מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקשר בין רכיבת אופניים ובעיות בגבעמית31/05/2015
שלום,
אני בן 50 ועוסק ברכיבת שטח כמה שנים.
הרכיבות מתבצעות פעם בשבוע והם די אינטנסיביות ומאומצות.
כמו כן אני שוחה והולך לחדר כושר.
לאחרונה התחלתי להרגיש אצבעות הרגלים תחושת נמלול והרדמות.
כמו כן יש לי הרגשה של שרפה בכפות הרגלים וברגלים.
האם מאמץ יתר ברכיבות יכול לגרום לבעיה בגב ולבעיות שציינתי ?
אילו בדיקות מומלץ לבצע על מנת להבין אם מקור הבעיה זה מהרכיבות ?
תודה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשר בין רכיבת אופניים ובעיות בגב - תגובה
ד``ר ליאור מרום31/05/2015שלום. אין כל קשר מוכח בין הדברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה לגב שלי ?הסובלת29/05/2015
אני בת 52 בריאה בדרך כלל לפני 3 שנים עברתי ניתוח חרום "דיסקקטומיה " מצבי היה חמור ועמדתי על סף שיתוק רגליים עקב פריצות דיסק קשות וסתימת תעלת עמוד שידרה ,לאחר 7 חודשים עברתי ניתוח שני לקיבוע ( כלוב )חוליות s1--L4--L5 מאחר ולא החלמתי ,ובנוסף היתה לי בועה מלאת מים שהתישבה על חוט שידרה .היום שנתיים וקצת אחרי הניתוח השני סה"כ מרגישה הרבה יותר טוב למרות מגבלות הפזיות של עמידה --הליכה מעל 20 דקות צליעה -נהיגה ממושכת -וכל עבודה שדורשת מאמץ פיזי בעיקר ניקיון ועם כאב כרוני שבא והולך בעקוז שמאל --כאב עצבי אך נסבל "איכשהוא "
בשבועיים האחרונים הייתי מאוד אקטיבית ופעילה פיזית וכאב זה התחדד בצורה משמעותית ובא לידי ביטוי באי יכולת להכניס רגל לתחתונים ומכנס --ישיבה --ובעיקר קושי וכאב חד ובלתי נסבל במעברים בשינוי תנוחה במיטה וקימה בהמלצתו של המנתח אני לוקחת אטופן 500 מליגרם ל10 ימים אני ביום השני ללקיחת התרופה ועדיין אין שיפור ---מה לדעתכם קרה לי ?? האם העצב נפגע ? --מה גם שיש לי הקרנה מהישבן לירכיים מאחור ובצד החיצוני של הרגל ואני מוגבלת בכל תנועה ועשייה שלי
אנא עזרתכם
תודה
" הסובלת "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה לגב שלי ? - תגובה
ד``ר ליאור מרום31/05/2015שלום.
"דעתנו" יכולה להנתן לאחר בדיקה בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב עם הקרנה לרגל...ליה28/05/2015
שלום וברכה לרופא ...לאחרונה כאבים בגב עם הקרנות לרגל שמאל וחולשה..קיבלתי 3 זריקות קורטיזון והם העלימו את הכאב בשלב זה...תוצאות בדיקת סיטי...אודה לך אם תוכל להסביר לי מה משמעות התשובה של הבדיקה..
ממצאים:
תעלה גרמית ברוחב תקין.
לורדוזיס מותנית שמורה.
L1-2:מבנה גרמי תקין.
המפרקים הפצטאליים שמורים.
פורמינות נוירליות שמורות.
L2-3:ללא בלט דיסק.
נקבים בינחוליתיים חופשיים. מבנה גרמי תקין.
שינויים ניוונים במפרקים הפצטליים.
L3-4:בלט דיסק אחורי לוחץ על השק התקאלי.
L4-5:בלט דיסק אחורי לוחץ על השק התקאלי.
L5-S1:בלט דיסק אחורי פרא-מדיאני שמאלי לוחץ על השק התקאלי.
הנקבים הבינחולייתיים חופשיים.
מבנה גרמי תקין.
רקמות רכות פרהוורטברליות שמורות.
סיכום: דיסקופטיות מותניות כמפורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב עם הקרנה לרגל... - תגובה
ד``ר ליאור מרום28/05/2015לחץ על השורש= כאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחן3626/05/2015
שלום,
האם ייתכן כי נוצר "תמט חלקי אחורי של גוף L5" כ9 שנים לאחר קיבוע L4-L5S1?
בעבר עלה בצילומים כי ישנו "כלוב" הבולט אחורה. האם לפרש את המינוח הנ"ל כשבר דחיסה במיקום זה או ייתכן ומדובר במינוח אחר לכלוב הבולט אחורה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאור מרום27/05/2015צריך לבדוק ct בכדי להתיחס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בגב התחתון - מתי לחזור לרוץ?ירון21/05/2015
שלום, אני רץ שמונה ק"מ, ארבע פעמים בשבוע, על כביש. מיום שבת האחרון יש לי כאבים בגב התחתון (שכנראה לא קשורים לריצה, כי הפעם האחרונה שרצתי הייתה ביום רביעי שעבר). אם ביום ראשון ושני היה לי ברור שאני לא יוצא לרוץ (הרי לא יכולתי אפילו ללכת בצורה זקופה בגלל כאב הגב), הרי שככל שעוברים הימים והכאב פוחת, אני מתלבט אם אולי כדאי לי כבר לרוץ. כאבי הגב אמנם פחתו, אבל הם עדיין שם, ואני עדיין מקבל מדי פעם מין מכת כאב מתנועה לא נכונה. שאלתי היא: מתי כדאי לי להתחיל לרוץ? מצד אחד אני לא רוצה להחפז ולפגוע בעצמי, אך מצד שני, אני מתוסכל מזה שכבר שבוע שלם לא רצתי. תודה רבה מראש על התשובה,
ירון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בגב התחתון - מתי לחזור לרוץ? - תגובה
ד``ר ליאור מרום21/05/2015לא ניתן לענות לך ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בענוד שדרהטובטוב10/05/2015
שלום,
אימי בת 61 מאושפזת בבי"ח עקב בצקת/ נפיחות בעמוד השדרה.
יש לה המוון שנים פריצת דיסק בגב העליון .
עכשיו קשה לה לדרוך על הרגל בגלל נימול + כאבים. ב CT ראו שיש נפיחות באזור של פריצת דיסק בגב תחתון. נתנו לה טיפולים סטרואידים ( תקן אותי אם אני טועה ) והיא מרגישה יותר טוב.
1. ממה זה קורה?
2. הרופאים לוחצים על ניתוח ואמא שלימאוד בלחץ . אין אלט' אחרת ? הרופא טוען כי אם לעשות ניתוח זה רק בשבוע הקרוב אפשר . לא הבנתי מדוע ?
תוכל לתת לי אור על התמונה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בענוד שדרה - תגובה
ד``ר ליאור מרום10/05/2015שלום. לא ניתן ליעץ פרטנית.
צריך לבדוק קלינית+הדמייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטות ניתוח פריצת דיסק צואריסיגל06/05/2015
לפי בדיקת MRI יש לי פריצה ב C5 ופריצה משמעותית ב- C7 ככל הנראה עם לחץ על החוט. האורטופד בקופה המליץ על ניתוח. בשני ייעוצים לא חשבו שיש לחץ על החוט. בייעוץ נוסף הרופא המליץ חד-משמעי על ניתוח. למנוע נזק בחוט השידרה. האם יש כמה שיטות ניתוחיות? האם זה הפיתרון היחיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטות ניתוח פריצת דיסק צוארי - תגובה
ד``ר ליאור מרום06/05/2015יש הרבה שיטות ניתוח,תלוי בממצאים וקליניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב וגפייםליאור29/04/2015
שלום
כבר יותר מחצי שנה שאני סובלת מכאבי גב תחתון בצד שמאל, שריפה, דקירות נימול והקרנות לכל רגל שמאל ובנוסף תחושת חולשה של השרירים, הרגליים מתקפלות לפעמים וכאב שמרגיש כאילו השרירים נתפסים (בכל הרגל ובגב התחתון). כפות הרגליים מרגישות לפעמים כאילו שמישהו מרסק אותן כשאני נעמדת. אני לא מצליחה לשבת/לשכב/לעמוד יותר מ5 דק ברצף, ואחרי כמה דקות של הליכה אני לא מצליחה להחזיק את עצמי וחייבת לשבת.
בחודש האחרון אותם התסימנים החלו להתקיים גם בצד ימין (גב ורגל) ובשבועיים האחרונים התווספו תחושת נימול, דקירות, וחולשה בידיים בעיקר ביד שמאל וכאבים בשכמות.
בבדיקת EMG לרגליים קיבלתי את התוצאה - נזק כרוני בשורש L5 משמאל
בבדיקת CT עמוד שדרה מותני קיבלתי את התוצאה -
L5-S1 - בלט דיסק דיפוזי קל ללא לחץ על השק הטקלי
קוטר תעלת השדרה תקין
השמן האפידורלי והליגמנטה פלבה תקינים
הפורמינה הנוירוליות ושורשי העצבים משני הצדדים בגדר הנורמה
המבנה הגרמי של הל החוליות בגדר הנורמה
המנח החולייתי שמור.
מאחר ובתוצאות הCT נרשם ששורשי העצבים תקינים והבלט קל, זה נראה כאילו הוא לא אמור להפריע, אבל אם מחברים הכל עם תוצאות הEMG יכול להיות שמשהו אחר גורם לכל הכאבים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב וגפיים - תגובה
ד``ר ליאור מרום03/05/2015שלום. שאלתך חורגת מכוונת הפורום.לשם מענה תזדקקי לבדיקה אצל מנתח עמ"ש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשת פענוח mri אחרי ניתוח צווארעליזה21/04/2015
ישור הלורדוזיס הצווארי, מצב לאחר ניתוח acdf בגובה c5-6, הודגם אות מוגבר בלשד העצם של החוליות ברצפי t2 וt2 עם דיכוי שומן בגובה c5-6.
ב- c3-4 בלט דיסק דיפוזי קל ללא אפקט מסה על השק התקאלי,ללא היצריות פורמינליות.
c4-5 דיסק אוסטיאופיט קומפלקס קל מעט משיק אל השק התקאלי. השטחה קלה של חוט השדרה, ללא היצרויות פורמינליות.
c5-6 מצב לאחר ניתוח ACDF, שינוי אות בלשד העצם של חוליות c5ו c6 מוגברים בt2 וירודים בt1 עם האדרה לאחר הזרקת חומר ניגוד. דיסק אוסטיאופיט קומפלקס עם היצרות ספינלית קלה והיפרטרופיה של המפרקים הפצטליים והליגמנטום פלבום. שינוי אות בתוך חוט השדרה בגובה זה בהתאם למיאלומלציה. היצרויות פורמינליות בדרגה בינונית דו צדדי.
c6-7 בלט דיסק דיפוזי מעט משיק אל השק התקאלי. היצרות פורמינלית בינונית מימין וקלה משמאל.
ד"ר יקר אני 5 חודשים אחרי ניתוח וסובלת מכאבים בצוואר, גב, כאבי שריפה בגפיים עליונות ותחתונות, כשחשבתי שהניתוח להשתלת דיסק יפתור את הבעיות שלי. מה יש לי? ומה אפשר לעשות כדי למנוע את הכאבים. מודה לך מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשת פענוח mri אחרי ניתוח צוואר - תגובה
ד``ר ליאור מרום22/04/2015שלום. התיחסות בפורום המקביל שלי.
בכל מקרה,לא ניתן ליעץ בצורה כזו ללא בדיקתך ובדיקת ההדמיה לפני ולאחר הניתוח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח גב תחתון בשיטה זעיר פולשניתאורנה19/04/2015
שלום רב
אני נמצאת בייעוץ מתמשך אצל מספר מומחים לאחר אבחון של היצרות תעלה ובלט דיסק בגב תחתון שגורמים גם לנימול רגליים, גם לכאבי גב וגם ליציבה עקומה.
ברוב המקרים מדובר על ניתוחים זעיר פולשניים/אנדוסקופים והשאלה אם יש הבדל בין המנתחים השונים בשיטה הזאת או האם כולם משתמשים באותה טכניקה- לחדד רציתי לדעת האם יש שוני בין המנתחים מבחינת הטכניקה/מכשור כשמדובר בניתוח כזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצרות עמוד השדרה ניתוח אנדוסקופי
גיורא19/04/2015גם אני סובל מבעיה דומה , ומחפש מומחה שמנתח בגישה זעיר פולשנית לפגישת יעוץ. אשמח להפניות והמלצות-אני מאזור ירושלים ואפשר גם בשפלה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אורנה19/04/2015אני אולי לא דוגמה טובה כי הלכתי כבר ל-4 מומחים ולא מצליחה להחליט
כולם מאזור המרכז- דר' אוחנה, דר' מירובסקי,דר דוידוביץ,ושוקלת כעת ללכת לדר' לייטנר.
כולם מנתחים בשיטה הזאת וזאת לא בעיה למצוא מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח גב תחתון בשיטה זעיר פולשנית - תגובה
ד``ר ליאור מרום19/04/2015שלום.
איני יודע להשיב על בשאלה היות ואיני מכיר מה עושה כ"א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IMRאפי07/04/2015
בMIR L3=L4 בלט דיסק דיפוזי קל משיק אל השק התקאלי ללא הצרות L4-5 בלט דיסק אנורלי מרכזי ללא פריצות הצריות פורמיליות מימין לשמאל דו צצדי
L5-S1
בלט דיסק דיפוזי היפרטרטפיה של המפרקים דוצצדי
חשד לפטרוזיה זעירה לטרית מימין הצרות פורמינלית בנונית מימין עד בנוני משמאל מה אומרת הבדיקה מה זה חשד לפטרוזיה? ומה כבודו ממליץ לעשות בתודה וברכת חג שמח אפי מגדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IMR - תגובה
ד``ר ליאור מרום13/04/2015שלום וברכה. אני ממליץ להבדק על ידי מנתח עמו"ש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בצוואר כתוצאה מתאונת דרכיםדניאל31/03/2015
לפני כחצי שנה נפגעתי בתאונת דרכים שנכנסו בי מאחורה בחוזקה. נלקחתי למיון ושם קיבלתי טיפול ואושפזתי והרופא אמר לי שיש לי חבלות בגב כתוצאה ממכת שוט בצוואר וגב.
אני בן 27
מאז אני בקושי מתפקד. יש לי צוואר נוקשה ותפוס כרוני במשך רוב שעות היממה. אני מרגיש לחץ על הצוואר ואני מרגיש שהוא ממש עקום והרוס. זה מקרין לי לידיים ובעיקר ליד שמאל וגם שם התפקוד נפגע לי מבחינת המוטריות של יד שמאל. קשה לי לבצע פעולות מוטריות ביד הזו מאז התאונה. יש לי חולשה ביד שמאל גם. ויש הקרנת כאב לידיים - בעיקר לשמאל.
קשה לי לשבת ממושך ולתפקד תפקוד כמו בעבר.
זה מקשה עליי בריכוז,וביכולת לתפקד.
רק פיזיותרפיה עוזר לי קצת ורק זה בלבד. לא משחות ולא כדורים.
הייתי אצל אורטופד והוא שלח אותי לMRI
בMRI מצאו את הדברים הבאים:
יישור לורדוזה צווארית והיצרות סגיטלית מרכזית קלה מבנית של תעלת שידרה
c2 -c3 -אוסטאופיטים אונקוורטברלי מימין מיצר את תעלת שורש איפסילטראלית.
C3-C4- אוסטאופיטים אונקוורטברלי מימין מיצר את תעלת שורש איפסילטראלית.
מה זה אומר האבחנה הזו ?
ואיך אפשר לפתור את הבעיות הללו?
אני ממש מיואש . התאונה הזו פגעה לי קשה בחיים ובתפקוד היום יומי.
אודה לך מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בצוואר כתוצאה מתאונת דרכים - תגובה
ד``ר ליאור מרום31/03/2015דרושה בדיקה בכדי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלום בבשקה תשובה דחופהשרונה30/03/2015
אני כשנה וחצי סובלת מרגל רדומה אשר אמרו לי שזה מהגב עברתי בדצמבר ניתוח בגב וכלל לא עזר לי אפילו החמיר את ההירדמות ברגל עברתי לפני כמה ימים mrl והנה התשובה
הבדיקה נעשתה בסדרות משוקללות
. מה 119.2013- MRI קורלציה עם בדיקת
סובלת מכאבי גב. .L3-L5 סיבת הפניה: לאחר למינקטומיה
ממצאים:
בגובה הניתוח התעלה הספינלית רחבה, ללא לחץ משמעותי על השק .L3-L5 מודגם מצב לאחר למינקטומיה
הדוראלי.
מודגמת הצרות של התעלה עקב בלט דיסק מרכזי נוטה מעט לשמאל. התעלה מוצרת, השק L4-L5 בגובה
הדוראלי לחוץ גם השורש משמאל, הפסטים מעובים.
ביתר הגבהים התעלה ברוחב תקין.
חוט השדרה בסיומת תקינה.
לאחר הרקה קיימת האדרה רגילה של הצלקת.
עם הצרות של התעלה, הממצא היה גם בבדיקה הקודמת משנת 20123 מלפני הניתוח. L4-L5 סיכום: בלט דיסק
מה זה אומר התשובה האם אני לדעתך אצטרך שוב ניתוח בגב או שיש אופציה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר שלום בבשקה תשובה דחופה - תגובה
ד``ר ליאור מרום31/03/2015לא ניתן לענות במסגרת אינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה? דחוף??????
שרונה31/03/2015אני בלחץ נורא יש לי רק בסוף אפריל מומחה גב וביינתים אני סובלת רציתי רק לדעת האם אני אצטרך לעבור לדעתך שוב ניתוח ?
זה מאוד חשוב לי לדעת בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תגובה בבקשה זה חשוב לי
שרונה05/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה? דחוף?????? - תגובה
ד``ר ליאור מרום13/04/2015אין באפשרותי להגיב על נחיצות טיפול ניתוח ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור לכאב גב כרוניאני אני26/03/2015
בן 37. סובל 7 שנים ! מכאב גב תחתון עם הקרנות לרגליים. ממצא ניוון דיסק. טופלתי שמרנית כולל אפידורל וצריבת דיסק - ללא שיפור. לצערי למדתי לחיות עם הכאב במהלך היום. הבעיה היא בלילה. על אף עייפות גדולה לא מצליח הרבה פעמים להירדם עקב הכאב. בד״כ לוקח אקמול/אופטלגין/אדוויל אשר מקלים מעט על הכאב וכך מצליח להירדם.שהכאב חזק לוקח אף 2-3 אדוויל לפני השינה. שאלתי - האם יש כדור המומלץ לפני שינה (לכאב כי כדור שינה לא יעזור) והאם שימוש יומיומי באדוויל/אקמול לא גורם נזק לכבד או למשהו אחר כלומר האם שימוש קבוע על בסיס יומיומי באדוויל זה בטוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תראה בגוגל שיטת היפוך-גב back.
אוסתיאופט28/03/2015תיפטר מהכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב עליון ותחתון כרוניםיהודה דיאמנט24/03/2015
האם קיים טיפול למניעת כאבי גב תמידיים ע"י השתלת משהוא כמו אלקטרודה או צנטר שעושה את העבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב עליון ותחתון כרונים - תגובה
ד``ר ליאור מרום24/03/2015קיים אך בהתוויות מאוד ספציפיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)