גירוד, כאב בפי הטבעת

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• גירוד, כאב בפי הטבעת
    שרית
    16/07/2011

בתי בת ה- 4 מתלוננת אחת לחודשיים על כאבים או גירודים בפי הטבעת. איזה יאוש. לילות ללא שינה, מקבלת ורמוקס, נראה לי שאם יש תולעים הן כבר מזמן חסינות, וכך חוזר חלילה. הצרחות עד לב שמיים. לעיתים אני מבחינה באודם באזור פי הטבעת והפיפי, אני מורחת לה משחת תינוקות מרגיעה אבל איך שהוא זה מתפתח לצרחות. מה זה יכול להיות? תולעים? בכזו תדירות? זה בדר"כ בערב, אבל לא בהכרח. תודה!! ואגב- כמה פעמים בשנה מומלץ או אפשרי לתת ורמוקס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד, כאב בפי הטבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרטים נוספים...

שרית
    16/07/2011

שכחתי לומר שאינה סובלת מעצירות, ואני לא מצליחה להבחין בתולעים (גם לא עם פנס בחושך...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים... - תגובה

ד''ר עקיבא פרדקין
    16/07/2011

גרד בפי הטבעת ואזור הנרתיק בילדי גן אכן אופיני מאד להדבקה בתולעים. רק חלק מהילדים או בני המשפחה שנדבקו בתולעים יסבלו מתופעות ולכן חלק גדול לא מאובחנים, וממשיכים להיות גורמים מדביקים של חבריהם או בני המשפחה. אני ממליץ לך לתת מספר סבבים של טיפול בורמוקס כל שבועיים , על מנת לטפל בתולעים שבקען מהביצים (ורמוקס אינו מטפל בביצים רק בתולעים החיות), לתת טיפול משפחתי בחזית אחת לכולם , ובתום הטיפול להרתיח את המצעים ולבנים של כל בני המשפחה
    להדריך את כולם ליטול ידיים מסודר וקבוע
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו