מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- עצירות כרוניתמיכל31/07/2011
שלום, אני מיואשת, בני בן 3.5, בערך מגיל שנה הינו סובל מעצירות כרונית.
עשינו את כל הבדיקות והרופאה אמרה שזה התנהגותי....
מאז הוא מטופל בפגלקס והוא פשוט יושב כמה פעמים ביום (בתנוחה מאוד מוזרה יש לציין) ויוצא לו מעין גללים...
לפני כחודשיים התחלנו בגמילה, פיפי נגמל לגמרי ואפילו מתלהב לרוץ לשרותים. ברגע שיש לו קקי, הוא מחזיק את הטוסיק ומתחיל לבכות, שמים טיטול ואז הוא מצליח להוציא קצת גללים, (תחושה שכאילו עוד שניה בורח לו, אך אין סיכוי - הוא מתאמץ מאוד מאוד בשביל להוציא את הגללים)
לפני שבועיים בערך הפסקנו את הפגלקס.... (בחודשים האחרונים נתתי לו ממש מעט פחות מחצי כפית) אך בשבוע האחרון הוא פשוט מתיישב כל כמה דקות ומנסה לעשות קקי... (אמיתי כל 5 דקות) כך שהוא נמצא עם טיטול רוב היום....
היום החזרתי את הפגלקס (לכמות נדיבה)... אני כבר לא יודעת כיצד לנהוג.... אני מקווה שזה לא החמיר בגלל הגמילה....
סה"כ הוא רצה להוריד את הטיטול.. וגם היום כשירדנו לגינה הוא ביקש להוריד את הטיטול וגם בגן הוא לא מוכן להסתובב עם טיטול.... מה עושים ? אודה מאוד על עזרתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות כרונית - תגובה
פרופ` יורם בוינובר01/08/2011הייתי מחליף הפגלקס לתקופה מסוימת לשמן פרפין. מומלץ גם להקפיד על אכילת ירקות פירות ושתיה מספקת. רצוי שהרופא המטפל בהסתכלות ישלול סדק בפי הטבעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)