רפלוקס- בת 4.5 חודשים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• רפלוקס- בת 4.5 חודשים
    רונית
    04/12/2011

הי,
    ביתי אובחנה כסובלת מרפלוקס קל, אנחנו מצליחים להתגבר עליו באמצעות מתן דייסת קורנפלור. יש לציין שניסינו אינפמיל בהמלצת הרופאה אך גרם לה לעצירות קשה וגזים- לכן הפסקנו ועברנו למתן דייסה בלבד.
    הבעייה היא שמתן הדייסות גרם לה להעלות במשקל וכרגע היא באחוזון 95.בנוסף- בלילות היא מתעוררת ונראה שהיא סובלת מאיזשהו עומס במערכת העכול. היא מתפתלת, משחררת גזים, ולא מפסיקה לזוז ולכן לא מצליח להרדם בשום תנוחה. היא לא בוכה, אך נראה שמשהו מאוד מציק לה.אם אני מנסה לתת לה מטרנה ללא דייסה- היא לא מוכנה לאכול, בוכה ומסובבת את הראש, נראה שכואב לה.
    1. האם יתכן שדייסת הקורנפלור גורמת לה לגזים ולהתפתלויות, או שאולי היא פשוט סובלת מגזים ללא כל קשר?
    2. האם כדאי לנסות מטרנה ללא לקטוז לתקופה מסויימת כדי לראות אם יש הטבה?
    3. אולי כדאי לחזור לרופאה ולבקש תרופות כגון זנטק כדי שנוכל לחזור לאכול מטרנה ללא דייסה?
    מה עושים?
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלוקס- בת 4.5 חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלוקס- בת 4.5 חודשים - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    05/12/2011

רצוי דייסה לא סמיכה,כפית תה על 100 מל של פורמולה. ניתן גם להפסיק מתן הדייסה ולעקוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זנטק

אלה
    07/12/2011

הבת שלי סבלה מאוד מריפלוקס שאובחן רק בגיל 4 חודשים אחרי שמגיל חודש כל ארוחה הייתה מלווה בצרחות וסירוב להמשיך לאכול. לנו 3 חודשים של זנטק שינו את החיים (האינפמיל עשה לה כאבי בטן). אני הייתי בהתחלה נגד הזנטק כשהרפלוקס היא עוד בגדר השערה. היום אני מתחרטת שלא התעקשתי על זה שמשהו לא בסדר ושיתנו לילדה טיפול (רופא הילדים התעקש עד גיל 3.5 חודשים שהילדה סובלת מגזים...). אני בעד לחסוך סבל מיותר לקטנים, מקווה שתרגישו טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו