מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- שלשולים חוזרים אצל פעוטהאלה07/12/2011
שלום,
ביתי בת שנה וארבעה חודשים כמעט, נולדה במשקל 2995. בגיל ארבעה חודשים אובחנה כסובלת מריפלוקס (למרות הקשיים הרבים בזמן האכלה עלתה יפה במשקל). לקראת 9 חודשים התחילה לרדת באחוזונים במשקל הגיעה לאחוזון 7 מאחוזון 50 (בגובה תמיד הייתה אחוזון 5-7). היא קשה מאוד באוכל, לפעמים אוכלת יפה ולפעמים ממש מעט בקושי רב. במדידה של גיל שנה נצפתה גם ירידה באחזונים בגובה. אנחנו במעקב אצל דיטאנית ונעשתה בדיקת צליאק שיצאה תקינה. מגיל 10 חודשים התחילה להוציא שיניים מה שתמיד מלווה בתופעות לוואי בייחוד בארבעה חודשים אחרונים שבהם חוזרים שלשולים (יציאות רכות מאוד אבל אם תוכן ורק אחרי ארוחות) וחוסר תאבון כל 3-4 שבועות למשך כ4-5 ימים, זה קורה ממש בסמיכות לבקיעת שיניים אבל אני עדיין חוששת כי היא לא נראה לי שהיא עלתה במשקל או בגבוה בחודשיים האחרונים. מה זה יכול להיות אם לא שיניים, ממה יכולים לנבוע שילשולים חוזרים וחוסר תאבון כמעט תמידי אצל הילדה...יש לציין שאף אחד במשפחה לא גבוהה במיוחד וישנם בני דודים לילדה שגם המעקב גדילה...יכול להיות שהיא פשוט קטנה ולכן לא אוכלת מעט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד כמה דברים
אלה07/12/2011.כל פעם שיש לה יציאות רכות הבדיקות צואה יצאו תקינות וגם רמת הברז בגיל שנה הייתה תקינה... ובשבוע האחרון היא עייפה ועצבנית ויש לה נפיחות בבלוטת הלימפה... כל תופעה כמובן זוכה להתייחסות רופא אבל אני אשמח לעוד חוו"ד. אני לא יודעת אם זה רלוונטי אחרי כ"כ הרבה זמן אבל בגיל שלושה ימים טופלה באנטיביוטיקה למשך 48 שעות עד לבירור ספסיס מלא עקב חום בלתי מוסבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשולים חוזרים אצל פעוטה - תגובה
פרופ` יורם בוינובר08/12/2011המקור השכיח ביותר לשלשול בגיל הרך הן מחלות וירליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)