בעיות בהנקה או רפלוקס?

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בעיות בהנקה או רפלוקס?
    שיר
    09/11/2011

תינוקת בת חודש.
    שבוע ראשון אכלה מטרנה כי התקשיתי בהנקה.
    לאחר מכן הייתה אצלי יועצת הנקה -שאבתי חלב יומיים ואז התחלתי להניק.
    יונקת מלא למעט בקבוק מטרנה בלילה.
    סובלת מגזים(נהיית אדומה,מתפתלת) מטופלת עם גרפווטר שעוזר חלקי.
    לפני שבוע החלה לעשות בעיות בהנקה. תוך כדי אכילה מהשד מתחילה לבכות,אח"כ לצרוח, מנסה להתחבר שוב, אוכלת טיפה ושוב פעם צורחת. אח"כ נהיית היסטרית וצריך להרגיע אותה. בפעם הראשונה שזה קרה - גם עם בקבוק שנתנו לה מיד אחרי זה עשתה בעיות.
    אבל בימים האחרונים אחרי שהיא עושה לי את זה(שללוש פעמים ביום זה קורה) היא לוקחת בקבוק בלי בעיה.
    יכול להיות שיש רפלוקס רק כשמניקה ועם בקבוק לא? יכול להיות שיש בעיות בהנקה?
    שמתי לב לזה לפני שבוע, אבל יכול להיות שזה התחיל לפני - היא הייתה צורחת לי והייתי בטוחה שזה מגזים....אולי גם עכשיו זה גזים....??? אין לי מושג מה לעשות.
    חשבתי שאין לי חלב - אבל מיד אחרי הנקה אני סוחטת ועוד יוצא...וגם יועצת הנקה אמרה שזה מאוד נדיר.....
    מה יכולה להיות הבעיה?
    זה ממש מתסכל וגורם לי לחשוב להפסיק להניק...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בהנקה או רפלוקס?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בהנקה או רפלוקס? - תגובה

ד''ר עקיבא פרדקין
    12/11/2011

אל תפסיקי להניק. יש להגיע לרופא ילדים לבדיקה וייעוץ , קרוב לוודאי שאין כל בעיה משמעותית אלא תופעות הסתגלות ואכילה קלות של תינוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שיר
    14/11/2011

רופאת ילדים הפנה אותי לגסטרו ילדים.
    איך בעצם בודקים אם יש רפלוקס? וחברה העלתה אפשרות של זרם חזק שיוצא מהפטמה ומבהיל אותה - ייתכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו