ריפלוקס,עצירות וגזים- מבולבלת לגמרי

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס,עצירות וגזים- מבולבלת לגמרי
    ענבל
    08/07/2011

שלום רב,
    בני בן 4 חודשים בעוד יומיים ואובחן ע"י רופא הילדים כסובל מריפלוקס בגיל חודש וחצי לאחר פליטות מרובות והקאות. (לא נעשו בדיקות כלשהן).
    בהמלצת הרופא העברנו אותו לאנפמיל AR ומיד הפסיק לפלוט אולם לאחר שבוע חזר בהדרגה לפלוט והחל לבכות בזמן ולאחר הארוחה- הרופא הסביר שיתכן והחומציות צורבת לו בושט אבל לא המליץ לתת לו זנטק כי המצב לא מאוד חמור.
    לאחר שהילד היה ממש לא נינוח ובכה המון החלטנו לנסות את הרפואה האלטרנטיבית והוא החל לקבל טיפות הומיאופתיות לריפלוקס - GUNA REFLUX בתוספת ABC דופילוס של סולגאר והיה שיפור דרמטי!!! הוא הפסיק לפלוט לחלוטין והיה רגוע ושמח אבל כחודש וחצי לאחר שהחל לאכול את האנפמיל היציאות שלו הפכו קשות מאוד (גללים) וירדו בכמות והוא מאוד סובל מגזים ומתפתל ובוכה כל פעם לפני ובזמן שעושה קקי (בדקתי את הצואה ולא ראיתי דם).
    הוא מקבל סימקול להקלה על הגזים ואני עושה לו עיסוי בבטן ובכפות הרגלים ומקפלת לו את הברכיים לחזה כמו שהרופא המליץ ובנוסף, בהמלצת הרופא, נתנו לו מיץ של עגבניה שלא ממש עזר לצואה אבל החמיר מאוד את הריפלוקס ולכן הפסקנו עם העגבניה (חל שיפור מידי) ולאחר יומיים התחלנו לתת לו נורמלקס, שוב, בהמלצת הרופא.
    מאז שהתחיל עם הנורמלקס הצואה התרככה מעט אבל הוא צורח ובוכה המון- יש החמרה נוראית בגזים ובריפלוקס (אם זה הגיוני?), פולט המון ובוכה וחסר מנוחה רוב הזמן ואני כבר מיואשת... : ( אני מאוד רוצה להקל עליו אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות!
    סליחה על המגילה אבל רציתי שתדעו את כל הפרטים כי אני מניחה שיש קשר בין כולם ואולי אתם תוכלו סוף סוף לעזור לי?

תודה רבה ושבת שלום
    ענבל אמא של אופיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס,עצירות וגזים- מבולבלת לגמרי - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    11/07/2011

מכיון שתופעות הרפלוקס פסקו את יכולה לנסות ולהפסיק את האנפמיל AR ולחזור לפורמולה אחרת.ניתן להוסיף דייסה אם ממשיך בהקאות. פליטות בלבד אינן מחייבות טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריפלוקס,עצירות וגזים- מבולבלת לגמרי

ענבל
    11/07/2011

תודה לך ד"ר על התשובה, הפסקנו לתת לו את הנורמלקס לפני 4 ימים, הגזים וההתפתלויות השתפרו והוא חזר להיות חיוני אך לצערי הפליטות החמירות בתדירות ובכמות- עכשיו פולט בכל ארוחה מיד לאחר הגרעפס באמצע ובסוף הארוחה ובכמות גדולה מאוד (אולי מקיא?) והעצירות חזרה כמובן ואיתה החוסר שקט...

שאלותיי הן:
    1. האם ייתכן כי הנורמלקס גרם לכזאת החמרה בפליטות??? (לפני כן היה פולט טיפה פעם ביום...)

2. האם ייתכן שאנחנו מטפלים בסימפטומים ולא בשורש הבעיה?
    ייתכן שהוא בכלל רגיש לחלבון חלב פרה ומכאן כל התופעות- פליטות, גזים מרובים וחוסר שקט?
    היית ממליצה אולי לנסות תמ"ל צמחי על בסיס סויה לתקופה מסויימת או שזה יכול להחמיר את המצב עוד יותר?

שוב תודה לך והמשך יום נפלא
    ענבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו