מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- תולעים אצל תינוק בן שנהליה26/10/2011
שלום, תינוקי נדבק בתולעי מעיים ,כנראה מילדתי הבכורה.
מזה חודשיים התינוק בלילה לא רגוע, ראיתי שלוש פעמים תולעת דקה ולבנה על הטוסיק. מוסיפה שום כתוש לתזונתו וגם גרעיני דלעת . אבל כנראה לא ממש עוזר.
רופא משפחה נתן טיפול לכל המשפחה וורמקס (לכולם אותו מינון 5 CC), אבל כשהגעתי לרוקח אמר , בשום פנים ואופן לא לתת לתינוק. ומאז עברו חודשיים. ואני מנסה להתעייץ עם כל מיני רופאים. וזה פשוט לא יאמן- יש המון דעות בקשר לכן לתת לא לתת, כמה לתת... ואני כבר מיואשת מצד אחד רוצה לסיים עם זה, ומצד שני גם מפחדת, כי הוא עדיין קטן ולא ממש יודעת אילו נזקים יכולים להיות מהוורמקס הזה.
בבקשה עזור לי!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים אצל תינוק בן שנה - תגובה
פרופ` יורם בוינובר27/10/2011כל הסיפור על שום ודלעת אינו על בסיס מדעי. לגבי ורמוקס יש נסיון קטן של הטיפול בתרופה בגיל מתחת ל2 שנים ולכן צההסתיגות. מצד שני ידוע שתופעות הלואי בילדים הם כמו במבוגרים בעיקר כאב בטן ושלשול. לדעתי ניתן לתת חד פעמי כפית של ורמוקס כל זאת בהשגחת ואישור הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)