זנטק

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• זנטק
    רותי
    29/10/2011

לרופא שלום.

בני בן ה6 לוקח זנטק כשנה וחודשיים בערך,7 CC כל ערב,לפני כשנה התלונן על כאבי גרון פנינו לאף-אוזן-גרון והוא טען שהוא סובל מצרבות ואז הרופא המליץ על זנטק,הרופאת ילדים מאותה תקופה ועד היום ממשיכה לו את הטיפול.
    לפי ידעתי הצרבות התחילו לו עקב תקופה מאוד ארוכה שהוא לקח אנטיביוטיקה עקב ברונכית ממושכת.

השאלה שלי, האם זנטק הוא לא מזיק לקיבה במשך הזמן עקב טיפול ממושך בו והאם הוא צריך גסטרו?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זנטק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זנטק - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    29/10/2011

לדעתי ניתן בהדרגה להפסיק הזנטק ולעקוב אחר הילד. לצערי רופאי אאג מגזימים בחשיבות הרפלוקס כגורם למחלות דרכי הנשימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בנדון

רותי
    29/10/2011

אודה לך על תשובתך המהירה.
    תשובתך לא ענתה על שאלתי בנדון.
    האם יש השלכות ללקיחת זנטק לתקופה ממשוכת לילד,ועוד שאלה,כדי להפסיק את הזנטק כל כמה ימים אני יתן לו כדי לרדת בהדרגה?ואיך לפי התגובות של הילד אני ידע אם זה חזר לו?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו