שילשולים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• שילשולים
    זהבית
    16/11/2011

שלום רב,

הבן שלי בן 5 חודשים וניזון מנוטרמיגן הנקה (לא הרבה) ובשבוע האחרון גם תפוח ובננה (פעם ביום).
    לפני שבועיים + החלו אצלו שילשולים שהלכו ונהיו יותר תקופים. תחילה היה מרקם נוזלי. אחר כך קטג' ואז היה עישה אחת עם ריר (בכולם היה רירי) כעת השילשולים ירדו ל 6 פעמים (זה ככה 3 ימים ) ביום ובמרקם של קוטג עם רירי גם ירוק וגם צהוב. עשו לילד בדיקות צואה שנמצאה רירית אך התרבית יצאה שלילית. בכל מקרה הרופאה החילטה לתת לילד אנטיביוטיקה אך אין כל שינוי ולאורך כל השבועיים האלו הוא מקבל תוספת של פרוביוטיקה פעמיים ביום.
    עדיין אנחנו לא נפתרים מהשילשולים האלו.
    ואני לא יודעת מה עוד אני צריכה לעשות אם בכלל. הילד משחק צוחק ועם שמחת חיים אך אני לא שולחת אותו לפעוטון. ואני ממש רוצה לגאול אותו מהשילשולים האלה.
    אני אשמח לעצה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילשולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי להוסיף

זהבית
    16/11/2011

שכאשר הוא אוכל את הבננה והתפוח הצואה יוצאת כהה וגושית יותר והשאר יוצאים בצורת שילשול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילשולים - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    17/11/2011

במידה ומצנהג רגיל ועולה במשקל לא צריך לעשות מאומה. רצוי לא להעמיס באכילה או שתיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו