עצירות כרונית

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• עצירות כרונית
    מיכל
    31/07/2011

שלום, אני מיואשת, בני בן 3.5, בערך מגיל שנה הינו סובל מעצירות כרונית.
    עשינו את כל הבדיקות והרופאה אמרה שזה התנהגותי....
    מאז הוא מטופל בפגלקס והוא פשוט יושב כמה פעמים ביום (בתנוחה מאוד מוזרה יש לציין) ויוצא לו מעין גללים...
    לפני כחודשיים התחלנו בגמילה, פיפי נגמל לגמרי ואפילו מתלהב לרוץ לשרותים. ברגע שיש לו קקי, הוא מחזיק את הטוסיק ומתחיל לבכות, שמים טיטול ואז הוא מצליח להוציא קצת גללים, (תחושה שכאילו עוד שניה בורח לו, אך אין סיכוי - הוא מתאמץ מאוד מאוד בשביל להוציא את הגללים)
    לפני שבועיים בערך הפסקנו את הפגלקס.... (בחודשים האחרונים נתתי לו ממש מעט פחות מחצי כפית) אך בשבוע האחרון הוא פשוט מתיישב כל כמה דקות ומנסה לעשות קקי... (אמיתי כל 5 דקות) כך שהוא נמצא עם טיטול רוב היום....
    היום החזרתי את הפגלקס (לכמות נדיבה)... אני כבר לא יודעת כיצד לנהוג.... אני מקווה שזה לא החמיר בגלל הגמילה....
    סה"כ הוא רצה להוריד את הטיטול.. וגם היום כשירדנו לגינה הוא ביקש להוריד את הטיטול וגם בגן הוא לא מוכן להסתובב עם טיטול.... מה עושים ? אודה מאוד על עזרתכם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות כרונית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות כרונית - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    01/08/2011

הייתי מחליף הפגלקס לתקופה מסוימת לשמן פרפין. מומלץ גם להקפיד על אכילת ירקות פירות ושתיה מספקת. רצוי שהרופא המטפל בהסתכלות ישלול סדק בפי הטבעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו