פרוקטלגיה פוגאקס ילד בן חמש

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום
 
  • פרוקטלגיה פוגאקס ילד בן חמש
    שרון
    04/07/2011

    שלום רב,
    בני בן החמש סובל מתופעות של כאבים חדים בפי-הטבעת, כמעט תמיד לפני השינה. ההתקפים קצרים יחסית, אך כואבים לו מאוד. לאחרונה יש מצב של כמעט כל לילה לפני השינה. האם יכול להיות שיש לו פרוקטלגיה פוגאקס? קראתי על זה קצת והתסמינים הם ממש אותם תסמינים. הוא אינו סובל מכבי בטן, תועלים, עצירות או שלשולים. אין לו טחורים או פיסורות (בדקנו אצל הרופא שלו)
    אם זה כן פרוקטלגיה פוגאקס, האם יש דרך להקל עליו? הוא ממש סובל מזה. אולי פיזותרפיה כלשהיא או משהו דומה. אשמח לכל כיוון שתוכלי לתת לי.
    תודה מראש
    שרון

    נ.ב הוא מטופל בסוגע ברזל שונים בשל אנמיה מגיל שנה. מדי פעם הוא נכנס לטווח של ההמוגלובין בעיקר בשנה האחרונה. הוא נבדק לצליאק בגיל שנה וחצי ושללו. האם יש לך כיווני בדיקה בנושא זה?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • פרוקטלגיה פוגאקס ילד בן חמש - תגובה

    ד''ר בתיה וייס
    11/07/2011

    כדאי לחזור על בדיקה לצליאק- לפני גיל שנתיים אמינותה פחותה.
    בהחלט יתכן כי מדובר בפרוקטלגיה. ניתן לנסות "עמידת שש" לשחרור גזים. טיפולים בילדים פחות מבוססים. אפשר לשקול דיקור , מסאז' מקומי.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו