מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- חשד לריפלוקס שקטנינה12/01/2008
שלום, בני בן החודש נמצא באי שקט רב שעות היום כבר יותר משבועיים, ישן ממש מעט ונרדם רק לאחר שעות של בכי כשהוא מותש. תחילה הרופאה הסבירה שמדובר בקוליק שיחלוף אך מלבד הגזים שאני שומעת שיש לו, נדמה לי שהוא סובל מריפלוקס שקט. הוא מתקשה להוציא גרעפסים, לפעמים מחכים 40 דקות לאחר הארוחה, אוכל בעצבנות, משהק לעיתים קרובות ורב הזמן אני פשוט רואה אותו מכווץ את פניו ומתפתל כאילו שמשהו תקוע לו בגרון ושורף לו. מקרה מלחיץ שקרה פעמיים: בועת אוויר או אוכל עלה מעלה, נתקע בגרון מה שגרם להפסקת נשימה למספר שניות. הפכנו אותו וטפחנו על הגב וזה השתחרר. מלבד זאת, הוא משמיע קולות של צרידות, חרחורים. בבדיקת רופא ילדים, הכל תקין, עולה במשקל. ניזון מאינפמיל לתינוקות שסובלים מגזים, יציאות תקינות ופליטות מעטות. יש לי תור לגסטרו רק בסוף החודש, עד אז אשמח לחוות דעת. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס
פרופ` יורם בוינובר13/01/2008כן סביר שיש לו רפלוקס ורצוי ניסיון טיפולי כדי לאמת זאת. הנושא של "קןליק" כולל בתוכו - תנועתיות לא בשלה, רפלוקס,אי סבילות לפורמולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)