גובה חוליה בשיעור של 30%
בגובה l3- l4 נצפתה פריצת הדיסק פרה מדיאנית שמאלית עם לחץ על השק הטקלי ועל הרצסוס משמאל
בגובה l4 - l5 הודגם בלט דיסק נרחב לחץ על השק הטקלי ועל הרצסוס מימין.קיימת spinal stenosis בינונית-קשה.
בגובה l5-s1 בלט דיסק פרה מדיאני ימני נרחב עם לחץ על הרצסוס מימין ולחץ על השק הטקלי.השורשים הסקרליים הודגמו שמורים.
לסיכום -שינויים דיסקוגניים רב גבהיים
מרכיב שמאלי בולט בגובה l3-l4
אשמח לכל עזרה והכוונה למי עליי ללכת על מנת להתחיל טיפול או מציאת פתרון
אורטופד
כירופקט
מומחה בעמוד שדרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/01/2015שלום,
ממליץ להגיע ליעוץ עם מנתח עמוד שדרה לנוכח הממצאים הנ"ל להצעת דרכי טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצאי בדיקת CTאילה22/01/2015
התוויה קלינית : ירידה התחושת בפיזור D9-D-10 .
מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאי בדיקת CT - תגובה
ד``ר ליאור מרום22/01/2015הכוונה זה לתלונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת MRI עמוד שדרהבנימין15/01/2015
שלום,
רציתי לדעת מה משמעות התוצאות של הMRI שביצעתי באגן ובעמוד שדרה, עקב כאבי גב בעיקר בחוליות הטורקליות התחתונות.
ביצעתי את הMRI בחשד לדלקת פרקים במפרקי עמוד השדרה, ובעיקר בחשד לאנקילוזינג ספונדיליטיס, משום שהתגלה אצלי לאחרונה פסוריאזיס בעור, וגם בגלל שכאבי הגב המדוברים הם מוחשיים ומורגשים באופן ניכר יותר בבקרים. אני בן 20.
התוצאות:
בדיקת MRI לע"ש גבי ומותני ולמפרקים הסקרואליאקלים
ברקע אבחנה של פסוריאזיס. כאבי גב. חשד לספונילוארתרופתיה.
הבדיקה בוצעה במישור הסגיטלי לע"ש גבי ומותני ברצפי STIR ,T2 ,T1 , חתכים אקסיאלים למרווחים
הדיסקאלים בע"ש גבי אמצעי ותחתון וע"ש מותני ברצפי T1 וT2 וכן במישור הסמיקורונלי למפרקים
הסקרואליאקלים ברצפי GRE , T1 ו STIR.
לא הוזרק ח.נ.
המפרקים הסקרואיליאקלים נראים שמורים:
אין בצקת של לשד העצם.
אין נוזל בכמות מוגברת במפרק.
אין קפסוליטיס או אנטזיטיס משמעותיים (במגבלות בדיקה ללא הזרקת ח.נ.)
אין שינויים ארוזיבים.
אין סקלרוזיס סובכונדראלי.
אין החלפה שומנית.
אין גשרים גרמיים.
חוליות עמוד השדרה הגבי בגובה ומנח שמורים.
מודגמים קשרי שמורל באספקט הקדמי של חוליות D8-10.
אין בצקת של לשד העצם בסמוך.
אין קיפוזיס.
שינוי קל באות הדיסק בגבהים אלו כביטוי לדהידרציה (לדוגמא חתך 6 סדרה 18).
חוליות עמוד השדרה המותני בגובה שמור.
ליסטזיס אחורי קל מאד של חוליה L5 על פני S1 עם בלט דיסק מרכזי בגובה זה.
שינויים ניווניים בפצט השמאלי של S 1 עם ציסטה סינוביאלית זעירה שמקורה בפצט זה (חתך 4-6 סדרה 12).
אין עדות לפינות אינפלמטוריות חדות או שומניות לכל אורך עמוד השדרה הכלול בסריקה.
אין עדות לאנטזיטיס (במגבלות בדיקה ללא הזרקת ח.נ.)
לסיכום:
א. ללא עדות לשינויים אינפלמטורים חדים או מבניים/כרונים היכולים להחשיד על ספונדילוארתרופתיה
בעמוד השדרה הגבי, מותני ובמפרקים הסקרואליאקלים.
ב. ממצאים כמתואר בעמוד השדרה הגבי והמותני היכולים להתאים לJuvenile degenerative disc disease,
יתכן אידיופתי ויתכן על רקע axial load מוגבר.
לא הבנתי חלק מדברי הפענוח:
מה זה Juvenile degenerative disc disease?
מה זה רקע של AXIAL LOAD מוגבר?
מה זה ביטוי לדהידרציה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת MRI עמוד שדרה - תגובה
ד``ר ליאור מרום16/01/2015אין לך מחלת פרקים בעמ"ש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיועיעקב14/01/2015
מעל חודשיים כשאני מסובב את הראש ימינה , שמאלה אני שומע את כל הסיבוב של הראש
וזה משגע אותי
זה פשוט כמו שאוכלים ציפס ויש רעש של הריסוק
ככה אני שומע את כל הסיבוב של הראש
הלכתי לאורטופד ואמר שלא שמע על תופעה כזאת ולא רואה סיבה לעשות משהוא
האם יש דרך לפתור את זה
האם יש סיבה לדאגה ?
יצויין שאיין לי כאבים בתנועה ובצוואר
בנוסף יש לי קפיצות שרירים ובבדיקה נוירולוגית לא נמצא דבר ברוך ה'
כולל בבדיקת אי אם ג'י
אין לי מוסג אם יש קשר בין שני הדברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוע - תגובה
ד``ר ליאור מרום15/01/2015אי אפשר לעזור לך ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוע
יעקב20/01/2015האם מנסיונך זה דבר שמצריך בדיקה/צילום למרות שאין כאבים
ואם כן איך יוצרים קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוע - תגובה
ד``ר ליאור מרום20/01/2015שלום,
לכל הפחות תזדקק ל CT עם שחזורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוע
יעקב23/01/2015הבעיה היא שאני חבר בקופ"ח מכבי והלכתי לשני אורטופדים בכירים
והרופא משפחה שלי הוא פרופסור
וכולם היו תמימי דעים שזה סך הכל חיכוך של הסכוסים ואין שום צורך לעשות כלום
ומצד שני אני פשוט סובל !!!!
כל סיבוב של הראש ימינה ושמאלה אני שומע ומרגיש את הרעש של החיכוך
ויש לציין שברוך השם כאבים אין ואין הגבלת תנועה בצוואר
ואני ממש עובד עיצות
מה כן זה יכול להיות ?
אני האדם היחיד בעולם שיש לו את זה ?
מה זה בכלל ? ואיך זה נהיה
שכחתי לציין שאני אני בן 37
אני מצטער שאני נודניק ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מראש
יעקב25/01/2015ואני מצטער אם אני מטריד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- dds500ארן08/01/2015
אני סובל מבלט דיסק די חמור עם הקרנה לרגל שמאל כבר ארבעה חודשים. לאחרונה הוצע לי לרכוש חגורת גב מיוחדת הנקראת dds500. חגורה זו מתנפחת על המותניים ומרחיבה את הרווח בין החוליות. מחירה מרקיע שחקים אבל טוענים שהיא מחוללת פלאים . האם שמעת עליה. האם אתה ממליץ?
אודה לך על תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר dds500 - תגובה
ד``ר ליאור מרום11/01/2015שלום,
הספרות הרפואית אינה מכירה טיפול בחגורה בגין בלט דיסק מתני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתוןחיים06/01/2015
שלום נשלחתי לבדיקת CT עמוד שידרה מותני ו התוצאה היא
מודגמת עמדה לורדוטית תקינה.
עקמת קלה קמורה לשמאל.
היצרות ניכרת של המרווחים בין חולייתיים ,סקלרוזיס ואי סדירות לוחיות גופי החוליות
בגבהים L-5-S1 וL5-L4.
ברצוני לברר מה ניתן לעשות ומה המשמעות העתידית של הדבר.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון - תגובה
ד``ר ליאור מרום11/01/2015שלום,
מה שניתן לעשות זה להפגש בצורה מסודרת עם מנתח עמ"ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר ומרפק טניס ועצביםרוני24/12/2014
שלום
רציתי לברר האם יש קשר בין הדברים , אני סובלת מכאבי גב וצוואר (עברתי לפני שש שנים כריתת דיסק -תחתון).כחלק משחרור הגב אני נעמדת על ארבע וראש למטה .
בחצי שנה אחרונה סובלת ממרפק טניס -עקב הרמת משא כבד ביד הזו .כשאני על ארבע
יש לי כאב חד בעצב של המרפק ואחרי שהוא "משתחרר" זה עוזר לכאבים.
האם זה אומר שיש קשר בין הצוואר למרפק טניס?
כמו כן לצערי הרב מאז הניתוח ,ובשנה האחרונה החמיר ,לאחר מנוחה ושינה יש לי מעין עצבים בכפות הרגליים (בא לי לדרוך על מסמרים )כמו כן אני לא יכולה לישון עם מכנס צמוד מידי לשוקיים ,זה ממש כואב .
מה כדאי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר ומרפק טניס ועצבים - תגובה
ד``ר ליאור מרום24/12/2014אין קשר בין הדברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצרות קשה בתעלה הספינלית L3 L4אברהם24/12/2014
שלום רב
סובל מכאב ברגל ימין, במיוחד קושי בהליכה ועמידה ממושכת. (גיל 47)
האם יש דרך לניתוח אנדוסקופי, או אחר, להתערבות כירורגית מינימלית?
לאחר התייעצות הומלץ על ניתוח שהוגדר כלא מסובך .
והומלץ על טיפול במרפאת כאב. (זריקת אפידורל או טיפול אחר לכאב)
להבנתי טיפול זה הוא לא קבוע ויידרש שוב בהמשך ,
האם ניתוח עדיף במקרה זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצרות קשה בתעלה הספינלית L3 L4 - תגובה
ד``ר ליאור מרום24/12/2014לא בדרתי אותך ולכן לא ניתן לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ...לטיפול בהצרות
אברהם25/12/2014ברצוני רק לדעת האם האופציה הנוספת אפשרית לניתוח מסוג זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקותענת24/12/2014
זימון למרפאת כאב בית חולים אסף הרופא לבדיקות L1997 שיכוך כאב כרוני חסימה עצבית בהנחיית שיקוף עם חומר ניגוד לשיקוף בחדר ניתוח כללי יש לי כאבי גב תחתון שמקריים לרגל שמאל שאלתי היא מזה הזריקות האלה זה לו מסוכן אני פעם ראשונה עושה את זה ואני מותרד יש כאבים בגב שמקרינים לרגל שמאל מרגיש נימול עצבים משיחות האם רופא נירולוג יכול לעזור להמשך טיפול אני לוקח כדורים ליריקה וזה לוא עוזר אבקש תשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות - תגובה
ד``ר ליאור מרום24/12/2014מה זה מסוכן ?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ענת27/12/2014שלחת לי תשובה מזה מסוכן למה התכונתה אבקש המשך תשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבענת23/12/2014
ישלי כאבי גב תחתון תוצאות סיטי גב L5 S1 הנמחת המרווח הדיסקלי בקע דיסק אחורי ימני ואינטרה פורמינלי ימני היצרות תעלת השורש הספינלי מימין עם על ידיי שינויים נוונים בגופי החוליות לסיכום בקע דיסק אחורי ואינטרה פורמינלי ימני בגובה L5 S1 רציתי לדעת בבקשה לפרט לי את התוצאות של הסיטי ומה יש לי בגב אני סובל מכאבים עם הקרנה לרגל שמאל אני מרגיש נימול עקיצות ומשיכות לאורך הרגל האם זה קשור לכאבי הגב נירולוג יכול לעזור בקשר להקרנה לרגל אבקש תשובה יעוץ להמשך טיפול תודה וערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב - תגובה
ד``ר ליאור מרום24/12/2014יעוץ ניתן לאחר בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב במשך שניםארז10/12/2014
שלום רב,
במהלך משחק כדורסל לפני 4 שנים החלו כאבי גב עזים שמאז לא עברו.
התייעצתי ונבדקתי ע"י כירופרקט (7 טיפולים) ללא הואיל.
לאחר מכן, אורטופד עשה לי מיפוי עצמות. אולם הבדיקה לא העלתה דבר.
הוא התחיל בטיפול של ארקוקסיה (לא התמדתי בשל הצרבות).
האורטופד טען שלא תמיד רואים דלקת ולכן קיבלתי גם טיפול בסטרואידים.
שלושה חודשים אחרי הזריקה שהביאה לשיפור מסוים, חזרו הכאבים.
עברתי גם טיפול פיזיוטרפיה עם גלי קול ופולסים חשמליים ועיסוי - שוב חזרו הכאבים.
אני אובד עצות - האם יש אבחון/טיפול שיכול לפתור את הכאבים? האם מדובר בפריצת דיסק?
אודה לתשובתכם,
ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי התיאור שלך הכל יכול להיות
רון11/12/2014עד שתגלה מה הבעיה תנסה לקחת סיאטיקה של סופהרב , זה יעזור לך עם הכאבים. אני תמיד אחרי משחקים לוקח כדור אחד וזה מקל על הכאב. אני לא יודע מה העוצמה אצלך אחי אבל לפחות בינתים עד שתגלה מה הסיפור תיקח משככי כאבים, זאת תרופה טבעית אם זה חשוב לך לדעת... תרגיש טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב במשך שנים - תגובה
ד``ר ליאור מרום23/12/2014שלום,
היות והפורום אינו רופא וירטואלי, תזדקק לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתוןמירון27/11/2014
שלום ד"ר מרום לאחר צילום עמ"ש תחתון עם שינויים ספונדילוטים וספונדילארטרוטים L3-5 .ברצוני לברר מזה אומר ומה ניתן לעשות.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)