חשד לריפלוקס שקט

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• חשד לריפלוקס שקט
    נינה
    12/01/2008

שלום, בני בן החודש נמצא באי שקט רב שעות היום כבר יותר משבועיים, ישן ממש מעט ונרדם רק לאחר שעות של בכי כשהוא מותש. תחילה הרופאה הסבירה שמדובר בקוליק שיחלוף אך מלבד הגזים שאני שומעת שיש לו, נדמה לי שהוא סובל מריפלוקס שקט. הוא מתקשה להוציא גרעפסים, לפעמים מחכים 40 דקות לאחר הארוחה, אוכל בעצבנות, משהק לעיתים קרובות ורב הזמן אני פשוט רואה אותו מכווץ את פניו ומתפתל כאילו שמשהו תקוע לו בגרון ושורף לו. מקרה מלחיץ שקרה פעמיים: בועת אוויר או אוכל עלה מעלה, נתקע בגרון מה שגרם להפסקת נשימה למספר שניות. הפכנו אותו וטפחנו על הגב וזה השתחרר. מלבד זאת, הוא משמיע קולות של צרידות, חרחורים. בבדיקת רופא ילדים, הכל תקין, עולה במשקל. ניזון מאינפמיל לתינוקות שסובלים מגזים, יציאות תקינות ופליטות מעטות. יש לי תור לגסטרו רק בסוף החודש, עד אז אשמח לחוות דעת. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לריפלוקס שקט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלוקס

פרופ` יורם בוינובר
    13/01/2008

כן סביר שיש לו רפלוקס ורצוי ניסיון טיפולי כדי לאמת זאת. הנושא של "קןליק" כולל בתוכו - תנועתיות לא בשלה, רפלוקס,אי סבילות לפורמולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו