מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- אימא טרייה על סף התמוטטות - הצילוענבר30/09/2011
התינוק שלי בן 3 חודשים, יונק בלבד. לפני כשבועיים התחיל לבכות בלי הרף והפסיק לתת צואה. הוא מוציא הרבה ריר מהפה ופולט אוכל גם לאחר כחצי שעה-שעה לאחר האוכל.
בצילום ואולטרסאונד בטן, הכל נמצא תקין. בנוגע ליציאות שלו, התשובות שאני מקבלת שבגילו גם אם אין יציאה במשך שבוע-10 ימים, זה תקין. נראה תמוה בעיני.
נתתי לו בלית ברירה פעמיים נר גליצרין בהפרש של כ-4 ימים זה מזה שאכן עזר.
הוא לא מוכן לקחת מוצץ וגם לא בקבוק. רופאת הילדים המליצה לתת לו זנטק, זו תרופה רעה מאוד ולא נראה שמתאים לתינוק כי זה מנטה חריף והוא צורח כשהוא מקבל את זה.
אני ממש לא יודעת מה לעשות, אובדת עצות על סף התמוטטות.
בבקשה עזרו לי!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימא טרייה על סף התמוטטות - הצילו - תגובה
ד''ר עקיבא פרדקין01/10/2011לא ציינת בפנינו אם פרט לאי שקט, פליטות ועצירות יחסית קצב הגדילה שלו תקין ? אוכל ברצון? לעיתים בגיל זה ישנה ירידה מסוימת בהנקה ואין לשלול בכי מרעב, או שחולה במחלה זיהומית קלה חולפת
בכל מקרה ממליץ לך לפנות לייעוץ מומחה בדרכי עיכול לילדים אם רופאת הילדים הראשונית אינה מוצאת פתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)