אינפמיל+פליטות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• אינפמיל+פליטות
    אורטל אלמלם
    28/11/2011

שלום רב, בני הוא בן חודש וחצי, כמה ימים יותר.עקב פליטות מרובות הוא אכל מטרנה חלבית+דייסת קורנפלור להסמכת המנה. לאחר כשבוע זה לא עזר. הרופאה החליטה להעביר אותו לאינפמיל מכיוון שהמשיך בפליטות עם כמויות גדולות. מזה שבועיים הוא אוכל אינפמיל. אוכל את המנה יפה,אך יש מנות שהוא לא רגוע בהן בזמן האכלה ואחרי הוצאת האוויר, ורובן כאלה. חשוב לי לציין כי פליטה אחת או שתיים ממנה הן באות אחת ליומיים. השבוע למשל הוא פלט ביום ו' 2 פליטות והיום בבוקר פליטה אחת. בני שוקל 4.800. אני מכינה לו מנות של 120 מ"ל אך יש מנות שאוכל 90 ויש מנות של 100-120 מ"ל.כמובן עם הפסקות יזומות. האם זה בבסדר??? מה עליי לעשות?? כדי להקל עליו את הכאבים והבכי בזמן האכלה??? אני מתוסכלת ומפוחדת מכל מנה שהוא אוכל, שמא לא יפלוט בזמן הוצאת האוויר,או בזמן השיעול,או אחריה. תודה מראש על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינפמיל+פליטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינפמיל+פליטות - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    30/11/2011

פליטות הן תקינות בגיל זה. דרוש טיפול רק אם הן מלוות בחסר עלייה במשקל. התיאור שלך אינו מרמז על בעייתיות . התופעה חולפת עם הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב.

אורטל אלמלם
    01/12/2011

להמשיך להזין לו אינפמיל או שיש לחזור למטרנה+קורנפלור??? מכיוון שכמותץ הפליטות אותן כמות בשני סוגי ההזנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו