אימא טרייה על סף התמוטטות - הצילו

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• אימא טרייה על סף התמוטטות - הצילו
    ענבר
    30/09/2011

התינוק שלי בן 3 חודשים, יונק בלבד. לפני כשבועיים התחיל לבכות בלי הרף והפסיק לתת צואה. הוא מוציא הרבה ריר מהפה ופולט אוכל גם לאחר כחצי שעה-שעה לאחר האוכל.
    בצילום ואולטרסאונד בטן, הכל נמצא תקין. בנוגע ליציאות שלו, התשובות שאני מקבלת שבגילו גם אם אין יציאה במשך שבוע-10 ימים, זה תקין. נראה תמוה בעיני.
    נתתי לו בלית ברירה פעמיים נר גליצרין בהפרש של כ-4 ימים זה מזה שאכן עזר.
    הוא לא מוכן לקחת מוצץ וגם לא בקבוק. רופאת הילדים המליצה לתת לו זנטק, זו תרופה רעה מאוד ולא נראה שמתאים לתינוק כי זה מנטה חריף והוא צורח כשהוא מקבל את זה.
    אני ממש לא יודעת מה לעשות, אובדת עצות על סף התמוטטות.
    בבקשה עזרו לי!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימא טרייה על סף התמוטטות - הצילו - תגובה

ד''ר עקיבא פרדקין
    01/10/2011

לא ציינת בפנינו אם פרט לאי שקט, פליטות ועצירות יחסית קצב הגדילה שלו תקין ? אוכל ברצון? לעיתים בגיל זה ישנה ירידה מסוימת בהנקה ואין לשלול בכי מרעב, או שחולה במחלה זיהומית קלה חולפת
    בכל מקרה ממליץ לך לפנות לייעוץ מומחה בדרכי עיכול לילדים אם רופאת הילדים הראשונית אינה מוצאת פתרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו